Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Bu arada arkadaşlar Note II cihazımla beraber Samsung all share cast kullanıyordum telefonun ekranini TV ye vermek için. Akşam nexus7 nin kablosuz görüntü aktarama seçeneğini açtım ve all share cast ile bağlanıp görüntü ve sesi sorunsuz TV ye aktardım :-)
    MX player de az önce güncellendi sorunsuz çalışıyor artık

Bu konuda ayrıntı bekliyoruz sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertSener

Merhaba,

Türkiye'de satan şahıslar ile görüştüğümde malesef 750-800 TL'nin altına inmediler.. Göz göre göre insanlara %60 para kazandırmak istemediğimden hediye çeki vs kullanarak Xperia Tablet Z aldım..
    Kasım sonuna kadar Nexus 7 II benim için askıda ama değerli yorum ve paylaşımlarınızı izliyor olacağım

İyi forumlar.

2. sayfanın başındaki mesajlarda fiyatlar hakkındaki fikir alışverişlerimize bir gözatmanızı isterim.
    Eğer kendiniz Amerika'dan aldırma şansınız yoksa (ki kaç kişinin böyle bir şansı olabilir tartışılır) bu fiyatlar hiç anormal fiyatlar değil. Ebay'de bile 300$'dan aşağıya bulamıyorsunuz. Ebay'den satın alıp burada satsanız yaklaşık 600TL'ye gelen birşeyi kaça satarsınız?

Edit: Bu arada yanlış anlama olmasın. Benim herhangi bir satışım falan yok. Sahibinden de 3 tane ilan görmüş ve onların linklerini vermiştim o kadar. Linklere bakıldığında da zaten birbirleri ile hiç alakası olmayan kişiler olduğu görülür. Ayrıca 16GB olan modeller için de 750 ve 800 TL olan fiyatları yüksek bulduğumu 700TL civarının normal olduğunu söylemiştim. Diğer 875 TL olan 32GB ilan da kalkmış. Satıcıya sordum Get ile satışı yapmış ve 70TL'yı sahibinden.com komisyon olarak kestiği için 805TL'ye gitmiş. Elinde de başka ürün yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 13 Ağustos 2013; 12:22:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

İlk sorunumu yaşadım, youtube çalışmıyor, video açamıyorum sürekli olarak bu işleme izin verilmiyor diyor...

Bende hiç sorun olmadı. Sadece ilk 4.3 güncellemesi yaptıktan sonra Play'den uygulama güncelleme ve yükleme problemi çıktı. O da Gmail hesabınızı kaldırıp yeniden ekleyince düzeldi. İsterseniz bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Merhaba,

Türkiye'de satan şahıslar ile görüştüğümde malesef 750-800 TL'nin altına inmediler.. Göz göre göre insanlara %60 para kazandırmak istemediğimden hediye çeki vs kullanarak Xperia Tablet Z aldım..
    Kasım sonuna kadar Nexus 7 II benim için askıda ama değerli yorum ve paylaşımlarınızı izliyor olacağım

İyi forumlar.

2. sayfanın başındaki mesajlarda fiyatlar hakkındaki fikir alışverişlerimize bir gözatmanızı isterim.
    Eğer kendiniz Amerika'dan aldırma şansınız yoksa (ki kaç kişinin böyle bir şansı olabilir tartışılır) bu fiyatlar hiç anormal fiyatlar değil. Ebay'de bile 300$'dan aşağıya bulamıyorsunuz. Ebay'den satın alıp burada satsanız yaklaşık 600TL'ye gelen birşeyi kaça satarsınız?

Merhaba,

Bahsettiğiniz sayfaları neredeyse her gün okuyorum, hatta benimde konuyla ilgili yorumum ve görüşüm var dikkat ettiyseniz. Ben satış politikalarını eleştirmedim, şahsi fikrimi söyledim; %60 para kazandırmak istemiyorum diye.Sebebide;
    Amazon 240 USD'ye alındığı yazılmış, bugünkü USD - TL kuru ile 465 TL civarı bir rakama denk geliyor. 800 TL'ye "nakit" satılması demek yakalşık %60 kara denk gelir, kabaca yarı yarıya diyelim, benim bildiğim kadarıyla komisyonculukta %50 çok ciddi bir rakam.

Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi; beklentim 500-550 TL aralığında idi. Bulsaydım hiç zaman kaybetmeden alırdım. Sonrasında bunun olamıyacağına kanaat getirdiğimizde farklı bir tercih yaptım.

Ama Nexus'tan vazgeçmiş değilim. Kasım sonu gibi kuzenim gelecek ve bu yada o gün çıkan başka bir tableti aldıracağım.

İyi forumlar.

• Cihazimda sorunlar bitmedi...Yavaşlama sorunu bitti şimdi de videolarda ses gelmiyor hic bir programda.Cihazi fabrika ayarlarina döndürmekten önce onereceginiz bir yol var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hayırlı olsun :)
  • quote:

quote:

Merhaba,

İyi forumlar.

Edit: Bu arada yanlış anlama olmasın. Benim herhangi bir satışım falan yok. Sahibinden de 3 tane ilan görmüş ve onların linklerini vermiştim o kadar. Linklere bakıldığında da zaten birbirleri ile hiç alakası olmayan kişiler olduğu görülür. Ayrıca 16GB olan modeller için de 750 ve 800 TL olan fiyatları yüksek bulduğumu 700TL civarının normal olduğunu söylemiştim. Diğer 875 TL olan 32GB ilan da kalkmış. Satıcıya sordum Get ile satışı yapmış ve 70TL'yı sahibinden.com komisyon olarak kestiği için 805TL'ye gitmiş. Elinde de başka ürün yokmuş.

Google Nexus 7 II, 216 dolara kadar düştü... 230 a falan gidiyor, ben her gün deal sitelerini takip ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

konu hayırlı olsun :)

Cümlemize.
  • Android'teki en önemli uygulamalardan birisi olan Tapatalk'ın tablet versiyonu olan Tapatalk 4 HD, sınırlı bir süre için indirimde. Korsan kullanıp herşeyi riske atmak yerine, 0,99$ vermek çok daha mantıklı olacaktır.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkHD

Her iki Nexus'umda ve telefonumda kullanıyorum. Tapatalk destekli forumlar için çok pratik. Yöneticiler için birçok kolaylıkları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 13 Ağustos 2013; 22:32:33 >
  • quote:

Nillkin kılıf çıkmış:
    http://www.ebay.com/itm/271257346236?var=570177660170&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

5 tanesini aldım :)

bu arada benım cihaz ay sonu gıbı gelecek 32gb
    1 asus orjınal kılıf
    1 bumper kılıf aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

quote:

Merhaba,

İyi forumlar.

Google Nexus 7 II, 216 dolara kadar düştü... 230 a falan gidiyor, ben her gün deal sitelerini takip ediyorum

Şimdi her seferinde böyle muhalefet edince kendimi çok garip hissediyorum. Valla satış yapanlardan fazla onları koruyormuş gibi hissediyorum. Ama yazılan mesajlar insanları yanlış yönlendirebilmektedir. Bu nedenle yazmak gereği hissediyorum.

Şu listeden de görebileceğiniz üzere

http://www.ebay.com/sch/iPads-Tablets-eBook-Readers-/171485/i.html?_dcat=171485&Storage%2520Capacity=16%2520GB&_from=R40&_nkw=nexus+7&_sop=15

en ucuz 16GB Yeni Nexus 7 Tablet, Kargosu ile 275$'a gelmekte olan

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-2013-7-16GB-Wifi-Android-4-3-2nd-Generation-Tablet-/231024953175?pt=US_Tablets&hash=item35ca290757

linkindeki tablettir. Açık arttırma v.s. konumuz değil. Cihazın fiyatı belli. Ondan daha ucuz olması bizi ilgilendirmiyor. Birileri biryerlerden çalarak 150$'a veriyor diye onu baz olacak durumumuz yok. İstisnalar kaideyi bozmaz.

