Şimdi Ara

Google Asistan dönemi sona eriyor: Yerini Gemini alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google Asistan dönemi sona eriyor: Yerini Gemini alacak
    Google, ilk olarak 2016 yılında tanıttığı Google Asistan uygulamasını terk ediyor. Şirket, önümüzdeki aylarda daha fazla kullanıcının varsayılan asistan uygulaması olarak Gemini'ye geçeceğini ve klasik Google Assistant'ın artık kullanılamayacağını açıkladı.

Gemini her yere girecek

Google ayrıca, kulaklıklar, saatler ve otomobilleri de yeni yapay zeka asistanına yükseltmeyi planladığını söyledi. Ek olarka şirket, Gemini'yi hoparlörlerde, TV'lerde ve yayın kutularında sunma planlarını da açıkladı.

Google Asistan sadece, Gemini'nin minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan çok eski cihazlarda çalışabilecek. Google, bu gereksinimleri Android 10 ve en az 2 GB RAM olarak belirledi.

Ayrıca Bkz.ChatGPT telefonunuzda Google Gemini asistanının yerini alıyor

Google, Pixel 9 serisini Google Asistan yerine varsayılan olarak Gemini ile piyasaya sürdü. Şirket ayrıca, bu geçişi mümkün kılmak için Gemini'ye zaman içinde Asistan'ın temel yeteneklerini vermeye çalıştı.

Geçişin tam olarak ne zaman gerçekleşeceği belli değil, ancak Android 16 ile piyasaya çıkacak cihazların varsayılan olarak Gemini ile gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Kaynak:https://blog.google/products/gemini/google-assistant-gemini-mobile/

• Güzel gelişme. Denetim masası - ayarlar vakası olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemini şuan çok iyi gidiyor. Akıllı saatlere de gelince daha iyi olacak. Gemini gerçek anlamda asistan oldu.

Öğrenme - öğretme, planlama - araştırma, içerik tüketiminde sesli okuma - özetleme, soru - problem çözme, anlamlandırma ve çeviri gibi... Bir çok alanda kullanıyorum.

Klasik arama deneyimi tamamen bitti benim için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acilen wear os a da gelmeli

• Fena değil ama sorduğumuz sorulara dikkat etmekte fayda var zaten özel hayatımız biliyorlar da daha da özele inmemek için dikkat edin beyler:)

• aschil kullanıcısına yanıt
    Bunlar için kullandığınız cihaz nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gemini çok konuşuyor.. Saat soruyorum soyje bitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten?

• Geçen gün de Gemini'ın yerini ChatGPT alacak yazmıştınız?

• Mecbur yapmak zorunda çünkü Sundar Pichai'nin 2025 te 500 milyon kullanıcı hedefine kullanıcıların Gemini çöpüne isteyerek geçmeyeceğinin o da farkında Gemini'yı elindeki devasa veri ve parasal güçle adam etmek yerine bu köylü kurnazı ayak oyunlarıyla ayakta tutmaya çalışması da tam da Pichai'ye göre bir davranış.

• O dönem hiç başlamadı ki bitsin.

• asistana "şu şarkıyı aç " derdim açardı, gemini ben anlamadım diyor.
    asistanın amacı soru cevaplamak değilki, asistan olmak.

eskisi daha iyiydi.

• Sapla saman birbirine karıştı artık.

• Alarm kur dedim kuramadı, asistan benim çok işime yarıyordu, yapay bir salak zeka istemiyorum

• Osvajac kullanıcısına yanıt
    Spesifik donanım şart değil. Haber sitelerini podcast gibi dinliyorum, doğal ve akıcı okuması var. İnsanlar dahaca keşfetmemis anladığım kadarıyla. Yakın zaman önce araştırma ve planlama, geçmişe dayalı olarak arama gibi özelliklerde geldi.

• samsung gibi arayüzlerdeki kaldırılamayan asistanlar çöp olarak yer işgal etmeye devam edecek yani

• Gemini'yi arada aktif edip deniyorum ancak en çok kullandığım bazı komutları yerine getiremiyor. İlhan İrem çal diyorum bana İlhan İrem hakkında bilgi veriyor. Neyse yine de ilk çıktığına göre çok daha iyi. Yakında Asistan'dan tüm özellikleri devralır umarım.

• Asistana yazı mı tura mı diye sorunca cevap verirdi gemini bana yazı tura oyunu şudur diye anlatıyor şaşırtmadı google

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi siri yine de.

• Gemini geldi ama bi poh yapamıyor ki. Asistan daha iyiydi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.