Şimdi Ara

Gönül işlerinden anlayan arkadaşlar bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar hikaye biraz uzun ama biraz kısaltmak istiyorum.
    Ama lütfen üşenmeden okuyun şehir dışındayım daraldım yardımınız lazım .. 😞
    Benim 4,5 yıldır çıktığım bir kız var. Onun beni sevmesiyle çıkmaya başladık hatta bazı arkadaşları da benden hoşlandığından onlarla zamanında arası bozuldu.

Her neyse biz bunla ilişkimizin ilk 3 yılı genel olarak benim dediklerimin olduğu bir ilişki geçirdik. Yani benden ayrılmaktan inanılmaz derecede korkardı bir kaç defa ayrıldığımda intihar etmekle tehdit eder ağlar saatlerce yalvarırdı.

Ya. Düşünün doğum günümde balonlu pasta falan getirirdi. Bana biraz küfredeceksiniz ama anlamıyordum o zamanlar. Ama aynı zamanda bende onunla çok kötü davranmazdım yani yeri gelir şiir yazar sürprizler yapardım.

Ben ğniversitede okuyorum kız benden bir yaş küçük 2 yıldır hazırlanıyordu bunyıl yerleşti bu yıl hazırlığının ikinci senesi diye çok stresliydi ve bu onu değiştirmeye başladı.
    Çokta uzatmak istemiyorum yakın zaman da ilk defa uzun süre ayrıldık ben ayrıldım yine ama busefer ben yakvardım barışmadı bende peşini bırakrım 1 hafta sonra tekrar arayıp devam edebilecğini söyledi. İşin garip yanı ailesi beni çok seviyor. Kız değişti artık ben buyum iyi davranmak istemiyorum duygularım yok artık benim. Hiç bir şeyi umraamıyorum. Kendin bilirsin ben buyum. Gibi konuşuyor kötü falan davranıyor ne yapyım bilemiyorum ama mesela kıskandığını farkediyorum sevdiğini de çünkü sevmese çok inatçıdır asla barışmazsı. Fikirleriniz çok önemli lütfen esirgemeyin .

• İlgilenseniz iyi olur arkadaşlar ayrılmak üzereyiz..
  • Stresli bir sene geçirmiş dediğinize göre bu yüzden bu şekilde davranıyor olabilir.Yani depresyon halleri falan.Biraz devam edin bakalım hatta aşırıya kaçmamakla beraber onun huyunada gidebilirsin.Eğer durum stresten kaynaklıysa zaten bir süre sonra kendiliğinden düzelir.Onunla biraz daha ilgilenmen belki yardımcı olabilir.

En kötü senaryoyu yazmak istemem ama başkasını bulduysa seni kendinden soğutmak istiyordur.4 senelik bir ilişkiyi pat diye kesemez.Ama ben yinede olayın stresten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.İşin zor biraz 2 durumdan birisi bu olayları yaşatıyor ama hangisi olduğunu bulmakta zordur.Allah kolaylık versin..
  • Başkası olmadığına eminim şuan istemiyorum artık seviyorum ama çıkmak istmiyorum soğudum senden diyor
  • teadlane kullanıcısına yanıt
    Seviyorum ve soğudum demek çelişki yaratır.Eğer soğuduysa zaten sevgisi çok azalmıştır ki bu sevgide çıkmaya yetecek kadar değildir.Eğer buluşma imkanınız varsa buluşun sorunları yüz yüze konuşun.Önce neden soğuduğunu falan öğrenmen lazım.Buluşun konuşun ve o zaman asıl kararı verirsiniz.Sonuçta 4 yıllık geçmişi olan bir ilişki bitecekse bile sanaldan bitmemeli.
  • Ve bitti arkadaşlar o kadar iyi davranıyordum her dedğine he dedim son zamanlarda ama bitti
  • Bitsin kurtulmussun. Sevmiyorsun degil mi? Yeni birileriyle tanis ve hayatina deger kat.
  • Problemde o çok seviyorum.. Çok alıştım ailelerimizle tanışalı 3 yıl oldu.. Akrabalarımızla tanışıyoruz..
  • Sen ne diyorsun kardeşim?
    Senden zaten vazgeçmişti kız böyle olması daha iyi olmuş.Kötü bir durum ailelerin tanışması falan.Tek tavsiyem kendini üzme sakın unutamam falan dersen hobi falan edin kendine bu şekilde biraz daha kolay geçer bu zamanlar.Hayırlısı böyleymiş diyip yoluna devam et Ne olursa olsun hayat devam ediyor bunu unutma.Eve kapanıpta sürekli kızı düşünmeye kalkma hatta çık dolaş arkadaşlarınla kafa dağıtmaya bak.Ama hobi edinirsen çok daha iyi olur bir işle meşgul olursun böylelikle aklına pek gelmez.Güzel bir söz vardı onu da yazayım;

