Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kampanya filan olursa burada paylaşın mutlaka, bu arada beni de ekle
  • ekle beni gömleksiz olmaz
  • devam edelim..
  • Spor gömlek tercihim.1 Tane t-shirt bulmazsınız.Genellikle colinsten alırım hem ucuz hem kaliteli.
    Gömlek hastasıyız işte.
  • annem bıraksa gömlekle yatarım o derece

yaz kış uzun kollu gömlek giyerim

kısa kollu gömlekten nefret ederim

Yarında 1 gömlek almaya gidiyorum zaten
  • yıllardır gömlek giyerim;spor tabii ki
    2 yıldır spor yapıyorum fit olarak üzerime oturan tek gömlek var o da jack jones
    sevmezdim bu firmaya ama 2 gömlek 70 lira kampanyasında aldım.
    gerçekten ilk günkü gibi duruyor.
    hatta kalıp gibiler
  • Vayy konuya bak gömlek delisi olarak takip edeyim ben burayı
  • Arkadaşlar bir gömlek almışım daha doğrusu iki tane aldım gömlek tek kelimeyle müthiş geldi bana:))

Sizlere göstermeden edemeyeceğim

Bundan iki tane geldi.
     Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

Ek olarak.

Ek olarak.

• beyler konuyu görmüşken sorayım.
    dün kot gömlek aldımda altına nasıl bi pantolon giymeliyim?
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fit, Cepsiz gömlek tavsiyelerinizi bekliyorum
  • yeni şeyler görüyorum.
  • Gömlekleri pek sevmezdim. Ta ki geçen seneye kadar. O zaman bir tane gömlek aldım çok severek. Şimdi ben de gömlek bağımlısıyım. Ama gömlek uzun kollu olacak. Kısa kollu gömlekleri hiç mi hiç sevmem. Ama yaz gelince mecbur giymek zorunda kalıyorum. Özellikle şu aylarda -gerçi havalar ısınmaya başladı artık- uzun kollu gömlek altına uygun renkte bisiklet yaka bir tişört. Kollar dirseklere kadar kıvrılacak. Tercihim dar kesim spor gömlek.

Bir şey merak ediyorum. Yukarıda da söyledim. Kısa kol gömlekleri hiç sevmiyorum - tişörtten iyidir en azından- o yüzden yazın uzun kollu gömleğin kollarını kıvırıp giysem çok abes durur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 23 Temmuz 2016; 21:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZT7

Gömlekleri pek sevmezdim. Ta ki geçen seneye kadar. O zaman bir tane gömlek aldım çok severek. Şimdi ben de gömlek bağımlısıyım. Ama gömlek uzun kollu olacak. Kısa kollu gömlekleri hiç mi hiç sevmem. Ama yaz gelince mecbur giymek zorunda kalıyorum. Özellikle şu aylarda -gerçi havalar ısınmaya başladı artık- uzun kollu gömlek altına uygun renkte bisiklet yaka bir tişört. Kollar dirseklere kadar kıvrılacak. Tercihim dar kesim spor gömlek.

Bir şey merak ediyorum. Yukarıda da söyledim. Kısa kol gömlekleri hiç sevmiyorum - tişörtten iyidir en azından- o yüzden yazın uzun kollu gömleğin kollarını kıvırıp giysem çok abes durur mu acaba ?

Bende kısa kollu gömlek sevmiyorum. Uzun kolluları sıcak günlerde kıvırıp giyerim hiç olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. hatta t-shirtler ile kombinasyon yaparım gömlek yeni mi diye sorarlar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazlık kısakollu tavsiyeler iyi gelir.
  • editlerim yazmışım unutmuşum kaldırdım gömlekleride geçenlerde damattan gömlek aldım yine
  • Kısa kollu gömlek giyememe hastalığına ben de yakalandım hatta şuan için en güzeli baharlık sportif gömlekleri kıvırarak giymek olarak karar verdim.
    Yukardaki iki kısa kolluyu elden çıkartıp yerine güzel bir uzun kollu koyacağım umarım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Kısa kollu gömlek giyememe hastalığına ben de yakalandım hatta şuan için en güzeli baharlık sportif gömlekleri kıvırarak giymek olarak karar verdim.
    Yukardaki iki kısa kolluyu elden çıkartıp yerine güzel bir uzun kollu koyacağım umarım:)

Hocam burada da bir ortak noktamız çıktı, biz bayağı benziyoruz galiba birbirimize

Ben de gömlek hastasıyımdır ve kısa kollu giyemem. Yaz/kış uzun kollu, kollarını kıvırırım yazın. Biraz zayıf olduğum için(178 cam - 58 kg) kısa kollu gömleğin kolları yana doğru yaprak gibi açılıyor, hiç sevmiyorum ben de o görüntüyü. O yüzden giymiyorum...

İlerleyen günlerde gömleklerimin fotoğrafını çekip atacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Kısa kollu gömlek giyememe hastalığına ben de yakalandım hatta şuan için en güzeli baharlık sportif gömlekleri kıvırarak giymek olarak karar verdim.

Hocam burada da bir ortak noktamız çıktı, biz bayağı benziyoruz galiba birbirimize

Ben de gömlek hastasıyımdır ve kısa kollu giyemem. Yaz/kış uzun kollu, kollarını kıvırırım yazın. Biraz zayıf olduğum için(178 cam - 58 kg) kısa kollu gömleğin kolları yana doğru yaprak gibi açılıyor, hiç sevmiyorum ben de o görüntüyü. O yüzden giymiyorum...

İlerleyen günlerde gömleklerimin fotoğrafını çekip atacağım

Aynen olabilir hocamBen 1-2 yıl öncesine kadar gömlek sevmezdim ama artık baya giyiyorum hatta gömlek giymeyince bir şey giymemiş hissediyorum:)

Kısa kollu başta kullandım da artık bir baktım uzundan başka kullanmaz hale gelmişim, en güzeli uzun almak galiba nasıl olsa yaz kış gidiyor:)

Ama kilo bakımından bakın farklı bir noktamızı buldum ben xl a sığmaya çalışıyorum, 1 ay sonraya xl ım kısmetse:)

Ekle bakalım fotoğrafları ben de eklerim yarın bir gün, hele vizeler geçsin de bir:)

• Fazla kilolu olduğum için ve jinekomasti sorunum olduğu için gömlek giyiyorum, rahat ediyorum t-shirt giyince kendimi çok rahatsız hissediyorum.7-8 aydır sadece gömlek giyiyorum dışarı çıkarken.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.