Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus 7 (2013) Türkiyeden kılıf ve screen protector bulabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa0304

Nexus 7 (2013) Türkiyeden kılıf ve screen protector bulabilir miyim ?

Henüz bulabileceğinizi sanmıyorum. Çıkar çıkmaz sipariş ettiğim halde benim elime halen ulaşmadı. Fabrikadan sipariş eden yoksa başkasına da ulaşmamıştır. Ay sonuna kadar ancak gelirler.
  • ASUS NEXUS 7" IPS Ekran 16GB Dört Çekirdekli İşlemci GPS Android 4.1Tablet'i 475TL'ye adına faturalı sıfır kutusunda isteyen var mııı???
  • Unfortunately ice rage has stopped hatasini aliyorum.Interneti acinca sorun gidiyor.Hatanin cozumunu bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

HW nın ustune tıkla SW yazar

tiklayinca play pause menüsü cikiyor bir daha tiklayincada sadece izlediğim şey ekranda kaliyor neyse hocam saglik olsun sağ ol yine de:)

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Merhaba,

Diğer konuya da yazmıştım ama bu konuyu görmemiştim, buraya da yazayım ilk izlenimlerimi:

- Öncelikle aleti USA Amazondan 240 dolara aldım ve arkadaşın evine yollattım, o da buraya gelen başka bir arkadaşı ile bana yolladı. Bu en ucuz yol, burada çıkıp ucuzlayana kdar fırsatçılara para vermeyin.

- Cihazı ilk elime aldığımda çok kaliteli geldi, eskisinden çok daha "olmuş" bir cihaz olduğunu düşündüm. Daha sağlam bir gövde ve ele daha rahat oturan bir yapısı var.

- İlk açtığınızda jilet gibi keskin ekran ilk fark edilen olacaktır. Tebrik etmek lazım gerçekten, Ipad'ler dahil bu kadar keskin ekran görmemiştim.

- Hemen kullanmaya başlayınca da acayip bir akıcılık dikkatimi çekti. Eski nexus7 de hızlı bir cihazdı hakkını vermek lazım ama yine de biraz kurcalayınca takılmalar oluyordu, bu aleti yarım saat mıncıkladım ama bana mısın demedi. Uygulamalar arası geçişler çok hızlı, bu da 2gb ram'in katkısı sanırım.

- Web browsing eskisine göre diğer göze batan güzellik. Eski cihazda aşağı doğru kaydırdığınızda kasılmalar vs. olurdu ama bunda kesinlikle böyle bir durum yok ve yazılar çok daha okunaklı geliyor. Bu da ekranın güzelliği...

- Eskisinde olmayan bir özellikl de ekran paylaşma özelliği, miracast üzerinden tabletin ekranını direk olarak tv'ye aktarabiliyorsunuz. Ama LG lm660s ile ben beceremedim biraz araştırmak lazım.

- Pil konusunda pek fark göremedim, Sabah 6:30 da full sarjda çıkardım şu saate kadar %4 lük bir düşme oldu.

- Arka kamera idare etsin diye konmuş, ama zaten eksikliği hissedilmeyen bir özellik için fazlası ile iyi diyebilirim. Örnek foto aşağıda...

- Kutu içeriği eskisi ile aynı, ne eksik ne fazla.

- Kılıf olarak da ebay'den şunu sipariş verdim.
    http://www.ebay.com/itm/281145100569?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Başka merak edilen varsa cevaplayabilirim.

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU***

Hayırlı olsun dostum senden rica etsem bir mhl kabolsu takıp tv ne bağlamaya çalışabilirmisin bazı yerlerde mhl nin çalışmadığı sadece slim port un çalıştığı yazılmış merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz
    Hayırlı olsun dostum senden rica etsem bir mhl kabolsu takıp tv ne bağlamaya çalışabilirmisin bazı yerlerde mhl nin çalışmadığı sadece slim port un çalıştığı yazılmış merak ettim.

1. Sayfada paylaşmıştım. MHL kabloları çalışmıyor. Slimport olması gerekiyor.
  • Unfortunately ice rage has stopped hatasini aliyorum.Interneti acinca sorun gidiyor.Hatanin cozumunu bilen var mi?
  • CEvap verilmiş ama bende şunu diyeyim; tableti tv ye hdmi ile bağlamak çok pratik değil. dlna artık her tvde varken, bubbleupnp gibi programlarla film vs. atmak çok çok kolay, ha oyunu tv den oynarım derseniz ona bişey diyemem.

