Şimdi Ara

Gönül Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,dayımların oturduğu yerde görüp hoşlandığım kız vardı ama bir türlü yanına gidip tanışamadım aradan baya bi süre geçti 1 yıl kadar sonra bu yaz kızı bir düğünde gördüm duygularım depreşti sonra tatil yapmak için dayımların bulunduğu barakaya(denize) gittim kalmak için aslında 1-2 günlük gitmiştim ama kızıda orada gördükten sonra daha fazla kalmaya karar verdim kızı gördükçe daha fazla ilgi duymaya başladım sonra kafama koydum kızla bi ara konuşmayı ama kız hiç ailesinden ayrılmıyordu denizden eve,evden denize gidiyordu ve yanlız bir türlü kalmıyordu,bende şehirde dayımların orda oturduğu için ve dayı oğluyla birbirlerini tanıdıkları için dayı oğlundan tel nosunu aldım ve kıza olan ilgimi dayı oğluna anlattım ve birlikte kızın tele msj atmaya kalktık ,duygularımı kıza msjla anlattım ama kim olduğumu felan yazmadım kızdan gelecek cevaba göre kim olduğumu söyleyecektim ama kızın bide abisi vardı kızda sanırım korkup abisine söledi abiside tel no dan kim olduğumu öğrendi ama babamın adına hat kayıtlı olduğu için benim ismimi öğrenemediler sonrasında no yu öğrendikten sonra gizli nodan aradı abisi açtım ve abisi hat sahibi olan babamın ismini söyleyip orda olup olmadığını sordu bende hemen teli kapattım öle deyince anladım ki kızın abisi olayları öğrendi biz dayı oğluyla ne yapacağımızı şaşırdık kızın abisine olayları anlatacağını hiç tahmin etmemiştik en son ihtimal olarak düşündüğümüz şey başımıza geldi o gün gizliden gelen aramalara cevap vermedim eğer verseydim kim olduğumu sölemek zorunda kalacaktım ve bir dahada kızlan konuşma tanışma gibi olayların olması çok zordu,ertesi gün gizliden arama hiç gelmedi sonra ben şehire geldim evime ,kız denizde kalmıştı ben buradaydım,bazen tekrar gizliden aramalar geliyordu ve kimliğim belli olmasın diye açmıyordum ama karasız kaldım açıp kim olduğumu söyleyemelimiyim yoksa açmayayıp kimliğim belirlenmeden kızı şehirde gördükten ve müsait olduktan sonra konuşup arkadaşlık kurup çıkma gibi olaylar olduktan sonra mı söyleyeyim,kim olduğumu söyleyince kızla iletişim kuramamaktan endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım ,benim için önemli bir konu önemserseniz iyi yararlı bişiler yazmanızı rica ediyorum önemsemezsenizde yıpratıcı dalga geçici msjlar yazmamanızı isterim

• kardeş işin aslında o kadar zor değil casret her şey açık açık söyle birşey kaybetmesin ama böyle devam edersen kızın öfkesini alırsın açılmasan şayet ilerde keşki neden açılmadım dersin ama açırlırsan hem rahatlarsın hemde kazanabilirsin kızı abisini ise açık açık konuş bunlar olan şeyler dünyada ne var bunda kuzenim benim kendi kuzenimle çıkıyor bende korktukları için söylememişler ama kızılacak birşey yok herşey gayet normal güzel şeyler sevginin bedelini hiç birşey ödeyemez açıl gitsin derim ben
  • telefonu yan yatır benide alıştırdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fogoh -- 13 Ağustos 2007; 21:59:26 >
  • yeni konumuz hayırlı olsun
  • ULUSOY gibi bana yol gösterecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ULUSOY kardeş teşekkürler msj için,başka yardımcı olan arkadaşlarıda beklerim kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUSOY

kardeş işin aslında o kadar zor değil casret her şey açık açık söyle birşey kaybetmesin ama böyle devam edersen kızın öfkesini alırsın açılmasan şayet ilerde keşki neden açılmadım dersin ama açırlırsan hem rahatlarsın hemde kazanabilirsin kızı abisini ise açık açık konuş bunlar olan şeyler dünyada ne var bunda kuzenim benim kendi kuzenimle çıkıyor bende korktukları için söylememişler ama kızılacak birşey yok herşey gayet normal güzel şeyler sevginin bedelini hiç birşey ödeyemez açıl gitsin derim ben

kızın nasıl öfkesini alabilirim beni tanımıyor sonuçta ben gördüm fln ama tanımadığı için nasıl bir öfke olabilir,abisiyle konuşursam bir daha da kızla iletişim kuramama gibi bi endişem var ne yapsam ki

