Şimdi Ara

Goodyear eagle sport mu yoksa falken SİNCERA SN832 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bayilerden kazık yemek çok mu güzel internetten güvenilir yerlerden aldığınızda sökme takma sibop değişimi kampanyalarla ücretsiz yapılabiliyor normal bayi ile 200-300 lira oynadığı zamanlar oluyor.
  • Alan memnun satan memnun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    muayene de lastik ebatları sıkıntı oluyor artık orjinal dışında ise
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Siz memnunsanız insanları 2.el lastik diye yanlış yönlendirmeyin o halde.
  • Sahte çıkma ihtimali var mı yok mu?
    Onu söyleyin siz...

Bilindik yerden aldıktan sonra neden sahte çıksın kaç kere çevremde ki insanlara netten lastik aldım hepside yeni tarihli geldi abudik kubudik letgo,sahibinden vs.kurumsal hesap olmayan kişilerden alışveriş yaparsanız bayat lastikte gönderir kabak lastikte interneti kullanabilip buraya yorum yapabildiğinize göre hangi site güvenilir hangisi güvenilmez bunu ayırt edebilirsiniz diye düşünüyorum haa edemiyorsanız o sizin sorununuz.
  • Asıl merak ettiğim onlarca yüzlerce alan bayi 3'te biri fiyatına zorla satıyorken internet siteleri 5'te biri fiyatına nasıl satıyor?
    Bunu siz açıklarsanız sevinirim.

Çoğu firma parakende üzerinden satış yapmıyor e ticaret şirketleri var vergisiydi gideriydi vs. daha düşük çıkıyor ana cadde vs.olmayan yerden düşük kiralı depo tutsa sadece internet üzerinden satış yapsa neden daha ucuza satmasın normal bayiden aldığınızda adam giderlerinide lastik fiyatı üzerine ekleyip öyle satış yapıyor bir bölgesel satış yapmak var birde Türkiye geneline satış yapmak var hangisi daha avantajlı ve karlı hesap edin.
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Sorun yok geçer o. Orjinal ebatı 175/70/13 ama 1.4 ve 1.6 siena da 175/65/14
    Hem bu lastikler ike girmem muayene ye 2021 ocak ayında bir dahaki muayne o zaman kışlık lastikler takılı olur ve onların hepsi 175/65/14 zaten. 😂😂😂

• AsPaTRoNsSs kullanıcısına yanıt
    Bakalım deneyip göreceğiz bizde

• Lastikler geldi taktık balansı falan yapıldı hepsi dahil bana 240₺ ye mâl oldu.
    İlk izlenimim mükemmel. Yol tutuşu sessizliği ve fren performansı çok iyi iki saat saat sonra 100 erden git gel 200km uzun yola çıkacağım akşama fikirlerimi belirtirim
    Arkalarda 175/65/14 petlas elegance pt311 var 10 bin km kullandım 18/2018 üretimi önlere de Goodyear eagle sport 185/60/14 leri taktım 50/2018 üretimi.
    Dedikleri gibi ikinci el ya da sahte falan da değil...
    Goodyear eagle sport mu yoksa falken SİNCERA SN832 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 14 Haziran 2019; 8:59:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.