Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yurtdışı alışverişten bahsetmişken şu hatırlatmayı da yapmakta fayda var.

Bazı şirketler (yada siteler diyelim) var. Siz onlardan satın alıyorsunuz ama onlar yurtdışından satın alıp adres olarak sizin adresinizi yazıyorlar. Aradan da elbette doğal olarak komisyonlarını alıyorlar. Normal şartlarda bu sitelerden almanız ile kendiniz direk olarak yurtdışından almanız arasında bir fark yok. Çünkü hiçbir site gümrük garantisi vermiyor. Kurallarını okursanız gümrüğe takılmaması için herşeyi yaptıklarını (değeri düşük göstermek dışında ne yaptıklarını da bilmiyorum), ama yüzde bilmem kaç ta olsa, olası bir gümrük takılması durumunda %20 vergiyi de sizin ödemeniz gerektiği yazılıdır. Ürünle ilgili satış sonrası hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.
    Bir de birşey almak istiyorsunuz ama bakıyorsunuz ki Türkiye'ye göndermiyorlar. Burada da devreye başka bir hizmet devreye giriyor. Adres kiralama. Bu tip yerlerden alışveriş yapabilmeniz için size mesela size Amerika'dan bir adres veriyorlar ve ürünü satın alıp o adresi veriyorsunuz. O adrese gelen ürünler de oradaki kişiler tarafından Türkiye'ye size gönderiliyor. Tabi varsa eğer ürünü satın aldığınız siteye ödediğiniz kargo ücreti haricinde bir de bu kişilere Türkiye'ye gönderim için ayrıca bir kargo ücreti ödemeniz gerekiyor. Güven de cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Eski nexus 32 GB satıp yeni alinir mi arkadaşlar sizce ona göre saticam

eskisini bilmem ancak bir nexus4 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki yeni nexus7 yi kullanınca nexus4 yavaş gelmeye başladı

tegra 3 ten iyimidir içindeki işlemci peki ?

2 işlemci karşılaştırılamaz bile, iki işlemci de 4 çekirdek yapısında fakat çekirdeklerin mimarileri arasında dağlar kadar fark var kesin olmamakla birlikte yeni nexus7deki s4 pro işlemcisi aslında hızı düşürülmüş bir snapdragon s600 modeli. Ben buna inanıyorum zira s4 prolu full hd bir cihaz bu kadar hızlı ve performanslı çalışamaz. Ayrıca geekbench2 testinden daha düşük puan alması gerekirken nexus4 den 200-300 puan daha fazla alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 27 Ağustos 2013; 12:45:27 >

• Axess karta % 5 chip para ile 12 taksit 760 tl ye İst. Bilişim den sipariş verdim. 85 lira için gümrük riskine girmeye gerek yok. Beklemek istemeyenler için abartılı fiyat değil (32 lik modeli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tennozer

kargo elinize ulaştı mı istanbulbilişimden

Evet dün ulaştı, sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur59

Axess karta % 5 chip para ile 12 taksit 760 tl ye İst. Bilişim den sipariş verdim. 85 lira için gümrük riskine girmeye gerek yok. Beklemek istemeyenler için abartılı fiyat değil (32 lik modeli)

bu chip olayı iyiymiş ama axess yok :D bitek de ona kampanya var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eski nexus 32 GB satıp yeni alinir mi arkadaşlar sizce ona göre saticam

eskisini bilmem ancak bir nexus4 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki yeni nexus7 yi kullanınca nexus4 yavaş gelmeye başladı

tegra 3 ten iyimidir içindeki işlemci peki ?

2 işlemci karşılaştırılamaz bile, iki işlemci de 4 çekirdek yapısında fakat çekirdeklerin mimarileri arasında dağlar kadar fark var kesin olmamakla birlikte yeni nexus7deki s4 pro işlemcisi aslında hızı düşürülmüş bir snapdragon s600 modeli. Ben buna inanıyorum zira s4 prolu full hd bir cihaz bu kadar hızlı ve performanslı çalışamaz. Ayrıca geekbench2 testinden daha düşük puan alması gerekirken nexus4 den 200-300 puan daha fazla alıyor

Zaten Sn Mesut Çevik'in incelemesinin olduğu konuda bu dile getirilmiş ve biraz nahoş tartışmalar yaşanmıştı. Ancak daha sonra bazı sitelerde yapılan incelemelerde, işlemicinin Snapdragon S600 olduğu, sadece çekirdek hızının düşürüldüğü görülmüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex1024

quote:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur59

Axess karta % 5 chip para ile 12 taksit 760 tl ye İst. Bilişim den sipariş verdim. 85 lira için gümrük riskine girmeye gerek yok. Beklemek istemeyenler için abartılı fiyat değil (32 lik modeli)

Size de hayırlı olsun, siz de güle güle kullanın.
    Bu arada bir hatırlatma da yapayım. ASUS'un uluslararası garantisi 1 yıl geçerlidir. Paralel ithalatların garantileri ise 2 yıldır. Yani sadece gümrük riski değil, 85TL'ya 1 sene daha ekstra garanti daha almış oluyorsunuz.
  • istanbulbilisim guncel stok durumlari hakkinda bilgisi olan var mi? Birde magazasindan satis yapiyorlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişim en mantıklısı o halde. Ancak doların düşmesini beklemek durumunda ben gibi öğrenciler; paralel bir fiyat indirimi bekleyeceğiz bakalım İst. Bilişimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

Teşekkürler :)

Bu arada yeni nexus için önerilen app'ler de güncelleme yapsak. Yada ilk sayfada önerilen uygulamaları eklesek?
    Oyunlar için ayrı kategori açılsın bence...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler :)

Bu arada yeni nexus için önerilen app'ler de güncelleme yapsak. Yada ilk sayfada önerilen uygulamaları eklesek?
    Oyunlar için ayrı kategori açılsın bence...

