Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hepinize merhabalar ipad mini, samsung tab 3 8" ile nexus 2 7 arasında kaldım nexus 2 7 yi sectım. Ist.bılisımde 16 gb 650küsürken amerıkada 32 gb 600küsür. yurt dişından nasıl getırtebılırım bunu, daha once ınternetten alısverıs yapmadım, ulkelerarası gumruge takılma olayini forumda okudum, nasıl halledılır deneyımlılerden rıca edıyorum. Bır de unıversıte ogrencısıyım, her sey dahıl ne kadara mal olur bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda alınabilecek en iyi tablet olarak duruyor. Takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 inc ekran kucuk degil mi ya :/

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

nexus 7 16 gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-2-full-hd-16-gb-tablet-pc-fiyati,68548.html#TabPanelStart

nexus7 32 gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-2-full-hd-32-gb-tablet-pc-fiyati,68549.html

@MertSener teşekkürler bilgi için merak edenlere link ekledim.

Fiyatlar tam da beklediğim gibi. Teşekkürler.

sanki burada daha ucuz tabi eğer aynısı ise TIKLA

• 7inc kucuk degil mi ya.2013 modelin 10incligi var mi?

• info2 kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00DVFLJKQ/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=1377363940&sr=1-1 en baştaki 535 tl, kargo gümrük vergiler her şey dahil ne olur, siparişi nasıl verilir, internet üzerinden özellikle bu siteden sipariş verenler yardımcı olabilirse ben de alabilirim ya da doların düşmesini mi bekleyelim kasıma dek

• internete wifi haricinde girebiliyor musunuz?

simcard takarak veya vinnn ile?

sagolun.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Konuya Bootlooder kilidi hakkında bilgi ekleye bilir misin? Nedir ne işe yarar, açıldıktan sonra geri dönünebilir mi? Root işlerimden dönüş var mı? Bilgiler iyi olacaktır. İlk defa andoridte bootlooder kilidi olan bir cihaz kullanıyorum. Daha önce kullandıklarımda öyle birşey yoktu.
  • istanbul bilişimden alarak aranıza katıldım. yenibosna airport avm şubesinde yanılmıyorsam 8 adet daha kaldı 16gb lık versiyondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

Ebay üzerinde 239$ fiyatı var. 49$ da "USPS Priority Mail International" kargo ücreti. Toplamda 288$ eder. Yaklaşık 577 TL yapıyor herşey dahil. Bu şekilde yurtdışından ürün alan oldu mu? Gümrükte takılma ihtimali nedir? Gümrükte takılırsa ne kadar vergi/ücret isterler?

Mouse over image to zoom NEW Google Nexus 7 2nd Gen. ~ 4.3 JellyBean Android Tablet 16GB NEXUS7-ASUS-2B16

ben 32lik aldım 349$ a geldi. sorunsuz geçti gümrüğü. takılırsa da %18 vergi ödersin. 1 yıl uluslar arası garanti veriyor asus tablete

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

öncelikle hepinize merhabalar ipad mini, samsung tab 3 8" ile nexus 2 7 arasında kaldım nexus 2 7 yi sectım. Ist.bılisımde 16 gb 650küsürken amerıkada 32 gb 600küsür. yurt dişından nasıl getırtebılırım bunu, daha once ınternetten alısverıs yapmadım, ulkelerarası gumruge takılma olayini forumda okudum, nasıl halledılır deneyımlılerden rıca edıyorum. Bır de unıversıte ogrencısıyım, her sey dahıl ne kadara mal olur bana

Yukarıda birçok hesaplamalar yapıldı. Bunlara bakarak ne yapacağınıza karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

cıhazım pazar gunu geliyor

ekran koruyucularım geldi

http://www.ebay.com/itm/231024663274?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

isteyen varsa pm atabilir

yanlız 1 hafta toplantıda olacagım

Hayırlı olsun.
    Benim ilk satın aldığım koruyucu ve kılıf ta gelmişti. Koruyucular tam oturmuyor. Alttan biraz kesmek icap etti. O da videolarda da görebileceğiniz gibi (Yeni Nexus videoları hazır olmak üzere sanırım yarın akşam koyabilirim) makasın gazabına uğradılar. Zaten bunları kaliteli oldukları için değil, Nillkin ürünleri çıkana kadar, geçici kullanım için satın almıştım. Bu hafta sonu yada önümüzdeki haftaya kadar Nillkin'ler gelince değiştireceğim için önemsemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

