|
Bildirim
Google doymuyor, banka kartın, cüzdanın ne varsa hepsini ver diyor yani :) Görünen çok önemli değişik bişi göremedim.
|
Tam söyleyeceklerimi söylemiş az önce bi arkadaş. Ayrıca neye göre kime göre gizlilikten bahsediyor. Alt yapı Google zaten her şeyimizi biliyor ve tek başına yetiyor zaten yani bir kişi firma 20 kişi firmaya bedel. Kullanıcılardan topladıklarını kim bilir neler yapıyor planlıyor.
Mobilde bi Google chrome denedim her yerden reklam fışkırıyor. Kendi ayağına sıkmaz. Yani 2 ileri 1 geri her türlü alıyor alacağını. |
Açıkçası Google'ın tasarım dili pek güzel değil. ONE UI 4.0 kullanıcısı olarak Samsung'un arayüz deneyimi Google'a göre harika. Onun dışında ekran bölünmesi hareketil pencere vs yine işlevsel olarak bu tarafta çok daha iyi. Samsung tabletler konusunda sıkıntılı idi yeni Dex modu orada da çok iyi iş çıkartıyor. Bu tarz güncellemeler Samsung kullanıcılarını çok heyecanlandırmıyor o yüzden. Diğer Bluetooth Low Energy Audio gibi konular ayrı tabii.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstiklalFMK -- 12 Mayıs 2022; 18:01:15 > |
|
|
|
Artık doyum oranına geldik, bir şeyleri sunarken, insanlar etkilenmiyor artık, android 11 bile her şeyi ile güzel çalışıyor, 12 ise batarya düşmanı, 13 düşünemiyorum bile. |
|
|
Yani hiç radikal bir değişiklik yok. Android 10 desen üzerine güncelleme ile verirsin patchlerle. Artık birşey bulamıyorlar doygunluk var. |
Beni ilgilendirmiyor nasıl olsa kullanma şansım yok |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Chrome için konuşmak gerekirse, yeni özellikler ekleniyor fakat diğer tarayıcılarda hızlıca yaygınlaşmadığı için standart olmuyor ve kullanılmıyor. |
artık saflıktan çıktı |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:52:16 > |