Şimdi Ara

golf ya da jetta....................................... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

O değilde fiyatları bu kadar kırar miydi vw hayret..

Acaba 1.6 trendi kaça bırakırlar ki

Satamadi umdugu gibi 1.2 tsi jettaya talep yok

Dsg degil

Zaten dizelde kurus indirim yapmiyor acigi ordan kapatiyor

Yalnız jettanin vergi durumu farklı yanlış hatırlamıyorsam ondan dolayı 1.4 tsı comfort golfden daha pahalı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Satamadi umdugu gibi 1.2 tsi jettaya talep yok

Dsg degil

Zaten dizelde kurus indirim yapmiyor acigi ordan kapatiyor

Yalnız jettanin vergi durumu farklı yanlış hatırlamıyorsam ondan dolayı 1.4 tsı comfort golfden daha pahalı..

Meksika uretimi oldugu icin ekstra vergisi var

• edit:yanlıs cıktı mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 25 Aralık 2011; 0:04:49 >
  • Golf daha iyi bir seçenek olur.Çünkü daha kaliteli Jettaya göre..
  • yorumlarınız için teşekkürler. öncelikle 1.6 trend yanlış hatırlamıyorsam 38000 civarı demişlerdi. 2. el bir araç bakamıyorum çünkü aracı kredi ile alacağım için 2. elde faizler fırlıyor. açıkçası benim gözümde, ilk çıktığı zamanlarda jetta dış görünüşünden ötürü oldukça öndeydi ama son 3 haftadır bayilere gide gele golf artık gözüme daha güzel görünmeye başladı. trendline gerçekten bomboş bir araç ama şu an için bana yeterli.(gönül highline istesede şu an mümkün değil.) comfortline 1.4 için 46binli bir rakam aldım ama net hatırlamıyorum. astrada ise j kasalarda 2011 model enjoy modeline 44, 2012 modelede 45.binli rakamlar almıştım. h kasa ile ilgili hiç fiyat almadım.
    leon 1.2 style içinde 40900 dediler ama faiz oranı 1.29..bugün yeni hondaya da bakmaya gittim dream paketi 45000 full pakete de 49000 fiyat çektiler. teslimat 7 ocak..
    yarın bir kaç bayi daha dolaşıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercub

yorumlarınız için teşekkürler. öncelikle 1.6 trend yanlış hatırlamıyorsam 38000 civarı demişlerdi. 2. el bir araç bakamıyorum çünkü aracı kredi ile alacağım için 2. elde faizler fırlıyor. açıkçası benim gözümde, ilk çıktığı zamanlarda jetta dış görünüşünden ötürü oldukça öndeydi ama son 3 haftadır bayilere gide gele golf artık gözüme daha güzel görünmeye başladı. trendline gerçekten bomboş bir araç ama şu an için bana yeterli.(gönül highline istesede şu an mümkün değil.) comfortline 1.4 için 46binli bir rakam aldım ama net hatırlamıyorum. astrada ise j kasalarda 2011 model enjoy modeline 44, 2012 modelede 45.binli rakamlar almıştım. h kasa ile ilgili hiç fiyat almadım.
    leon 1.2 style içinde 40900 dediler ama faiz oranı 1.29..bugün yeni hondaya da bakmaya gittim dream paketi 45000 full pakete de 49000 fiyat çektiler. teslimat 7 ocak..

41.500 e golf6 1.4 tsı, 40.900 e leon 1.2 tsı..

Golf cok cazip gözüküyor..

• quote:

Hocam 1.6 Golf şu an için bulmak imkansız.

Çoğu ilde yok bildiğim ve araştırdığım kadarıyla.

37.400 TL'ye beyaz bir tane bulmuştum 15gün kadar önce. :))
  • Kesinlikle golf tercih edilmeli hocam herşeyden önce gidin ikisininde konsoluna elinizi bi sürtün dediğimi anlayacaksınız.
  • quote:

bahsettiğim fiyatlar opak renk için. metalik için 1000 tl üstüne koyuyorlar. tüm bayiler ile opak siyah için konuştum fakat bir tane bile gösteremediler. her bayide derin siyah mevcut..
  • Dostum bütçene göre oldukça doğru yolda ilerliyorsun bana kalırsa.
    Şu donanım hayranlığına birkaç laf etmek istiyorum, yani iyi bir aracı donanıma değişenlere.
    Burada Opel Astra classic teklif edildiğini dehşet içinde görünce yazmadan edemedim.

