Bildirim
Google adsense den anlayan yardımcı olsun lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çıkan reklam türüne göre tık başı kazanç değişmektedir -
merhaba benimde bir sorum var adsenseden reklam koymayı düşünüyorm ama vergi olayı varsa diye çekiniyorum google bundan para alıyomu ne kadar alıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa716
merhaba benimde bir sorum var adsenseden reklam koymayı düşünüyorm ama vergi olayı varsa diye çekiniyorum google bundan para alıyomu ne kadar alıyor
google almaz olurmu tıklanma payının ya %68 ini yada %72 sini alıyordu tam hatırlayamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa154
quote:
merhaba benimde bir sorum var adsenseden reklam koymayı düşünüyorm ama vergi olayı varsa diye çekiniyorum google bundan para alıyomu ne kadar alıyor
google almaz olurmu tıklanma payının ya %68 ini yada %72 sini alıyordu tam hatırlayamadım
yani bizim maliyeye filan ödememiz gerekmiyo o zaman değilmi ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa154
quote:
google almaz olurmu tıklanma payının ya %68 ini yada %72 sini alıyordu tam hatırlayamadım
yani bizim maliyeye filan ödememiz gerekmiyo o zaman değilmi ?
hiç öyle birşey duymadım. yok öyle birşey bence. -
Google reklamı veren kişiden tık başına 1 dolar alıyorsa, bunun belirli bir yüzdesini adsense yayınlayan web sitesine ödüyor. Vergi konusuna gelince her kazanç için vergi ödemek gerekiyor. Ancak küçük miktarlar şimdilik göze batmadığı için üzerine gitmiyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X