Şimdi Ara

Golfü satıp a3 almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yol tutusunda zerre suphem yok. Konforda çok düşük bir kayip var o da kayda değer ddeğil. Arkada oturanlar için özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gereği var
  • Bence böyle bir değişime gerek yok hocam. Ama yine de karar sizin. 2015'te BMW 3.20İ ED'yi alırsınızı ve keyifle binersiniz. Şimdi de Golf'ünüze keyifle binin bence.
  • gerek yok
  • 2015e golfle girmek en iyisidir cunku golf 2015 e kadar sizi en az zarar ettirecek arabadir bunu sizde biliyorsunuz a3u simdi alsaniz 2015 de kesinlikle cok buyuk zarariniz olur hocam birde yanlis anlamayin golfün biraz cafcaflisina +30k vermek pekde mantik isi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Golften yana bir sikintim yok da değişiklik olsun diye Sirf benimkisi.

Golf a3 zaten benzer araçlar değişiklik istiyorsan alfa gui yada honda hb gibi araçlara bakmanız lazım. .

• quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

golfün biraz cafcaflisina +30k vermek pekde mantik isi degil

Katılıyorum golf gibi sıradan hb araçtan sonra aynısının cafcaflısına 30 bin fazla verilmez

bence en güzeli şubat başı gelecek olan 2014 model 170 hp makyajlı kasa alfa giulietta ya geçmek
  • quote:

Yol tutusunda zerre suphem yok. Konforda çok düşük bir kayip var o da kayda değer ddeğil. Arkada oturanlar için özellikle.

Tekrar tesekkur ederim. Açtığınız başlıkla ilgili ben de düşüncemi paylaşim. A3 bence parasını hakeden bir araç degil. Golften sonra cok büyük bir farklılık getirmeyecektir ki bir cok kısımda sadece amblem değişiyor. Mutlaka daha rafine bir araç hissi verecektir ama iç mekanda ben golfü daha basarili buluyorum. O sınıfta premium denen araçlar arasında bir secim yapmak gerekirse ben BMW 1 serisini tavsiye ederim. Gerek güvenlik, gerek sürüş keyfi ve performans acısından oldukça guzel bir araç. Bir sure kullanmisligim var ve hem benzinli hem de dizel versiyonunu cok beğenmiştim. Mutlaka değerlendirin ve mümkünse kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Katılıyorum golf gibi sıradan hb araçtan sonra aynısının cafcaflısına 30 bin fazla verilmez

bence en güzeli şubat başı gelecek olan 2014 model 170 hp makyajlı kasa alfa giulietta ya geçmek

Arkadaşım maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
    İşin gücün Golf e laf sokmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Arkadaşım maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
    İşin gücün Golf e laf sokmak.

Yanlış düşünmüşsün

golf ne ki laf sokayım

sıradan hb bir araç değil mi bu

ben mi yanlış biliyorum

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Golf sahibiyim diye konusmuyorum. Siradan bir hb degil, bin öyle degerlendir.

• quote:

Golf sahibiyim diye konusmuyorum. Siradan bir hb degil, bin öyle degerlendir.

Binerek olmaz o iş .Sıradan bir hb olduğunu ilk virajda belli ediyor .

boşver sen güzelce kullan
    Benim kullandigim gibi kullanabilir misin çok merak ediyorum. Sirf bu yorumun için akşamüstü video çekip sadece sana yollayacagim. Sen golfu viraj almaz bir araba zanneeiyorsun galiba.

• quote:

Benim kullandigim gibi kullanabilir misin çok merak ediyorum. Sirf bu yorumun için akşamüstü video çekip sadece sana yollayacagim. Sen golfu viraj almaz bir araba zanneeiyorsun galiba.

Ben viraj almaz mı dedim.

nasıl kullanıyorsun bilmiyorum tabiki, ancak akşamüstü aracını bu havalarda zorlama boşuna.

benim fikrimi değiştirmek için riskli manevralar yapma .

gidip bir alfa giulietta kullan ne demek istediğimi ozaman anlayacaksın.

kendinizi golf ile kısıtlamışsınız.
  • Varya, sizin gibi müşterim olsun...

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_MQB_platform

Şu anda kullananlar

Audi A3 Mk3[1] 1, 2, 3, c
    SEAT León Mk3[1] 1, 3, sw
    Volkswagen Golf Mk7[1] 1, 3, sw
    Škoda Octavia Mk3[1] 4, sw

Kullanması beklenenler.
    Audi TT Mk3 r
    Volkswagen Scirocco Mk4 1
    SEAT Altea Mk2 mpv
    Volkswagen Touran Mk2 mpv
    Volkswagen Caddy Mk4 v

Aynı haltın morcivertine binmek için bu kadar para harcamak, zenginlik bu olsa gerek....
    Burada hava çok iyi. Alfanin gibi golfun de videolari var onlara da bak istersen. Alfa ile kiyaslayacak değilim ama ben hic aracin yoldan ciktigini görmedim. Hem yol tutuş herşey değildir. Benim de en önemli kriterim konfor. Zaten yol tutuşta şuan uretilen cogu araclar herkesin beklentisini karsilar. Alfayi düşünmedim değil, ama secimimi alfadan yana kullansaydim şuan pişman olurdum.

• Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    O zaman herkes lineaya binsin. Onda da 4 kapi var. Sizin yorumunuz saçma olmuş.

• quote:

Burada hava çok iyi. Alfanin gibi golfun de videolari var onlara da bak istersen. Alfa ile kiyaslayacak değilim ama ben hic aracin yoldan ciktigini görmedim. Hem yol tutuş herşey değildir. Benim de en önemli kriterim konfor. Zaten yol tutuşta şuan uretilen cogu araclar herkesin beklentisini karsilar. Alfayi düşünmedim değil, ama secimimi alfadan yana kullansaydim şuan pişman olurdum.

Ben sana gidip kullan dedim videoyu 2014 modellerdeki değişiklik için koydum

zaten konu sadece yol tutuş değil

golfün sıkıcı tasarımı da bana hitap etmiyor

alfayı düşünüp de test etmeden pişman olurum diye kendini kısıtlamasaydın daha iyi olurdu

senin için konfor önemli ise sana d segment bir araç öneririim Volvo s60 gibi

• golf den inip audi a3 ' e binince eşşekten inip ata binmiş hissedeceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.