• abisini hiç katma araya direk git kızla irtibata gec olayların gelişimi kıza ait olsun oda durumu anlayınca ya konuyu kapatmaya calısır ya birseyler uydurur yada abisine guzel bir dille anlatmaya calısır zaten
  • kardeş ilk telefon geldiğinde kıvıracaktın hemen bence mesela kızın abisi babanın ismini sorduğunda yok bu hattı ben kullanıyorum buyrun diyecektin sonra adam böyle böyle diyince de aa pardon size mi gelmiş mesaj yanlışlıkla olmuş diyecektin baktın inandırıcı olmadı ben ....... numaraya atacaktım diyecektin kızın telefonunun son hanesini falan değiştirip olay kapanacaktı
  • ya git açık açık konuş belkide kızda senden hoşalanıyo sonra içinde bi ? olmasın belki demek istemiyosan git acık acık konus inş. oda senden hoşlanıyodur
  • Valla tek kelime; b.k yeme ! ,

ben bugün 2.5 senedir hoşlandığım arkadaşıma söyledim,daha doğrusu dün söylemiştim saat akşam 9 civarı , yanında bulunan diğer kız arkadaşım , msj ı okuduğu andan beri ağladığını söyledi..böyle bişeyi beklemiyodum fln filan.. sonuç ? kız hala ağlıyor ve 2.5 senelik arkadaşlığım , herşey boşa gitti..
  • kızı yanlız gördüğüm an hemen gidip her şeyi açıklayıp söyleyeceğim olanları söyleyip kurtulmak gerek ama gelen tel aramalarında mı yüz yüze mi söylemek kafamı karıştırdı,ilgilenen arkadaşları beklerim cvp yazanlarada tşkkrler
  • UP
  • kızla yüzyüze konuş anlat herşeyi kıza,arkadaş olup ilerde birbirimizi tanıdıktan sonra daha ciddi bakabiliriz felan de kızın gönlü sende varsa kabul eder kabul etmessede ya hayatında biri vardır yada olayların etkisi altında kalmış olabilir, karar senin ihtimalleri düşünerek hareket et, tele arama gelince aç ,açık açık konuş yada teli açmayıp kıza yanlız bi ortamda her şeyi anlat umarım senin için en hayırlısı olur kolay gelsin
  • Arkadaşlar gizliden arama gelmiyor sanırım kızın abisi unuttu yada aldırmadı ben aramayınca tekrar,kızla yüz yüze görüşüp konuşunca ne konuşmayalım nasıl ona karşı sevgimi sölemeliyim,kız beni hiç tanımıyor ona göre yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkrüler kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursasporlu63 -- 18 Ağustos 2007; 0:25:33 >
  • kızın seni tanımaması dezavantaj,moralini bozmak gibi olmasın ama eğer arkadaşlık veya çıkma tklf edersen kabul etmeme ihtimalleri yüksek,ama yinede sen duygularını anlat içinde en azından birşey kalmasın işin zor kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bursasporlu63

kızı yanlız gördüğüm an hemen gidip her şeyi açıklayıp söyleyeceğim olanları söyleyip kurtulmak gerek ama gelen tel aramalarında mı yüz yüze mi söylemek kafamı karıştırdı,ilgilenen arkadaşları beklerim cvp yazanlarada tşkkrler

quote:

Orjinalden alıntı: ercans

kızla yüzyüze konuş anlat herşeyi kıza,arkadaş olup ilerde birbirimizi tanıdıktan sonra daha ciddi bakabiliriz felan de kızın gönlü sende varsa kabul eder kabul etmessede ya hayatında biri vardır yada olayların etkisi altında kalmış olabilir, karar senin ihtimalleri düşünerek hareket et, tele arama gelince aç ,açık açık konuş yada teli açmayıp kıza yanlız bi ortamda her şeyi anlat umarım senin için en hayırlısı olur kolay gelsin

Cumlelerde hic nokta kullanilmamis, ikisinin de imzasi ayni ve de ikisi de bursasporlu...

Kardes kendi kendine mi cevap yaziyosun

Aksam aksam cok mu dedektif kesildim ne

• quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

quote:

kızı yanlız gördüğüm an hemen gidip her şeyi açıklayıp söyleyeceğim olanları söyleyip kurtulmak gerek ama gelen tel aramalarında mı yüz yüze mi söylemek kafamı karıştırdı,ilgilenen arkadaşları beklerim cvp yazanlarada tşkkrler

quote:

kızla yüzyüze konuş anlat herşeyi kıza,arkadaş olup ilerde birbirimizi tanıdıktan sonra daha ciddi bakabiliriz felan de kızın gönlü sende varsa kabul eder kabul etmessede ya hayatında biri vardır yada olayların etkisi altında kalmış olabilir, karar senin ihtimalleri düşünerek hareket et, tele arama gelince aç ,açık açık konuş yada teli açmayıp kıza yanlız bi ortamda her şeyi anlat umarım senin için en hayırlısı olur kolay gelsin

Cumlelerde hic nokta kullanilmamis, ikisinin de imzasi ayni ve de ikisi de bursasporlu...

Kardes kendi kendine mi cevap yaziyosun

Aksam aksam cok mu dedektif kesildim ne

yok be birader ne alakası var deli miyinm kendime msj yazayım hiç gülcem yoktu
    arkadaşla bursasporlu olmamız biraz tesadüf olmuşneyse konumuza dönelim biz

• quote:

Merhabalar,dayımların oturduğu yerde görüp hoşlandığım kız vardı ama bir türlü yanına gidip tanışamadım aradan baya bi süre geçti 1 yıl kadar sonra bu yaz kızı bir düğünde gördüm duygularım depreşti sonra tatil yapmak için dayımların bulunduğu barakaya(denize) gittim kalmak için aslında 1-2 günlük gitmiştim ama kızıda orada gördükten sonra daha fazla kalmaya karar verdim kızı gördükçe daha fazla ilgi duymaya başladım sonra kafama koydum kızla bi ara konuşmayı ama kız hiç ailesinden ayrılmıyordu denizden eve,evden denize gidiyordu ve yanlız bir türlü kalmıyordu,bende şehirde dayımların orda oturduğu için ve dayı oğluyla birbirlerini tanıdıkları için dayı oğlundan tel nosunu aldım ve kıza olan ilgimi dayı oğluna anlattım ve birlikte kızın tele msj atmaya kalktık ,duygularımı kıza msjla anlattım ama kim olduğumu felan yazmadım kızdan gelecek cevaba göre kim olduğumu söyleyecektim ama kızın bide abisi vardı kızda sanırım korkup abisine söledi abiside tel no dan kim olduğumu öğrendi ama babamın adına hat kayıtlı olduğu için benim ismimi öğrenemediler sonrasında no yu öğrendikten sonra gizli nodan aradı abisi açtım ve abisi hat sahibi olan babamın ismini söyleyip orda olup olmadığını sordu bende hemen teli kapattım öle deyince anladım ki kızın abisi olayları öğrendi biz dayı oğluyla ne yapacağımızı şaşırdık kızın abisine olayları anlatacağını hiç tahmin etmemiştik en son ihtimal olarak düşündüğümüz şey başımıza geldi o gün gizliden gelen aramalara cevap vermedim eğer verseydim kim olduğumu sölemek zorunda kalacaktım ve bir dahada kızlan konuşma tanışma gibi olayların olması çok zordu,ertesi gün gizliden arama hiç gelmedi sonra ben şehire geldim evime ,kız denizde kalmıştı ben buradaydım,bazen tekrar gizliden aramalar geliyordu ve kimliğim belli olmasın diye açmıyordum ama karasız kaldım açıp kim olduğumu söyleyemelimiyim yoksa açmayayıp kimliğim belirlenmeden kızı şehirde gördükten ve müsait olduktan sonra konuşup arkadaşlık kurup çıkma gibi olaylar olduktan sonra mı söyleyeyim,kim olduğumu söyleyince kızla iletişim kuramamaktan endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım ,benim için önemli bir konu önemserseniz iyi yararlı bişiler yazmanızı rica ediyorum önemsemezsenizde yıpratıcı dalga geçici msjlar yazmamanızı isterim

quote:

Kardes iyi de bu kadar benzerlik de fazla degil mi?

Aksam aksam isim yok seninle ugrasiyorum iste

• quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

quote:

Merhabalar,dayımların oturduğu yerde görüp hoşlandığım kız vardı ama bir türlü yanına gidip tanışamadım aradan baya bi süre geçti 1 yıl kadar sonra bu yaz kızı bir düğünde gördüm duygularım depreşti sonra tatil yapmak için dayımların bulunduğu barakaya(denize) gittim kalmak için aslında 1-2 günlük gitmiştim ama kızıda orada gördükten sonra daha fazla kalmaya karar verdim kızı gördükçe daha fazla ilgi duymaya başladım sonra kafama koydum kızla bi ara konuşmayı ama kız hiç ailesinden ayrılmıyordu denizden eve,evden denize gidiyordu ve yanlız bir türlü kalmıyordu,bende şehirde dayımların orda oturduğu için ve dayı oğluyla birbirlerini tanıdıkları için dayı oğlundan tel nosunu aldım ve kıza olan ilgimi dayı oğluna anlattım ve birlikte kızın tele msj atmaya kalktık ,duygularımı kıza msjla anlattım ama kim olduğumu felan yazmadım kızdan gelecek cevaba göre kim olduğumu söyleyecektim ama kızın bide abisi vardı kızda sanırım korkup abisine söledi abiside tel no dan kim olduğumu öğrendi ama babamın adına hat kayıtlı olduğu için benim ismimi öğrenemediler sonrasında no yu öğrendikten sonra gizli nodan aradı abisi açtım ve abisi hat sahibi olan babamın ismini söyleyip orda olup olmadığını sordu bende hemen teli kapattım öle deyince anladım ki kızın abisi olayları öğrendi biz dayı oğluyla ne yapacağımızı şaşırdık kızın abisine olayları anlatacağını hiç tahmin etmemiştik en son ihtimal olarak düşündüğümüz şey başımıza geldi o gün gizliden gelen aramalara cevap vermedim eğer verseydim kim olduğumu sölemek zorunda kalacaktım ve bir dahada kızlan konuşma tanışma gibi olayların olması çok zordu,ertesi gün gizliden arama hiç gelmedi sonra ben şehire geldim evime ,kız denizde kalmıştı ben buradaydım,bazen tekrar gizliden aramalar geliyordu ve kimliğim belli olmasın diye açmıyordum ama karasız kaldım açıp kim olduğumu söyleyemelimiyim yoksa açmayayıp kimliğim belirlenmeden kızı şehirde gördükten ve müsait olduktan sonra konuşup arkadaşlık kurup çıkma gibi olaylar olduktan sonra mı söyleyeyim,kim olduğumu söyleyince kızla iletişim kuramamaktan endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım ,benim için önemli bir konu önemserseniz iyi yararlı bişiler yazmanızı rica ediyorum önemsemezsenizde yıpratıcı dalga geçici msjlar yazmamanızı isterim

quote:

Kardes iyi de bu kadar benzerlik de fazla degil mi?

Aksam aksam isim yok seninle ugrasiyorum iste

allah allah olabilir kardeşim olamaz mı ben sana forumdan 2-3 kişinin aynı türde aynı lehçe yazıları göstereyim o zaman onlarda mı aynı üye oluyolar,bunları gösteriyosun şaka maka ama modlar veya üyeler yanlış anlayacak olan benim üyeliğime olacakbide konumuza dönersek iyi olur saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursasporlu63 -- 18 Ağustos 2007; 0:56:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.