Şimdi Ara

golf ya da jetta.......................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımı bugün sattım ve allah kısmet ederse pazartesi yeni binicisine teslim ediyorum. şimdi 1-2 sene binip fazla değer kaybetmeden satabileceğim, benzinli bir araç arıyorum ve gerek yakıt tüketimi gerek uygun fiyatlı olmasından dolayı trendline vw'lere oldukça yakınım.
    bu akşam esenyurttaki bayiden 1.2 tsi trend jetta için 42.600, 1.4 tsi golf için 41,500 fiyat aldım. bir yanım ailem 4 kişiye çıkacak diye geniş hacimli olmasından dolayı (çok istekli olmayarak) jetta, diğer yanım daha güçlü olmasından ve daha az değer kaybı ile daha kolay satabileceğime inandığımdan (sanırım jettanın 1.2 tsi motorlu olmasından bu fikre kaplıyorum, oysaki test ettim benim araçtan çok daha iyi :) ) dolayı golf almamı söylüyor. fikir ve önerilerinizi alabilirmiyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercub -- 25 Aralık 2011; 0:19:58 >

• Eger bayiden biraz daha indirim kopartirsaniz comforline jetta iyi bir secenek olabilir veya 2.el dusunuyorsaniz temiz 159 mondeo veya superb te olabailir..
  • kesinlikle golf alın. jetta'dan daha kaliteli bir araç. ayrıca motor olarak daha iyi.
  • golf alın
  • Benzine nasıl para yetiştiriyorsunuz bi anlasam...
  • Trendline vw'ler mi uygun fiyatlı?
  • ben olsam bom boş o arabalara o fiyatları vermezdim az değr kaybeden bi şey arıyosan albi astra dizel classic3 hem donanımlı hem ekonomik hemde 2 yıl sonra az değer kaybeder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golf Jetta'dan çok daha iyi bir seçenek.
  • seçeneklerin arasından jetta derim,ama ben olsam astralara bakardım fiyatları daha uygun ve volkswagenden yüksek donanıma sahip.
  • 1-2 sene binilip satilacaksa ve bu sirada fazla deger kaybetmesin isteniyorsa, sifir degil de, sifir gibi ikinci ellere yonelmek daha mantikli olur bence.
  • Jetta kalite yoksunu bir araç bugün uzun uzun inceledim.Bayi de 1.4 TSI Golf Comfortline da vardı 48.500 TL seçimim kesinlikle Golf olurdu.
  • Golf kesinlikle değerini hakeden bir araç, oldukça kaliteli iç mekan ve hem güçlü hem ekonomik motor.
    Unutma! 1.4 tsi Passat'ı hiç sorunsuz götüren bir motor, geçenlerde bir arkadaş 1.4 tsi Passat'ı ve 2.0 Mazda6 Honda Accord Toyota Avensis'e karşı
    değerlendirmiş ve bu motorun 2 litrelik motorlarla başa çıktığını göstermişti.
    Ayrıca araç Made in Germany olduğunu iç mekandaki her detayda hissettiriyor.

Maalesef Jetta da Made in Mexico olduğunu hissettiriyor.
    İç malzeme kalitesi Golf'ün yanında gerilerde kaliyor.
    Fakat sedan olması bazıları için herşeyden önemli ve Türkiye'de sedan daha az değer kaybettirir genel olarak.
    Biraz daha az yakar ve MTV daha düşüktür, bunun yanında performans da düşüktür Golf'ün yanında.

Ben Golf derim Golf kullanmış biri olarak, çok etkiledi beni ve bu fiyata bedava.
    Sürüş kalitesi o kadar iyi ki..

• Yahu bir iki sene binecekseniz neden sıfır klm araç alıyorsunuz ki? Zaten ikinci el araçlar ilk vurgunlarını vergiden yiyorlar. Gidin 2011 model 10.000 km civarı arfaçlardan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Jetta kalite yoksunu bir araç bugün uzun uzun inceledim.Bayi de 1.4 TSI Golf Comfortline da vardı 48.500 TL seçimim kesinlikle Golf olurdu.

Kesinlikle katılıyorum.

Jetta, Golf'ün yanında skoda favorit gibi kalır kalite bakımından.
  • benzinli arac kesinlikle değer kaybedecektır
    bunu 1-2 sene sonra değer kaaybetmeden satmak da çok zor olacak
    arkadaşların da belırttığı gıbı 2 el temız araclara bakmanız daha ısabetlı olur
  • Sartlar ne olursa olsun trendline bir vw almayin

Trendline vwler bireysel degil sirketler icin daha mantikli

Ama golff kesinlikle jettadan daha kaliteli
  • O değilde fiyatları bu kadar kırar miydi vw hayret..

Acaba 1.6 trendi kaça bırakırlar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sartlar ne olursa olsun trendline bir vw almayin

Bu sene şampiyonuz cihan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

O değilde fiyatları bu kadar kırar miydi vw hayret..

Acaba 1.6 trendi kaça bırakırlar ki

Satamadi umdugu gibi 1.2 tsi jettaya talep yok

Dsg degil

Zaten dizelde kurus indirim yapmiyor acigi ordan kapatiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sartlar ne olursa olsun trendline bir vw almayin

Bu sene şampiyonuz cihan

?????
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.