Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

o satıcı benım favori satıcımdır az alısverıs yapmadım ondan hocam :)

3 available / 5 sold in 1 hour :)))

Benim de hocam. Tabi ben sadece kendime alıyor ve çevremden tavsiye isteyenlere öneriyorum. Eski Nexus'umun kılıfını da ondan almıştım. Nillkin gerçekten bu işi çok iyi yapıyor. Hem kalitesi hem estetiği dört dörtlük. Bu kılıfı en ucuz satan 2. Top-rated satıcı da bu zaten. 1. en ucuz olandan daha önce birşey almadığım için 1 $ için sadakatten vazgeçmedim.
    Nillkin'in sadece telefon kılıflarında sanırım biraz sıkıntısı var. Mesela LG 4X'in kılıfının kenarları hemen açıldı. Bally ile falan yapıştırıyorum ama bir süre sonra yeniden kendini bırakıyor. Yakında Bally'ci olup çıkacam diye korkuyorum.

hocam simdiye kadar 100 den fazla belki 150 nillkin satmısımdır

ozellıkle nexus4 htc one nexus 7 olmak uzere

nexus 7 de ilk cıkardıkları derıydı daha sonra kumasa dondu bence derı cok daha guzel muhtemel bu da boyle olacak

telefonlar ıcın sattıklarımda ıse puturlu yuzeyli nillkin lerden aldım ve dolayısıyla oyle bır problemle karsılasmadım
    deri kapaklı olandan bır serı almıstım

su anda s4 ıcın olandada puruzlu olanı kullanıyorum

buda nexus 7 1.gen ıcın olan nilkindi

Benim satın aldığım da deriydi. Diğer kılıflar çok cezbetmemişti ama İpad minide gördüğüm deri muhteşemdi. Bu yüzden deri almıştım. Yeni Nexus için de deriyi tercih ettim.

Bu arada Custom Rom önerinizi ilk sayfaya ekledim hocam.

Edit: Google da Nexus 7 (2013) olarak yazmaya başladı. Bu yüzden sayfanın başlığını da buna göre değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Ağustos 2013; 0:13:59 >

• hocam ipad mini icin elimde 3 tane var.

su ioscular bı aksesuar almayı sevmıyorlar yemınle :)

hocam sitede root vs de var onlarıda ekleyebılırsın ben begendıgım seylerı tarıyorum
  • quote:

hocam ipad mini icin elimde 3 tane var.

su ioscular bı aksesuar almayı sevmıyorlar yemınle :)

hocam sitede root vs de var onlarıda ekleyebılırsın ben begendıgım seylerı tarıyorum

Teşekkürler hocam, ekliyorum.
  • Google Nexus 7 (2013) -Kernel-CPU/GPU OC-S2W Jassy Sürüm 6 13.8.13

OC to 1.89GHz
    * UV capable
    * Simple GPU governor
    * FIOPS/SIO schedulers
    * Dynamic Fsync (on by default)
    * USB hızlı Charge
    * intelli-thermal
    * snake charmer
    * msm-mpdecision
    * GPU OC up to 487mhz
    * -O3 optimized

CWM Uzerinden Flashlanacaktır

DOWNLOAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 14 Ağustos 2013; 0:41:46 >
  • Kanada'da Google Play üzerinden satış başlamış.

@googlenexus: Starting today, Nexus 7 is available for purchase on Google Play in Canada:http://goo.gl/kUN1nN

@GooglePlay: For those in Canada, the next generation @Nexus 7 can now be yours:http://goo.gl/KsxPYa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Ağustos 2013; 8:02:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Konuyu kirletiyorum belki ama yüzdesel hesaplamalar ile ilgili cevap vermek istedim.

Öncelikle benim baz aldığım tek site Amazon.com Amazon link
    Linktede görüleceği üzere, çalıntı olmayacağını varsaydığımız ABD'ye ücretsiz kargolu ürün 229 USD yaklaşık 445 TL. Bu ürünün illegal yollardan (bavul ticareti) TR'ye getirilip 700 TL'ye yaklaşık %60 kar ile satılması, bence fahiştir, devletin vergilendirme politikasından farksızdır.

%16-%20 diye bahsettiğiniz rakam ise, ebay'den kargo dahil 300 USD civarında TR'ye istenen bir ürünün, yaklaşık 580 TL, 700 TL'ye satılması halinde.Haklısınız. Fakat hiç zannetmiyorumki, 700-800 TL fiyat aralığında, ios:Android 4,3 yazan satıcıların bu yol ile getirip gümrük riskini aldığını..(net tarih veremezler böyle getirtseler.)

Sonuç olarak,sizinde vurguladığınız Türk X alışveriş siteleri bu ürünü getirmeden, -getirtme şansımız yok ise-, 700 TL altına Nexus 7 2013 almak hayal.