Uygulama önerileri için, forumda oldukça ayrıntılı, çok büyük emekler verilerek açılmış konular var. Onlar varken burada da böyle birşey yapmak doğru olmaz. Burada sadece bizim tablete özel olan uygulamaları ekleyebiliriz. Eğer öneri gelirse seve seve ilk sayfaya eklerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_69894511/f_//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_72330556/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 28 Ağustos 2013; 10:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

istanbulbilisim guncel stok durumlari hakkinda bilgisi olan var mi? Birde magazasindan satis yapiyorlar mi?

internet sitesine girdiğinizde orada müşteri hizmetleri numarası var. En güncel, en doğru en sağlam biligiyi oradan öğrenebilirsiniz.
    Adamlar bunca para harcayıp koca mağaza açmışlar, mağazadan satış yapmıyor olmaları mümkün değil. E5'in kenarına süs olsun diye açmadılar ya?
  • merhaba arkadaslar ingiltere'de yasiyorum ve urun bugun piyasaya cikti
    burada yazildigini gormustum fakat mesaji bulamadim
    16 ve 32 gb olan aletler ne kadar bos alanla geliyor?
    acikcasi karar veremiyorum hangisini alsam
    cok fazla oyun oynayan biri degilim
    ama tablet hemen yavaslasin da istemiyorum
    40 pound da az bir fark degil
    tavsiyeniz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falanol

merhaba arkadaslar ingiltere'de yasiyorum ve urun bugun piyasaya cikti
    burada yazildigini gormustum fakat mesaji bulamadim
    16 ve 32 gb olan aletler ne kadar bos alanla geliyor?
    acikcasi karar veremiyorum hangisini alsam
    cok fazla oyun oynayan biri degilim
    ama tablet hemen yavaslasin da istemiyorum
    40 pound da az bir fark degil
    tavsiyeniz ne olur?

32 GB modeli aslında 29 GB olarak düşünmeniz, 16 GB modeli de 14 küsür GB olarak düşünmeniz gerekir. Bilindiği üzere satıcılar artık birim dönüşümlerinde çarpan olarak 1024'ü değil 1000'i kullanıyorlar. Yani 1 GB aslında 1024 MB olması gerekirken onlar 1000 MB olarak yazıyor.
    Bu sorunuza cevap verebilmek için tablet boşken bakmak gerekiyor. Ama genelde 2GB kadar bir yer sistem için ayrıldığını düşünürsek, 16 GB model'de gerçek anlamda 12 küsür GB, 32 GB modelde de 27 GB yeriniz olur.

• quote:

quote:

istanbulbilisim guncel stok durumlari hakkinda bilgisi olan var mi? Birde magazasindan satis yapiyorlar mi?

internet sitesine girdiğinizde orada müşteri hizmetleri numarası var. En güncel, en doğru en sağlam biligiyi oradan öğrenebilirsiniz.
    Adamlar bunca para harcayıp koca mağaza açmışlar, mağazadan satış yapmıyor olmaları mümkün değil. E5'in kenarına süs olsun diye açmadılar ya?

Bazi urunleri satmiyolar tuhaf bir magaza

• quote:

quote:

quote:

Bazi urunleri satmiyolar tuhaf bir magaza

sanirim en mantiklisi 32gb siparis verip sonradan pisman olmamak :)
    tesekkurler yardiminiz icin tam 8 aydir bu tableti bekliyordum ne yalan soyleyeyim
    aldiktan sonra yorumlarimi yazarim

• ingiltereden tanıdığa getirtecektim haber verdi 239 Pound muş 32 GB modeli. Hesap yaptım, 750 TL ye geliyor ki 799 TL ye istanbulbilisim burda satıyor.

Ucuza yurtdisindan getiririm hayelleri askıya alındı. Amerikadan almadıkça pek bir ucuz olmayacak anlaşılan.

Google play market görüntüsü buda.

Not: Verdim siparisi istanbulbilisim den. Dolar kurunuda bahane edip yarın fiyatları ucurmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Ağustos 2013; 13:03:51 >
  • Sağolsun Cryptdlg arkadaşımız benden önce yazmış
    Ingiltere'de Play Store satışa başlamış.

New Nexus 7 now available from the UK Play Store for £199/£239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 28 Ağustos 2013; 13:37:46 >
  • quote:

nexus 7 16 gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-2-full-hd-16-gb-tablet-pc-fiyati,68548.html#TabPanelStart

nexus7 32 gb
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-2-full-hd-32-gb-tablet-pc-fiyati,68549.html

@MertSener teşekkürler bilgi için merak edenlere link ekledim.

fiyatlar hiçte yüksek değil şahsen ingiltereden aldım 200£=640 tl ye aldım burda 700 çok değil.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.