Şimdi Ara

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
48
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • U.S. Polo ;);)
  • devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

bu gömlekten nerde bulabilirim american eagle sitesinde buldum resmi ama bura getirmesi 140 a geliyor.
    başka marka da önemli değil tip olarak bunu istiyorum,mavi üstün ince beyaz çizgili

Gömlek Severler-Gömlek Önerileri-Beğenilen Gömlekler

benzerini sevenhill de buldum, aldım

• quote:

quote:

bu gömlekten nerde bulabilirim american eagle sitesinde buldum resmi ama bura getirmesi 140 a geliyor.
    başka marka da önemli değil tip olarak bunu istiyorum,mavi üstün ince beyaz çizgili

güle güle kullan..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

güle güle kullan..

teşekkürler

• devam edelim...
  • Gömlek severim. Us Polo - Zara - Jack&Jones - PullandBeer - Bershka - Colins tercihimdir
  • Daha önce sorulmuş olabilir bende sorayım, hem konu canlanır.

Çok zayıfım, 1.80 boy 56 kg'yim. T-shirt giymiyorum, sevmiyorum. Her gömlekte olmuyor, bol oluyor. Bu slim fit gömlekleri hangi mağazalardan edinebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

Daha önce sorulmuş olabilir bende sorayım, hem konu canlanır.

Çok zayıfım, 1.80 boy 56 kg'yim. T-shirt giymiyorum, sevmiyorum. Her gömlekte olmuyor, bol oluyor. Bu slim fit gömlekleri hangi mağazalardan edinebiliriz?

lee cooper. jack jones. p&b falan
  • Soyle yazlik bisiler koyalim artik yaz geldi su kolu katli gomlekler cok hosuma gidiyo.yada koyduysaniz pcye gecince bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu nasıl oldu da görmedim daha önce acaba.

Ben de tam anlamıyla bir gömlek hastasıyım. Hatta bazen tüm paramı gömlek almaya harcadığımdan ay sonunu getiremiyorum.

Genelde çok abartılı olmayan, sade modelleri tercih ediyorum o yüzden de çoğu gömleğim tek renk. Dockers, Tommy Hilfiger, Lacoste, Columbia, Jack & Jones ve Hollister tercih ettiğim markalar. Bunlar dışında sadece birer gömleğimin olduğu Quicksilver, Adidas, US Polo gibi markalar da var.

Yaz gelmek üzere o yüzden alışveriş yapma zamanı da geldi. Tüm gömleklerim uzun kollu, kısa kollu gömlek bana çok itici geliyor nedense. Tabii yazın uzun kol da biraz sıkıntı oluyor. Hele benim gibi içine tişört giyerek giyiyorsanız durum daha da vahim oluyor.

@Güven

Hocam tarzınız benimkine çok benziyor, gömleklerinizi beğendim. En kısa süre içinde Mudo'ya uğruyorum.

• arkadaşlar survivordaki nihatım gömleğinin markası ne olabilir sizce ? gömleğinin iç kısmında nokta nokta desenler var.
  • Slim-fit gömlek lazım. Maviden 79 liraya aldığım gömleği pek beğenmedim. Biraz daha uygun fiyatlı slim fit öneriniz var mı
  • devamdır...
  • mesajım bulunsun.
  • Bizde katılalım.
  • mesajım bulunsun.
  • Dar kesim gömlekleri çok severim.
  • Tüm yaz aklımıza işe gideceğimiz günler gelmediğinden hep spor kıyafetler aldım. Şimdi de yeni takımlarımın içine giyecek güzel gömleğim yok. Burada da Kığılı ve Sarar dışında mağaza yok. Fiyatlar da mala göre değil.

Var mı netten tavsiyesi olan? Slim, düz renk ve ince çizgili...Evdeki gömleklerin yarısı ütü tutmuyor....Başım belada.Dufy'den aldıklarım da eskidi.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.