Bildirim
Gomis Giderse Yerine Kim Alınabilir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ümit Karan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aboubakar'ı 10 liraya alabiliriz bence. Porto BJK'ye 10'a veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sar oradan Abel Hernandez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akhisar'da Selezniyov var. Onu hala almayan yönetim neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. Adam her maçımızda bize şey yapıyor.
Gomise o paraları kimse vermez bakmayın siz şu medyaya -
Opsiyonu 10 liraydı bizdeyken. Para yoktu alamadık. Şimdi o paraya hayatta salmazlar.quote:
Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock
Aboubakar'ı 10 liraya alabiliriz bence. Porto BJK'ye 10'a veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. -
Gitsinler onyekuru gibi genç ve başarıya aç birisini bulsunlar. -
Kesınlıkle katılıyorum.Gomısten gelen 10-11 e gercekten ıyı bı futbolcu alınabılır.quote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
Gitsinler onyekuru gibi genç ve başarıya aç birisini bulsunlar. -
11 M Euro doğrulandı. Ama menajeri ve Gomis gitmek istemiyor.quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
Gomise o paraları kimse vermez bakmayın siz şu medyaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 16 Ağustos 2018; 17:29:13 > -
Git al seleznovu melo gibi adam onun gibi hırslı herif görmedim ben 90 dakka boyunca akhisar gibi bi takımda canını dişine takıyor. Gomis 29 attıysa o herif 20'den aşağı atmaz. -
30'lu yaşlarındaki koca adam 12 yaşındaki kız bebesi gibi sürekli triplere girecekse defolsun gitsin gomis, koskoca sezonda birde Şampiyonlar Ligi maçları oynanacak takımda kimse hem lig hem ŞL maçlarında tribini çekmez takıma zarar verir.. Kalacaksa kalsın takıma odaklansin oynasın, ama sürekli menejerine haber yaptırtip piyasa yapmaktan vazgeçmesi lazım.. Sürekli maaşa zam para para dememesi lazım.. Geçen sezon verdiği katkıyi insan kör olsa görürdü ancak bu kadar zam zam zam israri yakışmadı.. Gitmek istiyorsa gider Yapacak bişey yok, Galatasaray gitmek isteyene engel koymaz. Ben iyi oynadım bana çok daha fazla para verin ne demek lan??? Kötü oynasaydın maaşında düşüş olsun isteyecekmiydin, HAYIR.. O zaman zaten yapmaya geldiğin Sözleşmesine imzayı attıgin şeyi yaptığın için ekstra parada isteme.. Hele hele şu mali tablolar dolar Euro ortadayken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Ağustos 2018; 13:34:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
love pektemek rodallega liste gider böyle
Gomisin yeri şuanlık doldurulmaz seneye sezon bitince satabilirsin yerine hazırlık kampı başlamadan alıp takıma monte edebilirsin.
Ve gomisden önce selçuk,tolga,tarık,carole(gidiyor) vs maicon feguli... Hatta belhanda(gerçi bu sezon biraz ümitliyim ama ondan). Bunlar satılmalı.
Takmışlar bir gomis arkadaş gomis 6 pas içerisinde bitirici yer geldiğinde top saklayıp pas atabilen(bu pas kısmını biraz hantal yapıyor bazen) ama lig için yeterli CL için ise göreceğiz.
Sen kalkıpta bu adamı göndermen dediklerim dururken aptallık olur. Belhandayada kalsın ümitiliyim dememin sebebi. Fernando-Belhanda önünde emre olarak oynatabiliriz. Belhanda çünkü 10 numara oynayamıyor ama bağlantı olarak kullanırsak defans ve 10 numara arası ve istekli olursa hırslı olursa o pozisyonda iş yapabilir. -
Yok kardeşim , onlar küçük takım topçuları
Gomis için iyi para. Satalım gitsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mario gomez gelicek bence
Gomes bitik durumda şuan.Genç adam alınmayacaksa Gomisi satmazlar zaten emin ol.quote:
Orijinalden alıntı: volkan_aysen
Mario gomez gelicek bence -
33 yaşındaki adamı nasıl istiyorsunuz arkadaş valla anlamıyorum neden futbolumuz gelişmiyor işte bu yüzden yakında 34 yaşında olacak vasat bir kariyeri olan topçuya kesin alsınlar demek akıl karı değilquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135
Git al seleznovu melo gibi adam onun gibi hırslı herif görmedim ben 90 dakka boyunca akhisar gibi bi takımda canını dişine takıyor. Gomis 29 attıysa o herif 20'den aşağı atmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
33 yaşındaki adamı nasıl istiyorsunuz arkadaş valla anlamıyorum neden futbolumuz gelişmiyor işte bu yüzden yakında 34 yaşında olacak vasat bir kariyeri olan topçuya kesin alsınlar demek akıl karı değil
|
Benzer içerikler
- derin galatasaray nedir
- ultraslan hangi tribünde
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- promo forma ne demek
- galatasaray kaptanları
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X