Bir otomobil hareket halinde hizmet veren bir makina-araçtır.
    Bunun için sürüş kalitesi denilen şey herşeyden önemlidir Avrupa'da.
    Avrupa önemli çünkü adamlar otomobili icad edip ona tapmayan insanlardan oluşur, dolayısıyla bizdeki gibi bir sonradan görmelik yoktur.
    Bununla beraber -yani sonradan görme olmadıkları için- Avrupa'da pekçok jant kapaklı sis farı olmayan BMW ve Mercedes araç görürsün.

Sürüş kalitesi ise otomobil kullanırken sana neredeyse faydası olmayan jant, sis farı, yağmur sensöründen çok daha önemlidir.
    Çünkü tekerleklerin her dönüşünde onu ararsın, diğerleri mi? Geçen gün Geely bayiine gittim ve adam sayarken ben sıkıldım
    jant sis farı yağmur sensörü park sensörü far sensörü geri görüş kamerası deri koltuk... ve hatırlayamadıklarım.

Golf kullanırken bütünüyle iyi bir araç kullandığını anlarsın ve işte dersin "beyaz adamın kızılderilileri kandırdığı renkli boncuklara kanmadım"
    paramı, üzerinde yüksek bir mühendisliğin yoğunlaştığı araca yatırdım, tıpkı Avrupa'nın yaptığı gibi.
    Golf 6 çıktığından beri Avrupa'nın en çok satan aracı.

• İkinci eldeki vw fiyatlari sifir araclarin fiyatlarini geciyor ne hikmetse, kredi kosullari da gozonune alindiginda sifir almak daha mantikli. Benzinden yana sikintiniz yoksa golf iyi bir secenek,ama iki sene de kullanacak olsaniz yaptiginiz km yuksekse ben de dizel astra classic tavsiye ederim, ikinci eli sizi uzmez, bir vw gibi degil kullanim ozellikleri ve kalitesi ama donanim acisindan cok cok daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Bununla beraber -yani sonradan görme olmadıkları için- Avrupa'da pekçok jant kapaklı sis farı olmayan BMW ve Mercedes araç görürsün.

Sürüş kalitesi ise otomobil kullanırken sana neredeyse faydası olmayan jant, sis farı, yağmur sensörü....

Çelik jantın faydasını daha iyi anlayabilmeniz adına 30-40 km hizla celik jantla girip ciktiginiz bir cukura bir de celik olmayan bir jantla girmenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 25 Aralık 2011; 1:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

Sürüş kalitesi ise otomobil kullanırken sana neredeyse faydası olmayan jant, sis farı, yağmur sensörü....

Çelik jantın faydasını daha iyi anlayabilmeniz adına 30-40 km hizla celik jantla girip ciktiginiz bir cukura bir de celik olmayan bir jantla girmenizi tavsiye ederim..

En iyi seçim bu fiyatlarda golf olacaktır ki alacağınız en iyi donanın golf gibi süspansiyonu ,direksiyonu ,vites geçişleri daha bir çok şeyin bir arada olduğu sürüş keyfinin çok yi süspansiyon konforunun gerçekten çok çok iyi olduğu bir aracı ve kullandığınız her metrede bu donanımların keyfini çıkarabileceğiniz ve turbolar içindeki en dengeli gücü veren ve minik gaz pedalı hareketlerine bile çok canlı epkiler verirken çok iyi çekiş sunan motorun keyfini devamlı kullanacaksınız.
    Teknik olarak faydası ki bu jant aliminyum alaşım olup çelik değildir zaten mühendislerinde böyle isteği yoktur.

Standart olarak üretimdeekiler saç jant üzerinede kapaktan oluşur.

