Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün konuyu gezdim bi bu gözüme takıldı,sade gömleklerden hoşlanıyorum da.
    Nerede bulabilirim bu gömleği?
     Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 20 Temmuz 2013; 23:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Bütün konuyu gezdim bi bu gözüme takıldı,sade gömleklerden hoşlanıyorum da.
    Nerede bulabilirim bu gömleği?

en uygunu lcw'de bulabilirsin sanırım..
  • Selamlar,

Elimde DAMAT marka, orjinal, etiketli (bazılarında fiyat etiketi de var) hepsi uzun kollu gömlekler var. Konuyu kirletmemek için resimlerini koymuyorum fakat ilgilenenler pm atabilirler ya da buradan devam edebiliriz.

düz, çizgili, kareli .. hepisi var
  • tshirt bana çok sıradan geliyor. bu açık yaka salaş t shirtleri seviyorum, onu da gömleğin içine giyerken kullanıyorum gömlekler bir tanee ya
  • gençler acil olarak dar kesim klasik gömlek tavsiyesi lazım , daha önce hep spor giydim . Nişan töreni için acilen bir tane almam gerekiyor , 200 liraya kadar çıkabilirim .
  • Fiyatına göre en iyi Gömlek yapan marka Jack & Jones tur.Aksini iddaa eden varsa lütfen forumu terk etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

gençler acil olarak dar kesim klasik gömlek tavsiyesi lazım , daha önce hep spor giydim . Nişan töreni için acilen bir tane almam gerekiyor , 200 liraya kadar çıkabilirim .

Beymene bak hocam 80 liraydi en son dar kesim klasik gomlekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotonda da bazen güzel slimfit gömlekler oluyor,fiyat olarakta uygun oluyorlar. bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sade gömlek tavsiyelerinize açığım dostlar :)
  • Valla gömlekden başka şey rahat ettirmiyor beni hava soğuk olduğunda bile kazak giymek için altına gömlek giyerimm...
    Eklleee
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Konu ölmüş. Bunlar da bendekilerin bir kısmı. 10 tane falan daha var 2 farklı evde.

Rengi biraz garip çıkmış ama kırmızı.

Gomlek varoldugu muddetce bu konu olmez

• Merhaba gömlek seven arkadaşlar, ben de yıllardır gömlek giyerim ama bir türlü istediğim türde gömlek bulamıyorum. Nasıl bi' şey aradığıma gelirsek kumaş pantolon üstü gömlek aramıyorum yani sokakta kotun üstüne giyebileceğim (pantolonun içine sokmuyorum gömlekleri) dar kesim ve sade gömlekler arıyorum sade dediysem de öyle okul gömleği gibi olmasın. Şimdiye kadar aldığım markalar LCW(kalitesini biliyoruz kısa ömürlüler ve güzel değiller), SevenHill (burda tam aradığım tipte buldum ama ilk yıkamada aldığım gömleklerin birinin rengi attı diğeri de ütü tutmuyor.. adamlar resmen tek giyimlik gömlek üretmişler) bunun dışında şu bit pazarları oluyor ya işte ordan alıyorum.. ordakileri seviyorum ama kumaşları polyester içeriyor ve polyester de güzel gözükmüyor). Gömleğe ayıracak çok param yok gidipte bir gömleğe 60 TL verecek durumum yok ama kaliteli bir markanın 3 gömlek 95 TL gibi bir kampanyası filan varsa gidip ordan alabilirim.

Şimdi söyleyin gömlek sever dostlarım ben nerden gidip gömlek alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 29 Aralık 2013; 11:32:51 >

• gömlek sevilmezmi
  • bu konu hiç ummadığım kadar popüler oldu. ne çok gömlek sever varmış DH'de :)
  • 3. Gomlegin aynisindan varda pek giymiyorum, dar kesim gomlek giyiyorum genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Merhaba gömlek seven arkadaşlar, ben de yıllardır gömlek giyerim ama bir türlü istediğim türde gömlek bulamıyorum. Nasıl bi' şey aradığıma gelirsek kumaş pantolon üstü gömlek aramıyorum yani sokakta kotun üstüne giyebileceğim (pantolonun içine sokmuyorum gömlekleri) dar kesim ve sade gömlekler arıyorum sade dediysem de öyle okul gömleği gibi olmasın. Şimdiye kadar aldığım markalar LCW(kalitesini biliyoruz kısa ömürlüler ve güzel değiller), SevenHill (burda tam aradığım tipte buldum ama ilk yıkamada aldığım gömleklerin birinin rengi attı diğeri de ütü tutmuyor.. adamlar resmen tek giyimlik gömlek üretmişler) bunun dışında şu bit pazarları oluyor ya işte ordan alıyorum.. ordakileri seviyorum ama kumaşları polyester içeriyor ve polyester de güzel gözükmüyor). Gömleğe ayıracak çok param yok gidipte bir gömleğe 60 TL verecek durumum yok ama kaliteli bir markanın 3 gömlek 95 TL gibi bir kampanyası filan varsa gidip ordan alabilirim.

Şimdi söyleyin gömlek sever dostlarım ben nerden gidip gömlek alayım?

Gömlek sever arkadaşlar niye cevap vermiyosunuz Ne almak istediğim hakkında biraz daha yazayım Murat Güloğlu'nun giydiği gömlekler veya Evim Şahane'deki mimarın giydiği türde nerden bulabilirim (Evim Şahane mimarı U.S. Polo marka giyiyor yanlış anlamayın ama o markayı giymem adamlar resmen elbise değil logo satıyorlar ve kaliteyi gittikçe düşürüyorlar kısaca tarzı Polo gibi olsun ama Polo olmasın).. evet bu tarz gömlek nerden alabilirim

• Arkadaşlar gömleklerimin bazılarının boyundan memnun değilim de kısalttırmak istiyorum. Böyle birşey için terziye giden oldu mu daha önce? Varsa fiyat ne kadardı?
  • Öncelerden kotondan bi gömlek almıştım, ama boyu fazla uzundu. Görevli arkadaş anlaşmalı terzimiz var, isterseniz 2 tl karşılığında kısaltabiliriz dedi. Ben de hem fiyata bakarak hem de tekrar uğraşmamak için kabul ettim. Kısalttılar

Yalnız dışarıdaki terziler 5 tl civarı fiyat çıkarırlar tahminimce. Gidip sormak en iyisi.

• 5tl olsa hiçbirşey ama internetten bazı terzilere baktım ve kol boyu kısaltmaya bile 15tl demişler. Benim gomleklerim 50-100 tl arası değere sahip ve kampanyalardan 20-30 civarına aldim çoğunu. Tanesine 20tl falan vermek garip olur bu durumda :)

Teşekkür ederim cevap için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

5tl olsa hiçbirşey ama internetten bazı terzilere baktım ve kol boyu kısaltmaya bile 15tl demişler. Benim gomleklerim 50-100 tl arası değere sahip ve kampanyalardan 20-30 civarına aldim çoğunu. Tanesine 20tl falan vermek garip olur bu durumda :)

Teşekkür ederim cevap için.

Rica ederim

Yok hocam o kadar vermek bence de biraz sıkıntılı :) 5-7 tl arası normal gibi. Fiyatlar ortalama bu civarda diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.