Şimdi Ara

Google AdSense 'e kabul edildim... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salleyşın!.. Gerçek reklam eklemeyi tercih ederim. Şahsen gördüğüm hiçbityerde tıklamıyorum.
  • hoca iyi diyosunda verenmi var... verelim alın edilerde kabulmu etmedik napalım .. yoh yoh yoh... TR de netten parayı reklamla ancak büyükler götürüyor...
  • yaw arkadaş ben sayfama(buraya dikkat çekmek istiyorum çünkü site değil sadece tek bi sayfa. javascrippten basit bişey yapmıştım. başkalarının işine yarar diye nete koydum) şu google AdSense in reklamını koydum ama bişeyyin çıktığı yok. acaba ücretsiz host ya da mynet kullandığım için mi çıkmıyor. yoksa kodları mı yanlış yere koydum. google a e-posta attım ama üç gündür cevap bekliyom. adresi vereyim bi de siz bakın. http://umutn86.sitemynet.com
  • Aynı şekilde bende tıklamıyorum dostum.
    Reklam dediğin çekici olmalı nasıl reklam yapıyor anlamıyorum adamlar:s
    quote:

Orjinalden alıntı: by ThundeR

Salleyşın!.. Gerçek reklam eklemeyi tercih ederim. Şahsen gördüğüm hiçbityerde tıklamıyorum.
  • zaten çoğunlukla site sahipleri yada yakınları tıklıo

quote:

Orjinalden alıntı: weberclas

Aynı şekilde bende tıklamıyorum dostum.
    quote:

Salleyşın!.. Gerçek reklam eklemeyi tercih ederim. Şahsen gördüğüm hiçbityerde tıklamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC

wk oohh dört köşe zevkten

sadece 3-5 cent bişe.. ne 4 köşesi yaw
    sitenin masrafları bile karşılamıo

• o şekilde ne kadar fazla tıklama yapılabilirki ?

Benim düşündüğüm bir proje var. Yakında herkeze bunu bir başlık altında tanıtıcam.
    Tıklamaya, gösterime para ödeyen bir sistem kurucam. Ayrıca satış komisyonu vede yeni üye getirenlere üyelik komisyonu veren bir sistem yazmaya başladım 2gün önce. Yakında bunlar sonuçlanınca yardım ve desteğinizi bekliyor olacağım.

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: wk

zaten çoğunlukla site sahipleri yada yakınları tıklıo

quote:

quote:

• ok sanada üye olurus
    quote:

o şekilde ne kadar fazla tıklama yapılabilirki ?

Benim düşündüğüm bir proje var. Yakında herkeze bunu bir başlık altında tanıtıcam.
    Tıklamaya, gösterime para ödeyen bir sistem kurucam. Ayrıca satış komisyonu vede yeni üye getirenlere üyelik komisyonu veren bir sistem yazmaya başladım 2gün önce. Yakında bunlar sonuçlanınca yardım ve desteğinizi bekliyor olacağım.

Teşekkürler.

quote:

quote:

quote:

• yok yok yok nerde vardamı yayınlamıyoruz reklam veren... hoş sitemiz daah yeni 2 haftaık günlük tekil 200 ancak çoğulda 2binlerde kim versin reklam ... google ye kaldık ... kardeş yap sen sanada katılırız

• quote:

ok sanada üye olurus
    quote:

o şekilde ne kadar fazla tıklama yapılabilirki ?

Teşekkürler.

quote:

quote:

quote:

• ARKADALAR SAKIN KENDİNİZ GUNDE 100-200 KERE TIKLAYIM DEMEYİN 10-20 DE DENEMEYIN CUNKU GOOGLE ANLIYOR VE ANINDA UYELIGI IPTAL EDIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: |c@ner|oyunx|

ARKADALAR SAKIN KENDİNİZ GUNDE 100-200 KERE TIKLAYIM DEMEYİN 10-20 DE DENEMEYIN CUNKU GOOGLE ANLIYOR VE ANINDA UYELIGI IPTAL EDIYOR

Bırak 10-20 kereyi. Merak edip tıklamayın bile kendi reklamınıza.
  • kendi reklamına tıklayanın sonu ii görünmüor:D dikkatli olun yanlışlıkla bile tıklamayın...
  • Aranızda hiç ödeme alan varmı ?
  • 35$ dayım ..
    yakında az kaldı..
    yaw birisi gıcıklığına yada yardım amaçlı gelip benim reklamlara 50-100 kere tıklarsa?
  • quote:

yaw birisi gıcıklığına yada yardım amaçlı gelip benim reklamlara 50-100 kere tıklarsa?

Bu şekilde birisi senin reklamların 50-100 kere tıklarsa google o kişiyı banlıyor. Banlandıktan sonra isterse 1000 kez tıklasın ne sana zararı olur ne de para kazanırsın. Yani banlandıktan sonra ne yaparsa yapsın senin Adsensine bir etkisi olmaz.
  • wk yuh nezaman biriktirdin okadar?

ayrıca başka bir büyük forumda zilyon tane çek alan ödeme alan adam var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 9 Nisan 2005, 20:07:10 >
  • wk ya para kazandıran benim
  • kısmen..
    yinede tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: exknight

wk ya para kazandıran benim
  • bu reklamlar iyi hoşta, bi de yeni pencerede açılsa çok daha iyi olucak..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.