Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de gömleklerim ekseri düz renk (beyaz, mavi) yada klasik çizgili. Marka olarak tüm gömleklerimin %70'i Hatemoğlu'dur. Aslında markaya önem vermem, tek önemsediğim nokta pamuk yüzdesidir. Minimum %70 olmalı pamuk miktarı. Genelde beyaz uzun kollularımı %100 pamuk seçerim, ütü tutmaz ama nasılsa ceketle giyildiği için sorun yok. Bu arada Polo (USPA) bazen güzel indirimler yapıyor, kaçırmamak gerek. Ürünleri kaliteli oluyor. Birde outlet'lerden alışveriş yaparım hep, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Tüm yaz aklımıza işe gideceğimiz günler gelmediğinden hep spor kıyafetler aldım. Şimdi de yeni takımlarımın içine giyecek güzel gömleğim yok. Burada da Kığılı ve Sarar dışında mağaza yok. Fiyatlar da mala göre değil.

Var mı netten tavsiyesi olan? Slim, düz renk ve ince çizgili...Evdeki gömleklerin yarısı ütü tutmuyor....Başım belada.Dufy'den aldıklarım da eskidi.

Süvari'ye bakabilirsin. Ben oradan aldığım her şeyden memnunum. Gömlekleri tam istediğim kesimde. Dar kesim aldım ama öyle çok da dapdar değil.

http://www.suvarionline.com/default.aspx?lang=tr-TR

• bu konu efsana oluyor

ama kimse gömleklerini paylaşmıyor kardeşim.. bu nedir böyleee
  • dün saydım kısa kol uzun kol dahil toplam 71 tane gömleğim var. en pahalısı 205 tlye 3 sene evvel en ucuzu 9 tlye migrostan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

dün saydım kısa kol uzun kol dahil toplam 71 tane gömleğim var. en pahalısı 205 tlye 3 sene evvel en ucuzu 9 tlye migrostan

Maşallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

dün saydım kısa kol uzun kol dahil toplam 71 tane gömleğim var. en pahalısı 205 tlye 3 sene evvel en ucuzu 9 tlye migrostan

Maşallah hocam

gömlek bir kıyafet değil bir yaşam stili bence. en düdük insan gömlekle karizma birine dönüşebilir.
  • dün 2 tane jack jones aldım fena gerçekten biri hakim yaka diğer normal yakalı kot model altına da taş rengi bir kot on numara
  • Ekle hocam ben oduncuyum

• benide ekle hocam bu arada eski odunculardan kim kaldı
  • Geçen bahar Levis'tan bir oduncu aldım yıllar sonra...
  • Guzel oduncu gomlekleri nerelerde var bilen varsa gidip bakim. tam mevsimi geldi oduncu forever

• Damat-adv-tween, d's damat twn gömlekleri gerçekten güzel oturuyor vücüda hemde yerli malı
  • Merhaba arkadaşlar,
    bende bu konunun varlığından yeni haberdar oldum.
    hem işim gereği her gün gömlek giymem gerekiyor hemde sivil hayatta gömlek kendime olan güvenimi (görünüş babında) arttırdığına inandığım için giyiyorum.
    Ancak şöyle bir problemim var beden olarak tam olan gömlek boyun kısmında dar geliyor. (iş için giydiğim gömleklerde kravat taktığımdan)
    bir kaç markasız gömlek denedim aynı oldu, cobalt aynı oldu, süvarı yakam bile birleşmedi, fabrikanın keza aynı, kiğılının gömlekleri zaten en küçüğü bile bana geniş geliyor. ancak hatemoğlunun gömlekleri üzerime tam oturuyor yaka kısmıda tam diyemesem de diğerlerine nazaran gayet iyi.
    sonuç olarak başka önerebileceğiniz bir marka varmı bu şekilde yakası biraz daha geniş olan?
    bu arada small beden ve slim fit alıyorum, malum pek iri yarı değilim:)

birde şöyle bir problem var, evet aldığım gömlekler %100 pamuk yada %97 pamuk %3 elastan şeklinde ama ütüye gelince sıkıntı oluyor. ütülerken jilet gibi görünüyor ama askıya astım mı tamam gömlek kırışıklık dolu birde giydikten bir kaç saat sonra aman aman hiç sormayın.. bunun için bir bilginiz var mı? gömlek ütünün çabuk bozulmaması için ne yapılabilir?

• Gömlek sevgisi doğal olarak hırka, kazak ve ceket sevgisinide doğuruyor

Ayrıca madem bu kadar çok gömlek sever var, gömleği pantolonun içine sokarakmı giyiyosunuz ?
  • Biz de bi oduncu gomlegi alalim artik

• konuya can gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Gömlek sevgisi doğal olarak hırka, kazak ve ceket sevgisinide doğuruyor

Ayrıca madem bu kadar çok gömlek sever var, gömleği pantolonun içine sokarakmı giyiyosunuz ?

Ben spor gömlekleri yanlardan biraz sokuyorum. Önlerden biraz sokup uçlarını dışarıya bırakıyorum. Tam anlatamadım görmek lazım ama hoş oluyor baya.
  • ya bide bu var

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/youstar-fashion-oxfort-duz-renk-gomlek-u786-67725238

daha önce hiç gittigidiyordan gömlek almamıştım nasıl acaba alan varmı daha önce
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.