@chatin_62
    Ayrıca, uzunca zamandır forumda bu kadar keyifli tartışmamıştım, teşekkür ederim

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 14 Ağustos 2013; 9:24:44 >

• Arkadaşlar tableti fabrika ayarlarina dondurmeme rağmen tablette actigim videolarda ses gelmiyor(YouTube da sorun yok veya tarayici üstünden acilan videolarda)Ne yapmaliyim sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Arkadaşlar tableti fabrika ayarlarina dondurmeme rağmen tablette actigim videolarda ses gelmiyor(YouTube da sorun yok veya tarayici üstünden acilan videolarda)Ne yapmaliyim sizce ?

Hocam
    video kendi cihaza attiginiz film dosyalarimi
    evet ise hangi oynatici ile oynatiyorsunuz

Ve oynativida ustte HW yada SW yazar

O hangisi ise uzerine tikleyip digerine gecin

Ses gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: MertSener

Merhaba,

Konuyu kirletiyorum belki ama yüzdesel hesaplamalar ile ilgili cevap vermek istedim.

Öncelikle benim baz aldığım tek site Amazon.com Amazon link
    Linktede görüleceği üzere, çalıntı olmayacağını varsaydığımız ABD'ye ücretsiz kargolu ürün 229 USD yaklaşık 445 TL. Bu ürünün illegal yollardan (bavul ticareti) TR'ye getirilip 700 TL'ye yaklaşık %60 kar ile satılması, bence fahiştir, devletin vergilendirme politikasından farksızdır.

%16-%20 diye bahsettiğiniz rakam ise, ebay'den kargo dahil 300 USD civarında TR'ye istenen bir ürünün, yaklaşık 580 TL, 700 TL'ye satılması halinde.Haklısınız. Fakat hiç zannetmiyorumki, 700-800 TL fiyat aralığında, ios:Android 4,3 yazan satıcıların bu yol ile getirip gümrük riskini aldığını..(net tarih veremezler böyle getirtseler.)

Sonuç olarak,sizinde vurguladığınız Türk X alışveriş siteleri bu ürünü getirmeden, -getirtme şansımız yok ise-, 700 TL altına Nexus 7 2013 almak hayal.

@chatin_62
    Ayrıca, uzunca zamandır forumda bu kadar keyifli tartışmamıştım, teşekkür ederim

İyi forumlar.

Bana göre kirlilik değil. Cihaz daha çok yeni ve herkes nasıl gelebilir, kaça gelebilir konularını merak ediyordur. Buna da tartışma değil fikir alışverişi diyebiliriz. Benim atladığım hususları siz yazıyorsunuz, sizin atladığınız hususları ben. Bu yüzden de keyifli oluyor.

Ben bugüne kadar Amazon'dan 25$ altında tax-shipping ücreti görmedim. Genelde sepette de bunu yazmıyorlar. Sadece Sepetteyken sağ tarafta "Estimate your shipping and tax " linkine tıklayınca ekrana veriyorlar. Ayrıca Türkiye'ye ürün gönderen oldukça az. Bunu da bu tablet için ekran koruyucu ve kılıfları ararken öğrendim. Ebay'da falan hiç yoktu ve sadece burada vardı. Neyse tam koruyucuları-kılıfları v.s. beğendim, satın alma aşamasına geldim, bir de baktım Türkiye'ye gönderilmiyor. Uzun bir süre arayıp buraya gönderenleri bulduktan sonra da 25$ ile 30$ arasında tax-shipping ücretleriyle karşılaştım. Sonuç: 0,99$ koruyucu+25$ shipping.

Şimdi sizin linke de baktım. Acaba bunlarda da tax ve shipping varmı diye ama maalesef Türkiye'ye gönderilmiyormuş.

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU***

• quote:

Bana göre kirlilik değil. Cihaz daha çok yeni ve herkes nasıl gelebilir, kaça gelebilir konularını merak ediyordur. Buna da tartışma değil fikir alışverişi diyebiliriz. Benim atladığım hususları siz yazıyorsunuz, sizin atladığınız hususları ben. Bu yüzden de keyifli oluyor.

Ben bugüne kadar Amazon'dan 25$ altında tax-shipping ücreti görmedim. Genelde sepette de bunu yazmıyorlar. Sadece Sepetteyken sağ tarafta "Estimate your shipping and tax " linkine tıklayınca ekrana veriyorlar. Ayrıca Türkiye'ye ürün gönderen oldukça az. Bunu da bu tablet için ekran koruyucu ve kılıfları ararken öğrendim. Ebay'da falan hiç yoktu ve sadece burada vardı. Neyse tam koruyucuları-kılıfları v.s. beğendim, satın alma aşamasına geldim, bir de baktım Türkiye'ye gönderilmiyor. Uzun bir süre arayıp buraya gönderenleri bulduktan sonra da 25$ ile 30$ arasında tax-shipping ücretleriyle karşılaştım. Sonuç: 0,99$ koruyucu+25$ shipping.

