Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aldığınız linki atabilir misiniz?
  • Beyler bu Adaptor işini nasıl yaptınız malum istanbul bilisimden alanlar amerikan priz cikiyor.

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU***

Sol üstteki şekilde asus orjinalini nasil bulabiliriz. İşyerinde asus Tf201 tablet var, ondakiyle nexus 7 nin degerler tutmuyor. Geçiçi bir dönüştürücü buldum ama oda çok sallama duruyor.

http://www.asus.com/Tablet_Mobile_Accessories/7W_Adapter_and_Cable_for_Nexus_7_2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 9 Eylül 2013; 13:45:40 >

• Bende sıfır Sony'nin orijinal şarj aleti var. Düşünürsen satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Beyler bu Adaptor işini nasıl yaptınız malum istanbul bilisimden alanlar amerikan priz cikiyor.

Sol üstteki şekilde asus orjinalini nasil bulabiliriz. İşyerinde asus Tf201 tablet var, ondakiyle nexus 7 nin degerler tutmuyor. Geçiçi bir dönüştürücü buldum ama oda çok sallama duruyor.

Amerikan Prizi, Euro Prize dönüştüren çeviriciler var. 2 sene kadar önce yurtdışından 10 tanesini 1-2$'a almıştım diye hatırlıyorum. Burada da 1TL'ye falan bulabilirsiniz sanıyorum. Ben bunları kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 9 Eylül 2013; 15:18:44 >

• Bu cihazı neden istanbulbilişimden önce kimse getirmedi şaşırmamak elde değil. Popüler bir cihaz hemde. İstanbulbilişim stoklarını bakalım adetli olarak güncelleyebilecek mi merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Memnun musunuz arkadaşlar tabletten. Deneyimlerini alabilir miyim

Hemde cok memnunum kendi adima :)
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şeyin bir adı var mı ? Şimdi adını bilmeyince araştıramıyorum da.. Eğer bir link veya araştırmak için bir terim verirseniz bir bakayım. Ayrıca sağlıklı olur mu böyle bir şey kullanmak ?

Edit Priz çevirici deyince bile çıkıyormuş :)

Edit 2 Hocam bunları alırken dikkat etmemiz gereken bir ölçü falan var mı ? Yoksa standart mıdır? Bir bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 9 Eylül 2013; 17:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Bu cihazı neden istanbulbilişimden önce kimse getirmedi şaşırmamak elde değil. Popüler bir cihaz hemde. İstanbulbilişim stoklarını bakalım adetli olarak güncelleyebilecek mi merak ediyorum.

Sanırım 1. sayfada konusu geçmişti. Ben İstanbul Bilişim'in ajanı olmadan önce PCDepo'nun ajanıydım.
    Önce onların sitesinde bu tablet görünmüştü ve fiyatlar makul seviyelerin biraz üstündeydi. Daha sonra takip etmedim ama hala getirtemediler diye biliyorum. Gerçi şimdi baktım da İstanbul Bilişim'de 700TL olan 16Gb modeli burada 850 TL'lere yükselmiş. İyiki oranın ajanlığını bırakmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Hocam bu şeyin bir adı var mı ? Şimdi adını bilmeyince araştıramıyorum da.. Eğer bir link veya araştırmak için bir terim verirseniz bir bakayım. Ayrıca sağlıklı olur mu böyle bir şey kullanmak ?

Edit Priz çevirici deyince bile çıkıyormuş :)

Edit 2 Hocam bunları alırken dikkat etmemiz gereken bir ölçü falan var mı ? Yoksa standart mıdır? Bir bilginiz var mı ?

Yabancı yerlerde aramak için US to Euro Adaptör yada Plug diye arayabilirsiniz. Burada da Amerikan-Avrupa Fiş adaptörü gibisinden arayabilirsiniz.
    Hepsi standarttır. Sadece kalite farkı olur. Elinize alıp bakmadan, resminden de kalitesini anlayamazsınız. Yurtdışından alırken bunu bilemiyorsunuz. Ancak Topraklı fişe benzeyen yani büyük yuvarlak olan adaptörler oldukça kaliteli oluyorlar. Ancak fiyat 3-5$'lara çıkıyor. Bu 20 cent'likler de benim işimi haydi haydi gördüğü için bana göre kazık olan bu fişleri almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Bu cihazı neden istanbulbilişimden önce kimse getirmedi şaşırmamak elde değil. Popüler bir cihaz hemde. İstanbulbilişim stoklarını bakalım adetli olarak güncelleyebilecek mi merak ediyorum.

Sanırım 1. sayfada konusu geçmişti. Ben İstanbul Bilişim'in ajanı olmadan önce PCDepo'nun ajanıydım.
    Önce onların sitesinde bu tablet görünmüştü ve fiyatlar makul seviyelerin biraz üstündeydi. Daha sonra takip etmedim ama hala getirtemediler diye biliyorum. Gerçi şimdi baktım da İstanbul Bilişim'de 700TL olan 16Gb modeli burada 850 TL'lere yükselmiş. İyiki oranın ajanlığını bırakmışım.

ha ha ha çok güldüm cidden :)

istanbul bilişimdede halen daha 700 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realnightwolf -- 9 Eylül 2013; 17:53:56 >

• Tamam hocam anladım. Şimdilik normal usb ile şarj ederim. Bir ara da bunlardan alırım. Zaten gg'da falan varmış. Yurtdışına da gerek kalmadı , teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: falanol

quote:

Boyu biraz sıkıntı gibi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falanol

quote:

Boyu biraz sıkıntı gibi ama.

Bana göre; hayır hiç sıkıntı değil. Aksine elinize çok daha güzel oturuyor.
  • Boyunu falan geçtim , bir elime gelse vallahi rahatlayacağım. Daha stoklara gelmesine 3 gün var diyor.
  • 32GB 4G LTE modeli Google Play Store da 349$'dansatışabaşlamış.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Amerika fiyatları bizim için fantazi, bence avrupa fiyatlarına bakılmalı fiyat kıyaslaması yapılacaksa.
  • arkadaşlar bir sorum olucak. yeni bir tablet alıcağım bütçem kesin değil ama 500 TL nin üstünde olucak. Sizce new nexus 16 gb mi yoksa note 8 mi ? oyun oynamak için. Öğrenciyim . Fiyat , kullanım ve donanım baz alındığında sizce hangisi ? İnceleme fırsatım olsa direk karar vericeğim ama malesef yok :/
  • Arada kaldim, su andan note 8den yaziyorum, memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Arada kaldim, su andan note 8den yaziyorum, memnunum

şarz performansı nasıl ? ve elde tutma taşıma vs gibi şeyler rahat mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.