32GB olarak ise sadece şu ilan var:
    http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-2013-7-32GB-Wifi-Android-4-3-2nd-Generation-Tablet-/221263349357?pt=US_Tablets&hash=item338452c66d
    Bunun da 325$ + 140$ kargo olarak toplamda 465$'lık bir fiyatı var.

Söylemek istediğim şey şu: Yolcu beraberinde gelen cihazları ayrı tutuyorum. Çünkü bunlar çok ucuza bile satılsa, tek-tük olduğundan isteklere cevap veremeyecektir. Sadece çok şanslı olan, denk gelen birisi bu fırsattan yararlanacaktır. Bu cihazı satın almak isteyen birisinin oturup böyle bir fırsatı beklemesi diye birşey sözkonusu olamaz. Eğer satmak amacıyla buraya getirtecekseniz, gümrük riski hariç, 550 TL'den aşağıya getirilemeyecek. Zaten bu da bir kumar olacaktır. Çünkü yakalanır da işin içine Gümrük te girerse, astarı yüzünü geçecektir.

Ben önceki mesajlarımı yazarken 300$ altında bulmak mümkün değildi. Şu anda da zaten ortalama olarak bu civarda. Çünkü her ne kadar 275$'a varsa da genel olarak fiyatlara baktığınızda 300-350$ aralığında çok daha fazla cihaz görüyorsunuz. Bunu da yaklaşık olarak minimum 600 TL olarak görebiliriz. %20 bile kar koyulsa 720TL'dan satılması da gayet makuldü. Ki ben 700TL'ya makul demiştim. Bu da yaklaşık %16'lara gelmektedir. Kimse kusura bakmasın ama hiçkimse bu riskleri alıp ta bundan aşağıya satmaz.
    Benim itirazım %16 gibi bir kara, fahiş fiyat denmesidir. Unutmayın ki asla ve asla yakın zamanda 650-700 TL'den daha aşağıya 16GB modeli bulabilmeniz mümkün değildir. Kimse boşyere ümitlenmesin. Hemen satın alması gereken birisi varsa 650-700 demeden satın alsın. Yada riske girip kendisi Amerika'dan satın alsın. Bekleyebilen de oturup fiyatların düşmesini beklesin. Bu sadece bu cihaz için değil, herşey için geçerlidir.

Bu arada tekrar hatırlatmak isterim ki İngiltere ve Avustralya resmi fiyatlarına da tekrar bir göz atın.

• quote:

quote:

Nillkin kılıf çıkmış:
    http://www.ebay.com/itm/271257346236?var=570177660170&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

5 tanesini aldım :)

bu arada benım cihaz ay sonu gıbı gelecek 32gb
    1 asus orjınal kılıf
    1 bumper kılıf aldım

Ben satın aldığımda 10 adet vardı. Şimdi 3 adet kalmış. Valla komisyon isteyeceğim Nillkin'den.

• o satıcı benım favori satıcımdır az alısverıs yapmadım ondan hocam :)

3 available / 5 sold in 1 hour :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 13 Ağustos 2013; 23:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Cihazimda sorunlar bitmedi...Yavaşlama sorunu bitti şimdi de videolarda ses gelmiyor hic bir programda.Cihazi fabrika ayarlarina döndürmekten önce onereceginiz bir yol var mi ?

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Cihazimda sorunlar bitmedi...Yavaşlama sorunu bitti şimdi de videolarda ses gelmiyor hic bir programda.Cihazi fabrika ayarlarina döndürmekten önce onereceginiz bir yol var mi ?