7 inc ekran kucuk degil mi ya :/

Bu kişiye göre değişir. Çok büyük gelenler de olabilir, çok küçük gelenler de. Zaten bu yüzden 6", 7", 8", 10" v.b. ürünler üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

nexus 7 16 gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-2-full-hd-16-gb-tablet-pc-fiyati,68548.html#TabPanelStart

nexus7 32 gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-2-full-hd-32-gb-tablet-pc-fiyati,68549.html

@MertSener teşekkürler bilgi için merak edenlere link ekledim.

Fiyatlar tam da beklediğim gibi. Teşekkürler.

sanki burada daha ucuz tabi eğer aynısı ise TIKLA

Evet ürün bu. 337$'a geliyor. Yani yaklaşık 675TL. Eğer bir de gümrüğe takılırsa %20 vergiyi de eklersek, 810 TL'ye gelir.
    Yurtdışı alışveriş şu an çok mantıklı değil. Ancak birisi ile aldırabilir yada siz alırsanız mantıklı olur.

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU***

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00DVFLJKQ/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=1377363940&sr=1-1 en baştaki 535 tl, kargo gümrük vergiler her şey dahil ne olur, siparişi nasıl verilir, internet üzerinden özellikle bu siteden sipariş verenler yardımcı olabilirse ben de alabilirim ya da doların düşmesini mi bekleyelim kasıma dek

Bir üstteki mesajıma bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: axcd

internete wifi haricinde girebiliyor musunuz?

simcard takarak veya vinnn ile?

sagolun.

SIM Kartlı model olan LTE modeli henüz satışa çıkmadı.
    Vınn konusunda bilgim yok. Deneyimli olan arkadaşlarımız cevap versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

istanbul bilişimden alarak aranıza katıldım. yenibosna airport avm şubesinde yanılmıyorsam 8 adet daha kaldı 16gb lık versiyondan

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

Konuya Bootlooder kilidi hakkında bilgi ekleye bilir misin? Nedir ne işe yarar, açıldıktan sonra geri dönünebilir mi? Root işlerimden dönüş var mı? Bilgiler iyi olacaktır. İlk defa andoridte bootlooder kilidi olan bir cihaz kullanıyorum. Daha önce kullandıklarımda öyle birşey yoktu.

Bootloader kilidi çok kafa yoracak birşey değil. Daha çok Developer'ları ilgilendiren bir durumdur. Buradaki kimse Developer olmadığına yada varsa da bir Developer'ın bunu bilmeme ihtimali olmadığına göre buna gerek te yok. Yinede ben araştırır, bulur, bunu herkesin anlayabileceği bir biçimde hazırlarım diyen olursa da seve seve 1. sayfaya eklerim.
    Bootloader kilidi açılıp kapanabilir. Tek komuta bakar.
    Root'tan Factory Image yüklenerek geri dönülebilir.

• JSS15Q güncellemesini yapan arkadaşlar için bir soru sormak istiyorum.
    Bugün (daha doğrusu dün) hem güncellemeyi yapmak hem de videoya çekmek için JSS15Q factory imajını yükledim. Ancak daha JSS15J ile bir problem yaşamıyorken, şimdi Aygıt yöneticisinde Nexus7 ikonunda ünlem görüyorum ve driver güncellenmiyor. Doğal olarak ta Bilgisayarımda MTP aygıtı olarak göremediğim için tablete ulaşamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Eylül 2013; 23:17:59 >
  • Eski nexus 32 GB satıp yeni alinir mi arkadaşlar sizce ona göre saticam

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.