Şimdi Ara

golf ya da jetta....................................... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bagaj hacmi var diye benzinli fluence almak gibi bir şey yapmayın sakın. Bagaj hacmi istiyorsanız kriterlerinizi değiştirinn. Golfün bagaj hacmini bilemiyorum ama hb sonuçta sedan kadar olmaz ama sedandan kullanışlı olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercub

Bugün Renault,Opel,Hyundai,citroen,Toyota,mitsubishi ve nissan bayilerine uğradım. Bulduğum en ucuz Arac 37400 ile 2011 1.6 benzinli fluance exp...sizlerinde yorumları açıkcası gönlümden gecen gibi. Tek problem bagaj hacmi gibi dürüyor. Yolda giderken de siyah bir golf gördüm. Gercekten alimli dürüyor..

fluence extrem donanım alırsanız güzel bir tercih olur. ayrıca megane hb dynamic veya privelege donanım araçlar 42000tl fiyata bırakıyorlar. eğer premium paket ve sunroof alırsanız 44-45 arası fiyata alabilirsiniz. boş golfe yerine alınabilir.
  • Yanılmıyorsam Golf'ün 2012 sonu, 2013 başı gibi kasası değişecek. Kasanın değişecek olması önemli değilse her türlü Golf derim..
  • GOLF+1
  • golf tabiiki

diğer markalarla ilgilenmemişsin ama istersen birde megane a bakabilirsin
    bagajı daha buyuk bide uygun fiyat tabiiki... 1-2 yıl kullanacaksan...
  • golf yada jettanın yakıt değerlerinin 3 aşağı 5 yukarı aynı olacağını düşünüyorum..hatta 1.2 jetta biraz daha fazla yakabilir gibi geliyor. fabrika verileri 1 lt. jetta lehine ama fmotor hacmi düştükçe fabrika verilerinde sanki daha büyük sapmalar oluyor. gönlüm şu an için golften yana ve seçimim sanırım bu yönde olacak. fikirlerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim....

@M.Düzen ; Renaulta da baktım ama dizel fluance 85 bg.için 45.500, megane için 45.000 megane ST 85 bg. içinde 45500 fiyat aldım. benzinlinin teknik verilerine bakınca 10 lt. şehiriçini görünce direkman vazgeçtim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.