2010 model 1.4 TSI Golf'ümü yaklaşık 45Bin TL gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum.
Aklımda dizel manuel fiesta var, ve geriye 10 - 15bin gibi artırmayı planlıyorum.
Fiesta'lar nasıl önerir misiniz, yakıt / performans ve diğer özellikleri açısından.
Zamanında epey 2013 1.6 Focus dizel kullandım ve çok memnundum o aracın performansından. Acaba fiesta aynı performansı ve yakıt değerlerini yakalar mı?
Bunun dışında Fiestaların 1.4 dizel mi yoksa 1.6 dizelleri mi tutuluyor? Kısacası çok fazla yakıt tasarrufu edeceğim diye 1.4 alıp performansı düşük olsun istemiyorum.
Bir de bilen var sa Fiestaların paket içeriklerini yazar msınız?
Şu pakette şu eksik bunda bu var gibisine... Teşekkür ederim.
Paraya ihtiyacın yoksa golfünü satma,Golf fiestadan kat kat iyidir. Fiesta kullanıcısıyım.
1.6 dizel varmı bilmiyorum fiestada varsada hiç duymadığım için tutulmuyor demekki :) fiesta 2013 ve sonrasında 1.5 dizel motor kullanıyor ve şehir için yakıt tüketimi 16 krş civarı , yakıt yönünden kesinlikle üzmez 1.5 dizel. bende 2012 1.4 benzinli var 35 kuruş yaktığı için lpg taktırdım şuan 20 kuruş yakıyor maksimum. yol tutuşu , gidişi , konforu hoşuma gidiyor fiestanın , bende satıp 2013 fiesta 1.5 dizel alabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme