Şimdi Ara

Golf7 tdi comfortline devir artmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 golf7 tdi comfortline aracımda arıza var. Aşağıda detaylı yazdım. Yorumlarınızı duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Araçta 5 kişi ve bagajda normal seviyede esya vardi. Klima acik olarak Gaziemirden Gumuldure giderken son rampada bir anda arac 3000-3500 devirlerdeyken gaz almamaya basladi (sanirim 4. vitesteydi)ve arac yavasladi. Rolantide calismasinda anormallik olmayan aracimi kenara cekip bekleyip stop edip tekrar calistirdim rolantide yine normal sekilde calisti. Yurudugum zaman arac gucsuz(torksuz) bir sekilde 2000 devire kadar yavas yavas hizlandi. Problem olabilir diye 2000 devirin daha ustune cikarmadan durdum. Sonrasinda acil yol yardim ile gorustum. Hattaki servis personeli arkadasa problemden bahsedip aracin herhangi bir ikaz vermedigini, hararetin normal oldugunu soyledim. Kaputu actigimda herhangi bir anormallik yoktu. Motor yag cubugunu kontrol ettigimde de yag cubuktaki isaretli bolgenin ortalarindaydi. Gorustugum personel yardimci olmak adina ve gidecegim mesafe de yakin oldugundan sorumlulugu alarak kontrollu bir sekilde gidebilecegimi soyledi. Gidecegim yere 6-7 km mesafede oldugumdan ve yokus asagi oldugundan oraya kadar devam ettim. Yokuslarda vites bosta gittim, duzlukte 2000 deviri gecmeden 2.viteste kullandim. Ara ara durup araci stop edip tekrar calistirdim herhangi bir hata mesaji gelir mi diye ama herhangi bir hata mesaji ekrana gelmedi. Sonrasinda arabayi 16:30 gibi kapattim. Bugun(10.07.2016) 13:00 gibi cekici gelene kadar araci calistirmadim.
    Cekiciye yuklemek icin araci calistirmak istedim ama kaputun altindan donk diye bir ses geldi hemen stop ettim ve Vosmere kadar bir daha araci calistirmadan teslim ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Turbo arazılanmıştır diye düşünüyorum. Takminim 2000tl masraf cıkarabilir
  • anlattıgınız durum turbo hortumunun patlaması olarak gorunuyor. ne cıktı sonuc bilgilendirebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.