Şimdi sizin linke de baktım. Acaba bunlarda da tax ve shipping varmı diye ama maalesef Türkiye'ye gönderilmiyormuş.

Merhaba,

Malesef gönderim yapmıyor Türkiye'ye. Yapsalar bile dediğiniz gibi gönderim bir hayli pahalı oluyor.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 14 Ağustos 2013; 14:00:36 >

• quote:

quote:

Merhaba,

Malesef gönderim yapmıyor Türkiye'ye. Yapsalar bile dediğiniz gibi gönderim bir hayli pahalı oluyor.

İyi forumlar.

İşte bundan bahsediyorum işte. Evet yurtdışında ucuz fiyatlar var ama iş getirmeye kalkınca cazibesini yitiriyor. Fiyatlar yükseliyor. Üzerine de kar eklenince yukarda bahsettiğim fiyatlar ortaya çıkıyor. Dolayısıyla 700 civarında bir rakama çok da fazla dememek gerekiyor. Keşke şimdi Kanada'da yaptıkları gibi, Google Play'den biz de satın alabiliyor olsaydık ta 230$'a 16GB, 270$'a da 32GB tablet sahibi olsaydık.

Bu arada daha önce Amazon'dan Türkiye'ye birşey getirttiren var mı acaba aramızda?
    Bu tax-shipping hesaplama ekranı oldukça kafamı karıştırıyor. Satın alma aşamalarının hiçbirinde önümüze çıkmıyor. Sanki ödeme yaparken de çıkmayacak gibi görünüyor. Sadece yukarda da belirttiğim gibi "Estimate your shipping and tax " linkine tıklayınca görüyoruz. Acaba bu ücret ürünler elimize gelince getiren kişiye mi ödeniyor? Yoksa alışverişe devam edersek, ödeme yaparken bu da ekleniyor mu? Mesela 3,99$'a birşey alabiliyorken 25$ eklenince hiçbir anlamı kalmıyor.

• Arkadaşlar cihazı yeni amerikadan aldım . Nexus 7 2012'de var bende ikisi arasında kesinlikle fark var tavsiye ederim.
  • quote:

İşte bundan bahsediyorum işte. Evet yurtdışında ucuz fiyatlar var ama iş getirmeye kalkınca cazibesini yitiriyor. Fiyatlar yükseliyor. Üzerine de kar eklenince yukarda bahsettiğim fiyatlar ortaya çıkıyor. Dolayısıyla 700 civarında bir rakama çok da fazla dememek gerekiyor. Keşke şimdi Kanada'da yaptıkları gibi, Google Play'den biz de satın alabiliyor olsaydık ta 230$'a 16GB, 270$'a da 32GB tablet sahibi olsaydık.

Bu arada daha önce Amazon'dan Türkiye'ye birşey getirttiren var mı acaba aramızda?
    Bu tax-shipping hesaplama ekranı oldukça kafamı karıştırıyor. Satın alma aşamalarının hiçbirinde önümüze çıkmıyor. Sanki ödeme yaparken de çıkmayacak gibi görünüyor. Sadece yukarda da belirttiğim gibi "Estimate your shipping and tax " linkine tıklayınca görüyoruz. Acaba bu ücret ürünler elimize gelince getiren kişiye mi ödeniyor? Yoksa alışverişe devam edersek, ödeme yaparken bu da ekleniyor mu? Mesela 3,99$'a birşey alabiliyorken 25$ eklenince hiçbir anlamı kalmıyor.

Merhaba,

Ben zaten TR'ye gönderimden bahsetmedim hiç. ABD'ye sipariş edilen ve ordan gelen olarak belirtmiştim. Buralarda satış yapanların çoğunluğu da böyle yapıyor, yada mağazadan satın alıp getiriyor.

Lise yıllarında bulamadığım kitapları, sonrasında bazı film setlerini vs istediğim oldu. Benim hiç gümrüğe takılan gönderim olmadı ama takılan gördüm (komik ama kitaptı sadece). 8-10 senedir hiç bir şey söylemedim TR'ye. Genelde ABD'de birine göndertip sonrasında getirtiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, checkout ile adres seçimi sonrasında geliyordu ve ödemeyi bu tutar dahil yapıyorsunuz.

İyi forumlar.

