Şimdi Ara

Google AdSense 'e kabul edildim... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az ama..

quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

wk yuh nezaman biriktirdin okadar?

ayrıca başka bir büyük forumda zilyon tane çek alan ödeme alan adam var
  • Allah bereket versin beyler :)
  • aynen yaw
    böle çok sinir bozucu
    quote:

Orjinalden alıntı: SPoRTeXHauST

bu reklamlar iyi hoşta, bi de yeni pencerede açılsa çok daha iyi olucak..
  • www.wekatronik.com

abi reklam yapa yapa canım çıktı valla[&:
  • hayırdır
    quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

Allah bereket versin beyler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: exknight

www.wekatronik.com

tşk
    bikaç $ için bu siteyi kurmadım. bu google işi sonradan çıktı..wekatronik.com daki asıl amaç sitede bişeyler paylaşmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wk -- 9 Nisan 2005, 21:57:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wk

quote:

Orjinalden alıntı: exknight

www.wekatronik.com

tşk
    bikaç $ için bu siteyi kurmadım. bu google işi sonradan çıktı..wekatronik.com daki asıl amaç sitede bişeyler paylaşmak..

• bende aynen
    10.günümü kutluyorum site olarak... hitler iyi gidiyor forumda...
  • ya arkadaşlar bizdemi başwursak ne :) ama sitenin hiti çok olacak haklısınız bide aslında böyle forumlarda herkes sitesini yazsa o ona o ona tıklasa böylece güzel bişey olur diyorum ben :)
  • bence hiç bekleme başvur
    quote:

Orjinalden alıntı: RhiFaT

ya arkadaşlar bizdemi başwursak ne :) ama sitenin hiti çok olacak haklısınız bide aslında böyle forumlarda herkes sitesini yazsa o ona o ona tıklasa böylece güzel bişey olur diyorum ben :)
  • millet sizin kaç para oldu.. benimki 86 centte sürünyo ya.. tıklamak isteyen babayiğitlere aha da link..www.gameturk.tk
  • valla millet iyice cosmus bizde girsek şu işe.
  • tık
    quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC

millet sizin kaç para oldu.. benimki 86 centte sürünyo ya.. tıklamak isteyen babayiğitlere aha da link..www.gameturk.tk
  • quote:

Orjinalden alıntı: RhiFaT

ya arkadaşlar bizdemi başwursak ne :) ama sitenin hiti çok olacak haklısınız bide aslında böyle forumlarda herkes sitesini yazsa o ona o ona tıklasa böylece güzel bişey olur diyorum ben :)

sitenin hitine baktıklarını sanmıyorum. benim site 1-2 haftalık ve daha tam olarak yayına girmedi. günlük ziyaretcisi 15-20 arası o da imzamda bulunması sayesinde donanımhaber forumdan geliyor. sanırım sitenin amacına ve ciddi olup olmadıgına, belkide gelecek potansiyeline hitap ettiği kitlenin reklamla alakalı olup olmadıgına bakıyorlar....

• hayır arkadaşım.. sitenin içeriğine bakıyorlar... siten düzgünde alırsın rahat.. mynetteki sitelere bile veriyorlar.. ama kurallar var .. adamları kutlarımbu kurallardan dolayı zatne..
    SİTENDE ADUL KESİNLİKLE OLMİCAK.. EROTİK BİLE. !! MP3 CRACK GİBİ WAREZ İÇERİK OLMAYACAK.. BUNALR VARSA 1 GÜNDE CEVAP YAZIYORLAR... AL BABAYI DİYE... YOKSA DÜZGÜNSE SİTEN VERİRİLER 20 GÜNE

BU arada bizde bekleri sitemizde var google ads ...
  • arkadaşlar kendi sitenizdeki reklamlara tıklarsınız atılırsınız diyosunuz ama bunu nasıl anlayacaklar ki ip dinamik ise ? dinamik ip de olsa anlayabilirler mi ?
    bi tıkda benim reklamlara please www.bedir.tr.cx
  • tıklada görürüsün atıyorlarmı atmıyorları??
    hala ip farklı olunca anlanamayack sanıyorsanız biraz araştırın beyler... siz nete bağlanınca browserın bağlandığın kişiye hangi browserı kullandığından işletim sistemine kadar , bağlandığın yerden hangi yamaları yaptığına kadar bilgi bırakır... koca google saf iz akıllıyız gazcaz adamları... geçti bu devirler... tonla adamıa ttılar..

1-2 tıkla 1-2 hfta ile değil israrlı şekilde yaparsan atarlar.. yoksa bende tıkladım 1-2 gün bilmeden... ama akıllandım.. hem reklam verenede yazık...
  • sağol PijaJE
    Bide adsense de bi pencerede 3-4 reklam çıkıyo ya onların hepsine ayrı ayrı tıklamanın bi yararı veya zararı olurmu yoksa tekine tıklamakla hepsine tıklamak aynı kapıyamı çıkıyo ?
    Buda kafama çok takılıyo bilen var mı ?
  • Saolasın wk.. Biz de sana Tık atacaktık ama sitene giremedim dostum.. Herneyse ilk girişimde bi click söz!
    quote:

Orjinalden alıntı: wk

tık
    quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC

millet sizin kaç para oldu.. benimki 86 centte sürünyo ya.. tıklamak isteyen babayiğitlere aha da link..www.gameturk.tk

• değerli forum sakinleri

üye oldum yalnız. kredi kartı bilgisi istiyor bu nedir??? sakata gelmiyelim ???
    anlamadım ??? niye

(((Not: Hesabınız etkinleştirilmemiştir. İlanlarınızın çalışması için faturalandırma bilgileri gerekir. Lütfen "Hesabım" bölümündeki Faturalandırma Tercihleri sayfasından faturalandırma bilgilerinizi belirtin. Bilgilerinizi gönderdikten sonra reklamlarınız genellikle anında yayınlanmaya başlayacaktır. ))))

www.netdestek.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netdestek -- 14 Nisan 2005, 18:07:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.