Bu site, evdeneve diye arama yaptığımızda google da 2. sayfada çıkıyor. Bu siteyi nasıl daha üst sıralara taşıyabiliriz.
1-) EVDENEVE, EVDEN EVE, TUZCUOGLU NAKLİYAT, NAKLİYE, TASIMACILIK, Evden Eve Taşıma, Ev Taşıma, Nakliye, Ofis Nakliye
Bu yanlış bir title öncelikle bunu 2 kelimeye düşür.
2-)EVDENEVE, EVDEN EVE, Nakliyat, tuzcuoğlu nakliye, Evdeneve, Evden Eve Taşıma, Ev Taşıma, Nakliye, Ofis Nakliye, Nakliye Şirketleri, Ev Taşımacılığı, Evden eve nakliye, tekstil taşımacılığı, eşya taşıma, nakliye, Evden Eve Nakliyat, Nakliyat, tuzcuoğlu nakliye, Evdeneve, Evden Eve Taşıma, Ev Taşıma, Nakliye, Ofis Nakliye, Nakliye Şirketleri, Ev Taşımacılığı, Evden eve nakliye, tekstil taşımacılığı, eşya taşıma, nakliye, Evden Eve Nakliyat, Nakliyat, tuzcuoğlu nakliye, Evdeneve, Evden Eve Taşıma, Ev Taşıma, Nakliye, Ofis Nakliye, Nakliye Şirketleri, Ev Taşımacılığı, Evden eve nakliye, tekstil taşımacılığı, eşya taşıma, nakliye,
Yanlış keywords. Bu kadar kelime yazmanın sitenin anahtar kelimelerine hiç bir katkısı yok. mx 20 kelime olsun. Ve sayfanda yazan kelimelerden seçmiş olmaya gayret et. Arama motorları örümcekleri siteni ziyaret ettiklerinde meta keywords ınla sayfanda geçen kelimeler arasında bir uyum var mı yokmu buna bakıyorlar. Ayrıca anahtar kelimelerini meta taglerin değil içeriğin belirliyor.
3-) page-rankı yüksek olan sitelerden link almaya çalış özellikle 3ün üzerinde olmalı. 3 ve altı sitelerin pek bir faydası olmaz. Ve karşılıksız alabilmeye gayret et.
4-) Sitende google reklamları yayınla. Bazı arkadaşlar yararı olmadığını söylesede ben faydalı olduğuna inanıyorum.
benim sitenin ilk açtığımda ismini yazdığımda 7.sırada çıkıyordu daha sonra 3.sıraya çıktı sonra tekrar 4 e düştü şimdi ilk sıradayım biraz zaman doğru anahtar kelimeler işe yarar samplus ün dediklerine de katılıyorum
+bende sitemde suan fazla anahtar kelimeler kullanıyorum ddüzelticem ama hostta server çalışması var
SAtir keyn sana pm attım bak.
"evdeneve" diye yapılan aramalarda üst sıraya çıkmak istiyorsan;