Şimdi Ara

Google Apps Olmayan Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım Zte V987 telefonda Google Apps'ların hiçbiri yok. Google hesabımı giremedigim için
    Google Play'e de giremiyorum. Google Play'i manual olarak kurdum fakat çalışmadı.
    Baska sitelerden android apk indirip kurabildim ve çalıştı.
    Bu durumda Google play kurmak için ne yapabilirim? .

• Black Mart yükle, ancak en güvenilir yöntem Google Play.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacituremen

Yeni aldığım Zte V987 telefonda Google Apps'ların hiçbiri yok. Google hesabımı giremedigim için
    Google Play'e de giremiyorum. Google Play'i manual olarak kurdum fakat çalışmadı.
    Baska sitelerden android apk indirip kurabildim ve çalıştı.
    Bu durumda Google play kurmak için ne yapabilirim? .
    --------------------------------------------------------------------------------

googleplay play yükleme.

Google gapps. burdadan indirin:http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/

1.Google apps paket programini indireceksin
    2.telefon root lu olacak tabiki
    3.apps paketi pc de dosyaya cikartip telefonun hafiza kartina atacaksin.
    4.root explorer i acip.sd karta attigin dosyaya gireceksin.
    5.dosya icindeki apk leri asagida yazacagim sekilde degistirip tek tek (root explorer) system>app icine tasiyip, tasima islemi bitince restart yapacaksin.
    6.dosya icindeki apk ya basili tut acilan seceneklerden permission tikla ve ilk siradaki secenekte r ve w seceneklerini sec.
    2 ve 3 siradakileri ssdece r ' sec.
    Sonra bu apk yi kes ve bir geri gidip system>app icine tasi yada yapistir.
    7.tum apk leri bu sekilde permission u degistirip tasidiktan sonra telefonu yeniden baslat.
    Dikkat: app tikladiginda apk nin sonunda; rw-r--r-- olmali.

not. ben alman sitesinden faydalanarak esfile ile yaptım ama root explorelede olacağı kanısındayım, eğer olmaz ise esfile ile yapınız, esfile de root seçeneklerinde sisteme yazma hakkını onaylayınız.

Buda videosu, burada 2 apk için ama siz gapps paketinin tamamını yapın derim.
    http://colonelzap.blogspot.de/2012/08/hdc-galaxy-s3-i9300-rooting-and-play.html ( video nun başındaki root işlemini dikkate almaynız!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mencilisli -- 13 Nisan 2013; 13:16:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar yardimlariniz icin tesekkur ederim.
    ZTE V987 MTK6589 islemcili telefonumu SP Flash Tool ile root dosyalarını atarak rootladım
    daha sonra Mencilisli arkadasin anlattığı gibi dosyaları telefon içerisine attım.
    Fakat Google Apk.ların özelliklerini(Permission) SD cardda değiştiremeyince Root klasorune atarak
    orda değiştirdim. Sonra yine Sp Flash Tools la CWM atınca Google App. calisti. Su anda
    problemsiz calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacituremen -- 14 Nisan 2013; 19:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacituremen

Arkadaslar yardimlariniz icin tesekkur ederim.
    ZTE V987 MTK6589 islemcili telefonumu SP Flash Tool ile root dosyalarını atarak rootladım
    daha sonra Mencilisli arkadasin anlattığı gibi dosyaları telefon içerisine attım.
    Fakat Google Apk.ların özelliklerini(Permission) SD cardda değiştiremeyince Root klasorune atarak
    orda değiştirdim. Sonra yine Sp Flash Tools la CWM atınca Google App. calisti. Su anda
    problemsiz calisiyor.

root explorerden değiştirileceğini belirtmiştim ama daha açık yazmalıydım

4.root explorer i acip.sd karta attigin dosyaya gireceksin.

halletmene genede sevindim güle güle kullan

• Dostum aciklamaların cok net ve anlasilirdi. Aynen dediğin gibi root explorerle denedim
    sonra Es File ile denedim ikisindede olmadı. Permissionları değiştirmeye calisinca sürekli
    hata verdi. Yani dosyayi silebiliyorsun ama özelliklerini değiştiremiyorsun Anlasilir gibi değil.
    Sonra root klasorune taşıdım tüm uygulamaları ve orada değiştirebildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.