• kusura bakmayın ama kısının boyle bır baglantısı var ve cıhaz cıktıntan 15-20 gun sonra sıze cıhazı saglıyor ve sızde almak ıcın can atıyorsanız kısı %50 kar ilede satar %60 kar ılede satar

ben bile usa da abim var gelirken 1 tane istiyorum yuk olmasın dıye onun
    yuklenılmesı
    gumrukte ''neden bu kadar cok aldın '' sorularına maruz kalınması vs kolay ısler degıl

E adam 1 tane getirdiysede 150 kar etsın
    etmesını ıstemıyorsanız almazsınız olur bıter

ben gg den 8-10 tl kar ıle mal satıyorum uzerıne 10-12 tl kargo lısteleme ve komısyon bınıyor

neymıs efendım 3 tl kar ıle satacakmısım kusura bakmayın ama kımse gırmez bu ıse ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 14 Ağustos 2013; 15:08:03 >
  • quote:

kusura bakmayın ama kısının boyle bır baglantısı var ve cıhaz cıktıntan 15-20 gun sonra sıze cıhazı saglıyor ve sızde almak ıcın can atıyorsanız kısı %50 kar ilede satar %60 kar ılede satar

ben bile usa da abim var gelirken 1 tane istiyorum yuk olmasın dıye onun
    yuklenılmesı
    gumrukte ''neden bu kadar cok aldın '' sorularına maruz kalınması vs kolay ısler degıl

E adam 1 tane getirdiysede 150 kar etsın
    etmesını ıstemıyorsanız almazsınız olur bıter

ben gg den 8-10 tl kar ıle mal satıyorum uzerıne 10-12 tl kargo lısteleme ve komısyon bınıyor

neymıs efendım 3 tl kar ıle satacakmısım kusura bakmayın ama kımse gırmez bu ıse ...

Merhaba,

Ben satamaz, şu fiyata, şöyle satmalı vs demedim,diyememde..
    Satış politikalarını eleştirmek niyetinde olmadığımıda söyledim. Sadece kişisel görüşümü belirttim ve ben almam dedim.

Dediğiniz gibi " etmesını ıstemıyorsanız almazsınız olur bıter " ; istemedim ve almadım,gelen biriyle getirteceğim.

İyi forumlar.

• en guzeli

şimdiden hayırlı olsun hocam
  • quote:

en guzeli

Merhaba,

Teşekkürler, sizede.

İyi forumlar.
  • quote:

quote:

en guzeli

Merhaba,

Teşekkürler, sizede.

İyi forumlar.

Elbette kimse kimseye zorla birşey sattıracak yada aldıracak bir durum yok. Belki sizin (burda şahsınızı kastetmiyorum) herhangi bir siteden alıp Amerika'daki bir adrese yollatma ve oradan gelen birisiyle getirtme imkanınız var. Ama bu imkana sahip olmayan yüzbinlerce kişi olduğunu da unutmamalıyız. Böyle bir imkan üzerinden hesap yaparda, ortaya çıkan fiyat sonrasında diğerlerini fırsatçılıkla yada kaymak yiyicilikle (ki bunlara da asla bir söz söylemeye hakkım yok) suçlarsanız bu yanlış olur.

Kendisi, bir arkadaşı vasıtasıyla getirtebiliyorsa en ucuz bir fiyattan sahip olmuş olur.
    Kendisi yurtdışından satın alıp Gümrük riskini de göze alabiliyor ve sonucunda Gümrüğe de takılmazsa (tabi burada kumar oynayacak) biraz daha pahalı ama yine de ucuz sayılabilecek bir fiyata sahip olmuş olur.
    Bunların hiçbirini yapamıyor ve olabilecek riskleri göze alamıyorsa o zaman da 100-150TL civarında daha fazla bir fiyatı da ödeyecek. Bu 100-150TL civarındaki farkı da, normal Amerika'daki satış fiyatından değil, yurtdışından satın alırsanız size malolacak fiyat üzerinden hesaplamanız gerekir. Bu nedenle Amerika fiyatı ile Türkiye'ye geliş fiyatı arasındaki farkı da kar olarak nitelendirmek doğru değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Arkadaşlar tableti fabrika ayarlarina dondurmeme rağmen tablette actigim videolarda ses gelmiyor(YouTube da sorun yok veya tarayici üstünden acilan videolarda)Ne yapmaliyim sizce ?

Hocam
    video kendi cihaza attiginiz film dosyalarimi
    evet ise hangi oynatici ile oynatiyorsunuz

Ve oynativida ustte HW yada SW yazar

O hangisi ise uzerine tikleyip digerine gecin

Ses gelecektir

hocam MX player da calisiyor sorun yok ama önemli olan Bs player da calismasi.Evet onda ekranda resimde gösterdiğim gibi HW yaziyor ama nasil değiştiriliyor bulamadim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.