Şimdi Ara

google analytics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birkaç gündür avg antivirüs programının verdiği tehdit uyarısı ile uğraşıyorum ama malesef çözemedim. uyarıda tehdit içinwww.google-analytics.com/ga.js yazıyor. adı olarak da blackhole exploit kit diye bir ibare mevcut. uyarıyı sadece internet explorer da sörf yaparken alıyorum. site farketmiyor. google analytics devre dışı bırakma eklentisi indirdim nafile. Sorunla daha önce karşılaşan oldu mu ya da çözüm önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

• antivirüsün verdiği gereksiz bi uyarı gibi gözüküyor virüs olarak algılıyor olablir başka antivirüs kurarak deneyin uyarı vericek mi diye
  • öncelikle ilginiz için teşekkürler. daha önceden kaspersky vardı onda da alıyordum aynı uyarıyı. nedir bu google analytic ne işe yarar kaldırarbilir mi?
  • detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz reklam analizleri için kullanılıyor sanırım. http://www.google.com/intl/tr/analytics/

ayrıca başka bi tarayıcıda denediniz mi firefox yada chrome onlarda da uyarı veriyor mu
  • başka tarayıcı kullanmadım hiç ama javayı güncelledim düzeldi gibi sanki olmadı diğer tarayıcıları bir denerim.
  • bu google analytic mi nedir, bunu bizim forum da abone sanırım?
    modeminde web filter var ise *.js yaptın mı avg rahat eder. ona nasıl dayanıyorsun, kaç kere sistem çökerttim onunla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.