Alaşım jantın üretiminin ana nedeni görsellik ondan önemlisi de süspansiyona binen yükü azaltmaktır.Magnezyum ve diğer malzemelerin birlikteliğinden oluşan hafifletme isteğidir ki fren sistemini soğutmak bir koyundan bir kaç post çıkarmaya yardımsı olur ancak yağmur spreyini disklerde fazla abartmadan.

alaşım jant çukura girerse yamulur ve teknik olarak atılması gerekir ancak zorun oyunu bozduğu ülkemizde düzeltmek için herşey yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 25 Aralık 2011; 12:57:30 >

• BAgaj hacmi çok sorun değilse Golf derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercub

yorumlarınız için teşekkürler. öncelikle 1.6 trend yanlış hatırlamıyorsam 38000 civarı demişlerdi. 2. el bir araç bakamıyorum çünkü aracı kredi ile alacağım için 2. elde faizler fırlıyor. açıkçası benim gözümde, ilk çıktığı zamanlarda jetta dış görünüşünden ötürü oldukça öndeydi ama son 3 haftadır bayilere gide gele golf artık gözüme daha güzel görünmeye başladı. trendline gerçekten bomboş bir araç ama şu an için bana yeterli.(gönül highline istesede şu an mümkün değil.) comfortline 1.4 için 46binli bir rakam aldım ama net hatırlamıyorum. astrada ise j kasalarda 2011 model enjoy modeline 44, 2012 modelede 45.binli rakamlar almıştım. h kasa ile ilgili hiç fiyat almadım.

Golf ve Leon arasındaki donanım farkını unutmamak lazım. O fark Golf'e eklense en az 5 bin TL artar fiyatı.

• quote:

Dostum bütçene göre oldukça doğru yolda ilerliyorsun bana kalırsa.
    Şu donanım hayranlığına birkaç laf etmek istiyorum, yani iyi bir aracı donanıma değişenlere.
    Burada Opel Astra classic teklif edildiğini dehşet içinde görünce yazmadan edemedim.

Bir otomobil hareket halinde hizmet veren bir makina-araçtır.
    Bunun için sürüş kalitesi denilen şey herşeyden önemlidir Avrupa'da.
    Avrupa önemli çünkü adamlar otomobili icad edip ona tapmayan insanlardan oluşur, dolayısıyla bizdeki gibi bir sonradan görmelik yoktur.

Sürüş kalitesi ise otomobil kullanırken sana neredeyse faydası olmayan jant, sis farı, yağmur sensöründen çok daha önemlidir.
    Çünkü tekerleklerin her dönüşünde onu ararsın, diğerleri mi? Geçen gün Geely bayiine gittim ve adam sayarken ben sıkıldım
    jant sis farı yağmur sensörü park sensörü far sensörü geri görüş kamerası deri koltuk... ve hatırlayamadıklarım.

Golf kullanırken bütünüyle iyi bir araç kullandığını anlarsın ve işte dersin "beyaz adamın kızılderilileri kandırdığı renkli boncuklara kanmadım"
    paramı, üzerinde yüksek bir mühendisliğin yoğunlaştığı araca yatırdım, tıpkı Avrupa'nın yaptığı gibi.
    Golf 6 çıktığından beri Avrupa'nın en çok satan aracı.

Arkadaşım, ağzına sağlık, ne kadar güzel anlatmışsın...

kelimesi kelimesine katılıyorum.

• hocam golf almalısın. golfün 2012 modelinden sonra birazcık değer kaybı yaşayabilir ama jetta dan çok çok daha iyi bir araçtır. ikinci el piyasasında bir anda satılan ender araçlardan biri bence.
  • Jetta, bir golf türevi olarak kalmaktan kurtulamayacak. Her halikarda golf derim.
  • Bugün Renault,Opel,Hyundai,citroen,Toyota,mitsubishi ve nissan bayilerine uğradım. Bulduğum en ucuz Arac 37400 ile 2011 1.6 benzinli fluance exp...sizlerinde yorumları açıkcası gönlümden gecen gibi. Tek problem bagaj hacmi gibi dürüyor. Yolda giderken de siyah bir golf gördüm. Gercekten alimli dürüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç mekan ve işçilik kalitesiyle golf derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.