Merhaba arkadaşlar.. Size öncelikle şunu söylemeliyim ben sessiz, sakin,duygusal biriyim. Aşk benim için çok değerli bir şey. Ancak şöyle bir durum var ki ben çabuk aşık olan birisiyim. Şıpsevdi derler ya o tarz bir durum var ben de maalesef. Açılma konusunda ise aşık olmak kadar yetenekli değilim. Ancak sevdiğim kızlar bana her zaman arkadaş gözüyle bakıyorlar. Zaten açılma konusunda büyük sıkıntı çekiyorum. (çekingen olduğum için) Bir de üstüne onların bana sadece arkadaş olarak davrandıklarını öğrenince iyice soğuyorum bu işlerden.. Tip olarak çok karizma biri olmasam da çirkin biri olduğumu da düşünmüyorum.
Ben sadece sevdiceğimle konuşmak, onunla vakit geçirmek, sadece bakışarak bile saatlerin geçebileceği bir ilişki istiyorum.. Peki kızların isteği nedir?? Bunu anlayamadım bir türlü..
Yani size sorum şu... Bu gönül işleri nasıl yürüyor?
4S kuralı kanka boşuna kendini üzme.
Doğru söylüyorsun kanka da işte ben o S'nin sadece sevme kısmını yapabiliyorum.. Diğer S'yi başkaları bana yapıyor gibi.. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum valla..
Kızlara yakınlaşmayı ve konuşmayı bilmek gerekiyor dostum. Sen biraz Meriç konumuna dusmussun
Haklısın dostum. Bu konuda çok başarılı olduğum söylenemez. Ama bunun nedeni de her zaman yaşadığım hayal kırıklığı zaten. Çoğu zaman da nasılsa bu da sevmiyordur beni diyerek söylemiyorum bile. Peki ne yapmalıyım onu anlamıyorum. Bu arada Meriç konumunu anlayamadım ??
:)) Güzelmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme