Şimdi Ara

GOODYEAR 205/55 R16 91H UltraGrip 8 Kış Lastiği yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir tanıdıkta bu lastik var GOODYEAR 205/55 R16 91H UltraGrip 8 Kış Lastiği 2011 45. hafta çıkışlı, sadece kış ayında kullanılmış, 4 adedine 450 Tl istiyor,lastiklerin üzerindeki o küçük noktacıklar dahi duruyor, ama bi kaç vida çivi girmiş onlar temizlencek + çok küçük taşlar bile mermi gibi saplanmış lastiğin gözeneklerine sizce bu paraya değer mi? gidip sıfır mı alayım yoksa bunu mu karar veremedim

• Lastiklerin sifiri ne kadar?
    Sanirm yari fiyatindan aza gelicek. Eger sifirini almaya gucunuz yetmicekse mantikli.
    Siz vaz gecerseniz almaktan bana haber verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırı 200 ile 220 arasında değişiyor(satan yere göre) evet yarı fiyatına geliyor. petlasların sıfırı var tanesi 170 lira, karar veremezsem petlas alcam:)
    Bu lastiklerde kafama takılan gözenekleri arasına çok sayıda taş girmesi.. bunu daha önce görmedim :) temizliycez dedi elemanlar ama bakacağım
  • aynı lastiğin 195 55 16 ebadını aldım tabi özel ebat olduğu için 240tl ye almıştım tanesini ayrıca piranha navigasyon hediye gelmişti taş durumu olarak bana hiç rast gelmedi belki 1 -2 tane girmiştir ama öyle abartılı bir şekilde olumsuzluk görmedim . Çivi vida durumu için tamir yapıyorlar ama onuda bilemicem . Desen olarakta güzel duruyor. Ayrıca kışın o kar da ankara incek yolundaki yokuşları 3.vitesle çıktım çoğu araç sağ tarafta debeleniyordu.Fiyat olarak da iyi , benim görüşüm petlas almaktansa ug8 leri alırdım
  • Aracın yer ile temas eden tek noktası olan lastikler bence çok önemli, bu nedenden lastiği ikinci el alıp kar etme çok mantıklı ve güvenli gelmiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

aynı lastiğin 195 55 16 ebadını aldım tabi özel ebat olduğu için 240tl ye almıştım tanesini ayrıca piranha navigasyon hediye gelmişti taş durumu olarak bana hiç rast gelmedi belki 1 -2 tane girmiştir ama öyle abartılı bir şekilde olumsuzluk görmedim . Çivi vida durumu için tamir yapıyorlar ama onuda bilemicem . Desen olarakta güzel duruyor. Ayrıca kışın o kar da ankara incek yolundaki yokuşları 3.vitesle çıktım çoğu araç sağ tarafta debeleniyordu.Fiyat olarak da iyi , benim görüşüm petlas almaktansa ug8 leri alırdım

bu lastikde abartmıyorum her çevirdiğimde çeşitli bölgelerinde küçük küçük 10 larca taş var :) nasıl saplanmış anlayamadım daha önce görmedim, temizleyeceğiz dediler ama karar veremiyorum işte...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/65/R17 SUV lastik önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.