quote:Orjinalden alıntı: exknight HERGUN GİRELİM BEYLER WK NIN SİTESİNEwww.wekatronik.com vewww.bydone.com HERGUN TIKLAYIN REKLAMLARA İŞİNİZ NE BARİ SEVAP KAZANIN .HEM WK HEM BYDONE HEM DE TÜRKİYE KAZANSIN..... Benim siteyi yazdığın için teşekkür editem....
aynen çok itici gelio o reklamlar quote:Orjinalden alıntı: wk zaten çoğunlukla site sahipleri yada yakınları tıklıo quote:Orjinalden alıntı: weberclas Aynı şekilde bende tıklamıyorum dostum. Reklam dediğin çekici olmalı nasıl reklam yapıyor anlamıyorum adamlar:s quote:Orjinalden alıntı: by ThundeR Salleyşın!.. Gerçek reklam eklemeyi tercih ederim. Şahsen gördüğüm hiçbityerde tıklamıyorum.
forumu şimdi baştan sona okudumda duygulandım ne çok yardımlasıosunuz bende gaza geldım cogu reklama tıkladım
Bende google'a yeni başvuranlardanım hadi hayırlısı.. www.grafikrehberi.com Grafik ve matbaacılık üzerine ilgilenen arkadaşlara kaynak olması dileğiyle...
Walla tıklayayım diye girdim ama reklamlar nerde yaaa? quote:Orjinalden alıntı: exknight HERGUN GİRELİM BEYLER WK NIN SİTESİNEwww.wekatronik.com HERGUN TIKLAYIN REKLAMLARA İŞİNİZ NE BARİ SEVAP KAZANIN .HEM WK HEM DE TÜRKİYE KAZANSIN
Bir kullanıcı Firefox’u, sizin referansınızla, yükler ve kurarsa, hesabınıza USD 1,00 (more details) kadar ekleyeceğiz. * böyle diyor ama 0.10 geliyor bana yaw bu arada millet nasıl ayda 200-300 usd kazanıyor