Şimdi Ara

Gönderilmemeli, Takıma Kazandırılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size kadromuzun en iyisini sorsam eminim hepiniz Sow, Emenike, Emre, Gönül hatta Salih dersiniz.

Ama doğrusu bu değil. Şu an kadromuzdaki en kaliteli futbolcu Krasic. Dalga geçmiyorum, Krasic'i Serie A'da ya da CSKA'yı CL'de izleyenler bilir. Bu adam Messi ve Ronaldo ile karşılaştırılıyordu, tıpkı şimdiki Bale gibi.

Henüz yaşı 27, yani çok geç değil. Kiralanmalı, satılmamalı. Formda bir Krasic 4-4-2 ve 4-3-3'ün sağını siler süpürür. Beşiktaş ve Fenere karşı oynarken bizi madara etmişti. Hazırlık maçlarında iyiydi. Sırp oku, rüzgarın oğlu, vileda kafa Krasic...

İkincisi ile Meireles. Tam bir takım oyuncusu. Bir orta sahadan beklenen her özelliğe sahip. CV'si anlatır kalitesini. Bu adamı Chelsea, Liverpool ya da Portekzde izlediyseniz anlarsınız. Şu an %25 ile oynuyor ne yazık ki. Mutsuz çünkü. Chelsea ile CL kazanıp ertesi sene bize tekmelendi resmen.

Bu ikisi gönderilsin demek asıl vizyonsuzluktur.

Gitmesi gereken adam Hayalet Casper'dır, başkası değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stochla Krasic, iki sarı oğlan bizi uçurucakken Baroni denen hayaleti izliyoruz.
  • 29 yaşında 27 değil

bence de kazandırılmalı
  • gitmesi gereken tek kişi vardır oda aziz yıldırım .
  • Tamam bi yere kadar herşeyi anlarımda "Ronaldo ve Messiyle karşılaştırılıyordu" nedir arkadaş pes artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Tamam bi yere kadar herşeyi anlarımda "Ronaldo ve Messiyle karşılaştırılıyordu" nedir arkadaş pes artık

Doğru söylüyor ilk transfer olduğunda Messi ile kıyaslıyorlardı Krasiç'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Tamam bi yere kadar herşeyi anlarımda "Ronaldo ve Messiyle karşılaştırılıyordu" nedir arkadaş pes artık

O dönemde hiç mi gazete okumadın be kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gönderilsin peste fb-gs yapınca sağ kanatta çoşturuyor gsnin solbekleri tutamıyor
  • Belliki krasiçi sahada izlememişsiniz.
    ismine ve evvelki aklınıda kalana göre sahip çıkmaya çalışıyorsunuz.
    sarı fırtına futbolu unutmuş.
    bizdede bu saatten sonra futbol öğrenmesin bi zahmet.
  • Ne yalan söyliyeyim ilk geldiğinde kıskanmıştım da. Başarılı topçu ama harcadınız adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Ne yalan söyliyeyim ilk geldiğinde kıskanmıştım da. Başarılı topçu ama harcadınız adamı.
    yılda 3 milyon verdiğimiz adamların neresini kazanmaya çalışacaz ?
    hazır adam olduğu için hemen katkı vereceği için zaten dünya kadar bonservis ödeyip alıyoruz.

Fırsat dediğin Recepe verilir Salih kazanılmaya çalışılır, 7,5 a alınan Krasic 10 M ödenen Meireles çıkıp oynayacak bi zahmet
  • yıldız diye milyonları saydığın topçuyu futbolu öğrenmesi için kiralık göndermek.Kafan güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

yıldız diye milyonları saydığın topçuyu futbolu öğrenmesi için kiralık göndermek.Kafan güzelmiş

Tamam satalım Krasic'i Kezman gibi üstüne oturalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

quote:

yıldız diye milyonları saydığın topçuyu futbolu öğrenmesi için kiralık göndermek.Kafan güzelmiş

Satabiliyorsan hiç durma ama 1 sene juvede nerdeyse 1.5 senede fenerde oynamamış bir adamı anca sembolik bir rakama satarsın

Yapılacak tek şey var sevabıyla günahıyla verdiğin paranın hatrına herkesi karşına alarak en az 10 maç ilk 11 de hiç çıkarmadan oynatacaksın(bkz.hamit kabzımalı ft hala oynatıyor)

Ondan sonra oldu oldu o adam olmadı yapacak bir şey yok.Ama kiralık falan çözüm değil ya oynatacan yada zararı kabullenip göndereceksin

• quote:

quote:

quote:

Satabiliyorsan hiç durma ama 1 sene juvede nerdeyse 1.5 senede fenerde oynamamış bir adamı anca sembolik bir rakama satarsın

Yapılacak tek şey var sevabıyla günahıyla verdiğin paranın hatrına herkesi karşına alarak en az 10 maç ilk 11 de hiç çıkarmadan oynatacaksın(bkz.hamit kabzımalı ft hala oynatıyor)

Ondan sonra oldu oldu o adam olmadı yapacak bir şey yok.Ama kiralık falan çözüm değil ya oynatacan yada zararı kabullenip göndereceksin

Katiliyorum.Bu sıralar yorumlarını beğeniyorum aynen devam

• HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Eyvallahhh.Bu aralar trolllerden uzak duruyorum ondandır.Bir ayda 3 kere banlandım
  • Biri bana Krasiç in Messi ile kyyaslandy?y bir haber bulsun lütfen
  • gFALCON;

hocam krasiç hakkynda yazdy?ynyz bir reçete sunmuyorki, krasiç in geçmi?indeki durumu hakkynda bilgi içeriyor. burda bir hatyrlatma sözkonusu olan.

ama zaten buna gerek yokki. mesele krasiç neden geçmi?indeki gibi oynamyyor un çözümü ne olaca?y.

bence burda da mesele i? ahlakyyla ilgili mesele sorgulanmaly gibi me geliyor.

bir önceki takymynda da bu tür sykyntylar olu?tuysa neden transfer ettik o zaman sorgulanabilir veya.

krasiç neydi yi biliyoruz hepimiz zaten, ne oldu nun çözümü bulunamyyor.

?imdi f.bahçe bu adama hakettiginden fazla maa? veriyor, hazyrlyk için en iyi ?artlary sunuyor, sosyal anlamda barynmasy ?usu busu yani takym faydalanmak için elinden geleni yapar sonuçta bir emek verilmi? kar?yly?yny bekliyor herkes. ama adam bildi?imiz krasiç gibi de?il,bunu az da olsa gördük.

krasiç hocasyna çykyp (aykut, ersun ) hocam bana 3/5 maç sans verin elimden gelenin en iyisini yaparym söz veriyorum diyebilmi?mi ?

bunlar ara?tyrylmaly. takymyn krasiç e çok ihtiyacy var sonuçta .

bunca f.bahçeli yazar, spor adamy da çykyp ta ?u adamyn evine gideyim, sahaya gideyim ?öyle kar?ylykly bi röportaj yapalym derdi neymi? görü?elim demiyor, aylardyr ben ona ?a?yyorum. bilmedi?imiz bi?ey varsa ortaya çyksyn.
    zaten tek bildi?imiz krasiç bi dönem çok iyiydi. hepsi bu .

kuyt, yobo, krasiç, stoch,meireles, kadlec, alves : bu isimlerin hepsi kendi takymlaryndan artyk bize faydaly olamaz izim ayarymyzda de?il birçok kritere göre denmi? ve gözden çykarylmy?. ( hangi kriterler oldu?u merak edilirse yazylyr )

bu oyunculary almak zaten f.bahçe için problemi göze almak la e?de?er.

webo, holmen , ucuzdur i?imize yarar diyerek zaten f.bahçe den çok daha alt seviyede bir takymdan alynmy?.

cristian : zamanynda alynmy? fazla abartylmy?, alt synyf bir futbolcu üzerinde halen daha durmak f.bahçe yi küçümsemek le e?de?er.
    sow, emenike : çokta fazla irdelemek anlamsyz yukarda saydyklarym varken. f.bahçe ayaryndalar zaten.

12 yabancy da 10 hasar var. f.bahçe do?ru ellerde de?il yani.

f.bahçe bu futbolcular + yerlilerine 150m Euro ya yakyn bonservis ödemi?, siz diyebilirsiniz ki ben bunlaryn hepsine kefilim. ozaman ciddi sykynty ve sorunlar çözülmez. çünkü bi kere sorunu sadece hocalarda ve ilk 11 lerde görüyorsunuz.

12 futbolcudan 2 sini ayyr. 10 futbolcu vasat. (yabancylardan + 7/8 tane de yerlilerden rahat eklerim )bu paraya 10 problem oyuncu yerine 5 tane üst düzeye yakyn kriterleri eksiksiz olan futbolcu alynmy? olsa bugun UEFA da final zorlayacak takymlar arasynda f.bahçe nin ady sürekli anylyrdy.ligi saymyyorum zaten.

ama ?uanda aty alan üsküdary geçmi?tir. yapylacak pek bir ?ey kalmady. büyük masraflar hariç.

elde ki mevcut 10 yabancyn Avrupa dan en az geldikleri paraya yakyn teklif alamyyorlarsa zaten yanly? yapmy?yndyr transfer i?ini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

gönderilsin peste fb-gs yapınca sağ kanatta çoşturuyor gsnin solbekleri tutamıyor

Stoch gitti krasic te giderse peste işiniz kolaylaşır iyice. Ama yinede sonuç belli

• quote:

quote:

quote:

Krasic'ten vazgeçilmemeli benim son sözüm bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.