Cihazla 1 haftamı doldurmak üzereyim, uzun süredir ipad kalitesinde hatta bazı açılardan ondan daha iyi bir cihazı ilk kez kullanıyorum. herkese tavsiye ediyorum bir an önce bu bebeği edinin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

CEvap verilmiş ama bende şunu diyeyim; tableti tv ye hdmi ile bağlamak çok pratik değil. dlna artık her tvde varken, bubbleupnp gibi programlarla film vs. atmak çok çok kolay, ha oyunu tv den oynarım derseniz ona bişey diyemem.

Cihazla 1 haftamı doldurmak üzereyim, uzun süredir ipad kalitesinde hatta bazı açılardan ondan daha iyi bir cihazı ilk kez kullanıyorum. herkese tavsiye ediyorum bir an önce bu bebeği edinin. :)

Bu daha çok Wifi'si olmayan LCD'ler için çok gerekli birşey. Örneğin benim TV'nin ne wifi'si ne etherneti var. Ben bunu Slimport haricinde TV'ye nasıl bağlayabilirim? Yada dediğiniz gibi eğer oyun oynamak istiyorsam yada bilgisayarım yok ve interneti, facebook'u, twitter'i büyük ekranda daha rahat kullanmak istiyorsam?
    Burada önemli olan kullanıcının ihtiyaçları. Eğer ihtiyacı yoksa 20-30$ verip Slimport kablosu almasının bir anlamı yok.

• selamlar bu cihaz TR'de yok mu suan?
  • Arkadaşlar bu cihazin 3gli versiyonu çıkmadı mı? ebayda bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

selamlar bu cihaz TR'de yok mu suan?

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden FX

Arkadaşlar bu cihazin 3gli versiyonu çıkmadı mı? ebayda bulamadımda

Şu anda sadece Amerika'da Google Play ile birçok mağaza üzerinden ve Kanada'da sadece Google Play üzerinden satışta. Başka bir ülkede henüz satışa başlanmadı.

LTE modeli de henüz çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 18 Ağustos 2013; 19:38:54 >
  • Unfortunately ice rage has stopped hatasini aliyorum.Interneti acinca sorun gidiyor.Hatanin cozumunu bilen var mi? Birde flash player destegini nasil acabilirim

• hocam bu tablet türkiyede çkmadı galiba çıkınca fiyatındaki tabletler arasında en iyisi mi olur almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd20101

hocam bu tablet türkiyede çkmadı galiba çıkınca fiyatındaki tabletler arasında en iyisi mi olur almayı düşünüyorumda

2 mesaj yukarıdaki cevap size de uygundur. Daha iyisi varsa söylesinler.
  • http://www.ebay.com/itm/Nexus-7-32GB-Wi-Fi-7in-Black-2nd-Generation-w-Snapdragon-Processor-/261262804551?pt=US_Tablets&hash=item3cd47a0647

bu satıcıdan aldım, ürün geldi. gönderirken üzerine üzerine 35$ ve fotoğraf çervesi yazdırdım. sorunsuz olarak gümrüğü geçti. alıcak arkadaşlar için öneridir. 9 günde geldi kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

http://www.ebay.com/itm/Nexus-7-32GB-Wi-Fi-7in-Black-2nd-Generation-w-Snapdragon-Processor-/261262804551?pt=US_Tablets&hash=item3cd47a0647

bu satıcıdan aldım, ürün geldi. gönderirken üzerine üzerine 35$ ve fotoğraf çervesi yazdırdım. sorunsuz olarak gümrüğü geçti. alıcak arkadaşlar için öneridir. 9 günde geldi kargo.

325$ Tablet + 23,95$ Kargo olarak görünüyor. Yani toplam 349$'a mı geldi?

• Merhaba,

Sıcak Fırsatlarda paylaşılmış;

İstanbul Bilişim Yeni Nesil Nexus 16 GB

Bugün 2,00 TL'yi USD/TL paritesinden sonra fiyat makul gibi gözüksede, bence yüksek

@kamaka
    güle güle kullanın

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.