Şimdi Ara

Gone Girl (2014) | David Fincher (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
8.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Yılın en iyi filmlerinden biri 8/10. beğenmeyenleri anlamakta zorlanıyorum gerçekten siz gidin john wick filan izleyin

John Wick ne alaka?Ben John Wickide izledim ve çok beğendim hatta yılın en iyi filmlerindendi.Aynı şekilde Gone girlde dahiane bir filmi.Daha öncede yazmıştım zaten.Filmi beğenmeyenleri bende anlamıyorum büyük ihtimal filmi boş izlemişlerdir yada azda olas filmin vermek istediği onlarca mesajı alamamışlardır.

John wick'i şu yüzden örnek verdim. Genelde bu tarz ağır ilerleyen filmleri beğenmeyenler her filmden john wick gibi, jason statham filmleri gibi full hareketli ve aksiyon bekleyen insanlar oluyor. yoksa john wick de kötü değil ama full aksiyon ve gone girl ile zıt tarzlar

• Az önce izledim, 8/10. Bu herif neden hala o kadının yanında kaldı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Filme hiçbir laf atmadım hocam...

Alınması gerekenler alınıp mesajı sildirmiş :)
  • gayet güzel bir film 8/10

• Kadının bu kadar planlı bi sosyapat olması beni içten içe heyecanlandırdı
  • Yorumların yarısı aşırı iyi yarısı berbat diyor.Ortayı bi türlü bulamıyoruz Ki film de bu ortalarda seyreden bir film.Öncelikle kötü veya vasat değil.Gerçekten kaliteli,kendini izleten,hem gizem unsurlarını içinde bulunduran hem de medya eleştirilerini barındıran bir film.Fincher zaten adının geçtiği her yere ufak tefek kırıntılar serpiştirir ki burda oldukça fazlaydı.Kadın başrol oyuncu gerçekten kariyerinin oyununu oynamış.İsmini hatırlamasam da yaşının küçük olduğunu biliyorum.Emily ablamız da iyiydi
    Yerin dibine sokulan Ben Affleck için ise hiçbir yorum yapamam.Tam anlamıyla vasattı.Hatta onun oynadığını filmin sonunda anladım diyebilirim.Karakterini doldurmuş o kadar.
    7.5 diyebilirim.

• Bu şeytan karı elini kolunu sallaya sallaya gezecek mi şimdi olmadı bu.. Tam dexterlık verecen masaya yatıracak kesecek ince ince sonra denize başka türlü paklamaz bu karıyı.. Allah esirgesin.
  • Çok çok iyi olmamakla beraber yine de kendini izleten bir film. Rosamund Pike başlarda biraz kopuk olsa da sonradan iyi açılmış (arap atı misali ) . Geçmişe dönüşler bir tık daha fazla olup kumpas az daha detaylandırılsaymış (süreyi daha da uzatmadan tabi) tadından yenmezler arasında olurmuş gibi. Hikaye güzel olmasına rağmen sonunun o şekilde bağlanması beni sarmadı. Belki de devamı düşünülüyordur , bilemiyorum. İzlemekten zevk aldığım filmlerden oldu 7/10.
  • sonu tam bir hayal kırıklığıydı benim için
  • Kesinlikle abartılmış bir film.Hele son sahne insanı delirtir.Sırf sıkılmadan izledim diye 7/10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlardan korkmak için sadece bu filmi izlemek bile yeterli.
  • ben bu filmi izlerken çok gerildim niye bilmiyorumBen ağabeyin sürekli kurtulmasını istedim hep diken üstündeydim.
  • Baska bir yonetmenin elinde cok daha guzel olabilirdi, klasik David'in filmlerinde oldugu gibi mekansiz,kisisiz,zamansiz bir film ama yine de kaliteli bir film 10 uzerinden 7.5 alir.

• Ne yuh çektim ne de etkilendim bana göre değildi herhalde
  • 8.2 neyine verildi filmin anlamadım. Ne zamandır izlesem mi izlemesem mi diye düşünüyordum, bugün izledim ama keşke 2 küsür saatimi heba etmeseydim.

Fbi da zaten hemen gözü yaşlı kadın görünce inanır. Sonu da tamamen rezalet oldu, kendini o kadar aşağılayan tv programcısına dava açacağına evine davet ediyor
    Bütün deliller kadının aleyhine işleyecek durumdayken hiç kimse ses çıkarmıyor herkes kadına inanıyor kadında koşarak eve geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Az önce izledim, 8/10. Bu herif neden hala o kadının yanında kaldı yahu?

Biraz geç oldu ama şöyle anlatalım hocam, yeni izleyenler için.

Gördüğümüz üzere hamileyim ve bizim çocuğumuz olacak dedi Amy. Boşanıp giderse, hem kendisinin hayatı boka dönecekti hem de doğacak çocuğun. Çocuğunun bir sosyopatla beraber büyümesini istemedi. Çocuğu için fedakarlık yaptı. Yanında kalmasının sebebi bu.
  • Sıkıcı bir film olmak için elinden gelen her şeyi yapmış.Konu güzel fakat iyi işleyememişler.2 puan verdim belki hakkı değil ama bu kadar abartıyı hak etmiyor.
  • Izlicem izlicem diyorum unutuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi olabilirdi bu çok net.Sonu olmamış bu hepsinden net
  • Film iyi güzel de sonu hiç olmamış. Daha kötü olamazdı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 19 Eylül 2015; 17:56:23 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.