"Eğer çok istediğin bir şey olmuyorsa,ya olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı içindir"
  • Anneme söyledim şimdi. Onu başkasıyla hiç görmem inş 10 sene sonra bile.. Ben bu hale düşecek adammıydım .. O kadar arkadaşı benden hoşlanıyordu yanlış anlamayın ama onun için ne kdar iyi başka kızlara yüzümi dönmedim yanlış anlaşılmasın. Şuanda tatildeydim tek başıma ne yapacağım bilmiyorum..
    Sen zaten başka kızlara bakmayarak ilişkine sahip çıkmışsın şuanda ilişkiye sahip çıkmayan sen değil karşı taraf.Sıkma canını şöyle düşün çıkmaya başlamadan önce o var mıydı şimdi de yok o zaman hayatına devam edeceksin.Tatiline devam et kafan dağılmış olur.Eve döndüğün zaman oturup eğrisini doğrusunu tartarsın kendince.
  • Mecburen öyle yapmaya çalışacağız kardeşim çok sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

Mobilde oldugum icin imla hatalari olacaktir ve kısa yazacağım.

Sen olayı özetlemişsin ben de özetleyim

Karşına güzel bir şekilde al konuş gerekirse saatler sürsün sonuçta yılların emeği falan var saatler kimin umrumunda?Dinlemiyor ise yapacak bir şey yok hocam.Eyvallah deyip önüne bakacaksınız. Öyle saçma sapan ışte umursama kendi haline bırak vs de demek istemiyorum.Çünkü onlar ile sadece günü kurtarirsiniz gibime geliyor.

Abi ne yılların emeği ya ? O konuyu asla anlayamıyorum.İki tarafta duygusal olarak birbirini tatmin ediyor işte.Altı üstü sevgililermiş evli barklı değiller ne emeği verdiler ?Borca girip çabalayıp ev mi aldılar,inşaatta tuğla mı taşıdılar nedir yani ? kişisel algılama genel olarak şu "emek verme" olayını anlamıyorum.

• gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    Haklısın valla gökhan
    stresli bir sene değil büyümüş büyüdüğü için artık değişiyor artık o eski kız değil o bunun farkında olmalısın önce bu kızı sevip sevlmedğine karar ver ona göre mücadele et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

stresli bir sene değil büyümüş büyüdüğü için artık değişiyor artık o eski kız değil o bunun farkında olmalısın önce bu kızı sevip sevlmedğine karar ver ona göre mücadele et
    Bence ona bir süre zaman tanı. Zorlu bir dönem geçirmiş, okula başlasın kafası rahatlasın. Sana karşı olan davranışları değilmezse ve sen duygularından iyice emin olursan ayrıl.
  • Ayrıldık zaten ama daha önce hiç 3 günden fazla konuşmadığımız olmamıştı aramıyorum mesaj atmıyorum belki kendine gelir
  • Kardeşim bir şey söyleyim mi benim konuma bir bak derim 4 yıllık ilişki sonu diye başlayan. Sakin yalvarma kimseye benim yaptığım hataya düşme sakin . Aklını karıştıracak mutlaka bir şey olmuştur kendin diyorsun intihar etmek istiyordu diye ee ne değişti abi sevgi asla azalmaz aşk bitebilir ama sevgi daimidir. Benim de öyleydi kapıda saatlerce aglardi ee Noldu şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Kardeşim bir şey söyleyim mi benim konuma bir bak derim 4 yıllık ilişki sonu diye başlayan. Sakin yalvarma kimseye benim yaptığım hataya düşme sakin . Aklını karıştıracak mutlaka bir şey olmuştur kendin diyorsun intihar etmek istiyordu diye ee ne değişti abi sevgi asla azalmaz aşk bitebilir ama sevgi daimidir. Benim de öyleydi kapıda saatlerce aglardi ee Noldu şimdi ?
    önceden seni bu kadar severken senin onun hiç uğraşmamış olman ağırına gidiyor, sana yazmayacak çünkü o senden ayrıldığında intihar etmeyi bile düşünmüş sen ise umursamıyorsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.