Şimdi Ara

Gone Girl (2014) | David Fincher (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
8.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurgu güzeldi ama film sıkıcıydı izlerken baya sıkıldım süreye baktım sürekli. Abartı cinsellik, tatmin etmeyen bir son. Aynen bu yılın balon filmi olmuş.
  • Ben Affleck film için eşini öldürdükleri gerekçesiyle tutuklu insanları araştırıp onlarla konuşmuş, ayrıca Rosamund Pike'ın karakteri için Natalie Portman, Rooney Mara,Jessice Chastain ve Charlize Theron isimlerinden biri düşünülüyormuş, Ben Affleck yerine ise Brad Pitt.

Brad Pitt ve Charlize Theron olsaydı nasıl olurdu acaba film , gerçi Rosamund Pike döktürmüş.
  • Her nekadar tahmin edilebilir bir senaryo olsada güzel filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ben Affleck film için eşini öldürdükleri gerekçesiyle tutuklu insanları araştırıp onlarla konuşmuş, ayrıca Rosamund Pike'ın karakteri için Natalie Portman, Rooney Mara,Jessice Chastain ve Charlize Theron isimlerinden biri düşünülüyormuş, Ben Affleck yerine ise Brad Pitt.

Brad Pitt ve Charlize Theron olsaydı nasıl olurdu acaba film , gerçi Rosamund Pike döktürmüş.

Çok egzajere kaçardı bence. Adam yakışıklı, kadın güzel. Rollerin önüne geçebilirdi.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama yinede insan kendini düşünmekten alamıyor
  • Hayatımda izlediğim "ilk yarısı daha güzel olan" ilk film. Son 1,5 saat tek kelime çöptü. Fincher'dan böyle birşey beklemiyordum. 5,5 / 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 28 Aralık 2014; 18:46:31 >
  • arkadaşlar filmin sonunu anlayan oldu mu? okadardır düşünüyorum sanki boşa izlemişim gibi. imdb puanına bakıp izledim, bence 6+ etmezdi sırf sonu yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Hayatımda izlediğim "ilk yarısı daha güzel olan" ilk film. Son 1,5 saat tek kelime çöptü. Fincher'dan böyle birşey beklemiyordum. 5,5 / 10

Bence kadın geri döndükten sonra bozdu film. Aslında bozdu da diyemem. Fincher'ın anlatmak istediği çok şey varmış ama sığdıramamış 2 saat 20 dk'ya. Bir yandan Nick'le Amy'nin karmaşık ilişkisini anlatırken alt metin olarak da medyanın insanlar üzerindeki etkisini anlatmak istemiş ama vakit yetmemiş. Son 20-30 dakikayı daha ayrıntılı işleseydi Nick'in çaresizliğini, umutsuzluğunu eminim çok daha başarılı olurdu film.
  • Filmi izlemedim ama senaryoda kopukluk var. imdb'deki yerini haketmiyor. 6,5 ideal puanı.
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa ilk 1 saat çöptü.
  • Filmi az önce bitirdim bazı şeyleri anlayamadım. Sırf David Fincher için izledim,film beklediğim kadar iyi çıkmadı. Malesef en sevmediğim aktör oynuyor Ben Affleck.. Adam cidden yeteneksiz.

Film ağır ilerliyor ilk 1 saat sıkılabilirsiniz. Değişik bir film olmuş. 10/7.0
  • etkileyici bir film...

ilk 1 saat sıkıcıydı gercekten, daha iyi olabilirdi

Ben Affleck yakisikli adam
  • Yarattigi psikoloji gercekten guzeldi yani film medyanin yonlendirmelerini anlatiyor ama kendi icindede yonlendiriyor ilk yarida adamdan nefret ederken ikinci yarida kadindan nefret ettiriyor fincher atmosferini tam hissedemedim bu filmde ama kotu bir film degildi 7.5-7 lik bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir düzmeceden kadının bu kadar rahat kurtulması hiç inandırıcı gelmedi

evliliğin ilk yılları; kadının missouri gibi bi yere tıkılıp, ilgiden alakadan mahrum bırakılıp, paralarının yendiği ve üstüne bir de aldatılıp (hem de duygusal olarak sorunlu ve psikopat derecede rekabetçi birinin en güzel hatırasına sıçarak*) hapishane hayatına mecbur edilmesiyle geçiyor. sadece bizim ülkede değil, her yerde zoraki sürdürülen bu tarz evlilik vardır. kadının o çıkmaza düşmüş haldeyken yaptıkları absürt olsa da gerçekleştirilmeyen ama bir çok kadının kafasındaki kurtuluş-intikam senaryolarından sadece bir tanesi. sadece filmde/kitapta gerçekleşir, bu nasıl psikopatlık diye eleştirirken asıl önemli kısımları kaçırmamak gerek.

filmin sonunda yani evliliğin ikinci partında; bu sefer amy'nin yerine kapana kıstırılmış kişi nick. bir psikopatla evli kalmakla beraber çoluk çocuğa karışacak göz göre göre. ilk günler tırsarak evin içinde eğreti gelin gibi sessizce hareket etmesi var ya, içimin yağları eridi orada. yüzyılın ironisi vardı.

• Filmi izledim ve gerçekten çok hoşuma gitti. İMDB verilen 8 puanı kesinlikle hakeden bir yapıt olmuş.Oyuncu kadrosu kötü diyen arkadaşlar hiç merak etmesin tüm oyuncular rollerini çok iyi oynamış ben çok beğendim .
  • Otobüste giderken izlemeyi düşünüyorum da şu "sıkıcı" yorumlarından çekiniyorum acaba izlesem mi?
  • Film son zamanlarda izlediğim psikolojik filmlerden en iyisiydi diyebilirim. Merak düzeyi her zaman üst seviyelerdeydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin ilk saatleri merak barındıran fakat gizem çözülünce sevmediğim bir hal alan yapımdı. Sonunu zaten beğenmedim. Son zamanlarda birçok kişinin sevip benim sevmediğim nadir yapımlardan.

6/10
  • 2.5 saat filmin konusuna göre çok uzun geldi bana. belli bir süre sonra sıkmaya başladı. interstellar ile kıyaslanıyordu hangisi yılın en iyi filmi diye. beklentimi çok yükseltmişim. beklediğim kadar güzel çıkmadı.
  • Fincher'in Fight Club ve Se7en gibi filmlerin yaninda oldukca kotu ve abarti bir film. Hakettigi puan en fazla 6.5-7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.