.

wipe yapmayı dene
  •  GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU***

Sadece de-odexed AOSP tabanlı ROMlarda kullanılır

- Kucuk Navbar for added screen real estate
    - once navbar icons minimalistic gorunum
    - %battery modu w/ circle icon
    - Sumbeam Live wallpaper
    - New google bootanimation

CWM uzerınden yuklenecektır

Downloads

- CleanBeam:http://d-h.st/vBa

- Stock Gorunume gecmek ıstersenız:http://d-h.st/T2f

yesilcin olarak nexus 7 destegımız baslamıstır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 13 Ağustos 2013; 23:40:14 >

• quote:

o satıcı benım favori satıcımdır az alısverıs yapmadım ondan hocam :)

Benim de hocam. Tabi ben sadece kendime alıyor ve çevremden tavsiye isteyenlere öneriyorum. Eski Nexus'umun kılıfını da ondan almıştım. Nillkin gerçekten bu işi çok iyi yapıyor. Hem kalitesi hem estetiği dört dörtlük. Bu kılıfı en ucuz satan 2. Top-rated satıcı da bu zaten. 1. en ucuz olandan daha önce birşey almadığım için 1 $ için sadakatten vazgeçmedim.
    Nillkin'in sadece telefon kılıflarında sanırım biraz sıkıntısı var. Mesela LG 4X'in kılıfının kenarları hemen açıldı. Bally ile falan yapıştırıyorum ama bir süre sonra yeniden kendini bırakıyor. Yakında Bally'ci olup çıkacam diye korkuyorum.

• quote:

quote:

o satıcı benım favori satıcımdır az alısverıs yapmadım ondan hocam :)

Benim de hocam. Tabi ben sadece kendime alıyor ve çevremden tavsiye isteyenlere öneriyorum. Eski Nexus'umun kılıfını da ondan almıştım. Nillkin gerçekten bu işi çok iyi yapıyor. Hem kalitesi hem estetiği dört dörtlük. Bu kılıfı en ucuz satan 2. Top-rated satıcı da bu zaten. 1. en ucuz olandan daha önce birşey almadığım için 1 $ için sadakatten vazgeçmedim.
    Nillkin'in sadece telefon kılıflarında sanırım biraz sıkıntısı var. Mesela LG 4X'in kılıfının kenarları hemen açıldı. Bally ile falan yapıştırıyorum ama bir süre sonra yeniden kendini bırakıyor. Yakında Bally'ci olup çıkacam diye korkuyorum.

hocam simdiye kadar 100 den fazla belki 150 nillkin satmısımdır

ozellıkle nexus4 htc one nexus 7 olmak uzere

nexus 7 de ilk cıkardıkları derıydı daha sonra kumasa dondu bence derı cok daha guzel muhtemel bu da boyle olacak

telefonlar ıcın sattıklarımda ıse puturlu yuzeyli nillkin lerden aldım ve dolayısıyla oyle bır problemle karsılasmadım
    deri kapaklı olandan bır serı almıstım

su anda s4 ıcın olandada puruzlu olanı kullanıyorum

buda nexus 7 1.gen ıcın olan nilkindi

• quote:

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU***

Sadece de-odexed AOSP tabanlı ROMlarda kullanılır

- Kucuk Navbar for added screen real estate
    - once navbar icons minimalistic gorunum
    - %battery modu w/ circle icon
    - Sumbeam Live wallpaper
    - New google bootanimation

CWM uzerınden yuklenecektır

Downloads

- CleanBeam:http://d-h.st/vBa

- Stock Gorunume gecmek ıstersenız:http://d-h.st/T2f

yesilcin olarak nexus 7 destegımız baslamıstır :)

Hocam Nexus 7 desteğiniz zaten vardı

Hay ben bu Google'ın. Adam gibi bir isim vermedi ki! Doğru düzgün bir arama bile yapamıyoruz. New Nexus 7, Nexus 7 2. Gen, Nexus 7 2nd, Nexus 7 (2013), Nexus 7 II, Nexus 7 v2 ...... ara babam ara. Zaten birçok sitede nasıl ararsanız arayın tüm Nexus'lar geliyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.