Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

Eski nexus 32 GB satıp yeni alinir mi arkadaşlar sizce ona göre saticam

eskisini bilmem ancak bir nexus4 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki yeni nexus7 yi kullanınca nexus4 yavaş gelmeye başladı
  • Bulgaristanda fiyat arastirmasi yap dedim yeni nexus yok fakat eski nexus bile pahali, istanbulbilisim biraz dolar duserse en iyi yer galiba suan turkiyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doların düşmesi ve 32gb liği 700e almak ümidiyle buradayım

• 700 liraya garantili 5 aylık temiz ipad mini 32gb buldum alayım mı, yoksa nexus 7 mı bekleyeyım

• Japonya'da satışa çıkıyor:

quote:

The original Nexus 7 might have taken its time to come to Japan, but the same isn't true of its successor. The new Nexus 7, with a Snapdragon S4 Pro CPU and 1920x1200 display, will arrive on Japanese shores from this Wednesday, Aug. 28, reports Engadget.

The Nexus 7 will sell for 27,800 yen ($282) with 16GB of storage, 33,800 yen for 32GB ($344). The outlet also reports that a SIM-unlocked LTE-capable version will arrive from mid-September, supporting all three major Japanese carriers. (We've still yet to hear any firm release dates for the LTE version in other countries.)

Elsewhere, the UK is set to get the new Nexus 7 on the same day, with ASUS having confirmed an Aug. 28 release date a few weeks back.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

700 liraya garantili 5 aylık temiz ipad mini 32gb buldum alayım mı, yoksa nexus 7 mı bekleyeyım

Ipad miniyi internet sitesi uzerinden mi buldunuz?

• 1. Sayfaya (2. Mesaj) Yeni Nexus7 ile yaptığım, "Factory İmaj yükleme" ve "TWRP Recovery yükleme ve Root" videolarını ekledim.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, çok sağ olun
    pekiyi, gümrüğe takılmaması için ne yapmamız gerek, daha önce sipariş vermedim, irtibata da geçmedim hiçbir satıcıyla, takılma ihtimali çok mu yüksek, 675 iyi fiyat, 810 olursa çok kötü olur benim için
  • nexus 7 nexus 7 likten çıkmış üst seviye 7in. tablet olmuş
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    evet, o fiyatta çok var, ama işte temiz yazıyor ama güvenilir mi bilmiyorum, bugün alırım yarın bir sorunu çıkar, adamı ararsın numara iptal olur alet kapanır falan. daha önce i-phone aldığında yaşamıştı bunu,1000tlsi gitmişti o yüzden kuşkuyla yaklaşıp buraya sordum.
  • quote:

pekiyi, gümrüğe takılmaması için ne yapmamız gerek, daha önce sipariş vermedim, irtibata da geçmedim hiçbir satıcıyla, takılma ihtimali çok mu yüksek, 675 iyi fiyat, 810 olursa çok kötü olur benim için

Bu konuda yeterli bilgim yok. Ben 3 yıldır yurtdışından alışveriş yaparım ama hep küçük, ufak tefek şeyler aldım. Aldığım en büyük şey Ainol Tabletti ve sorun olmadan elime ulaştı.
    Sonuçta %1 de olsa bunu göze almanız gerekir.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    hmm anladım, peki sağ olasınız
    takılmadan gelmesi için yapılması gerekenler diye bir başlık mı açsak ne yapsak, deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyoruz
    bir de merak ettiğim bizim bu yurt dışından alacağımız tabletin uluslar arası garantisi oluyor mu, olanlarda problemler nasıl çözülüyor, yani bir sorun çıkınca biz kargoyla yine aldığımız yere mi göndereceğiz yoksa Türkiye'de de geçerli olacak mı garantisi, daha önce hiç kullanmadım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 27 Ağustos 2013; 1:44:24 >
  • quote:

evet, o fiyatta çok var, ama işte temiz yazıyor ama güvenilir mi bilmiyorum, bugün alırım yarın bir sorunu çıkar, adamı ararsın numara iptal olur alet kapanır falan. daha önce i-phone aldığında yaşamıştı bunu,1000tlsi gitmişti o yüzden kuşkuyla yaklaşıp buraya sordum.

Aynen ben de bazi sitelerde bakiyorum ama hangi site daha guvenilir yada hangi saticidan almam faha iyidir kestiremiyorum daha once de hic ikinci el almadigim icin de tedirgenim az para degil sonucta.Sizden rica etsem site onerisinde bulunabilir misiniz? Ve ben bakiyorum surekli ama fiyatlar bana cok pahali geliyor sizce de oyle mi nerdeyse sifira yakin para istiyorlar cozemedim

• ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    valla ben de seninle aynı durumdayım, internetten ne sıfır ne de ikinci el bir şey satın almadım daha önce, en ufak bir fikrim yok deneyimli arkadaşlardan yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

eskisini bilmem ancak bir nexus4 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki yeni nexus7 yi kullanınca nexus4 yavaş gelmeye başladı

tegra 3 ten iyimidir içindeki işlemci peki ?

• quote:

satıcıya mesaj atarak değerinin düşük gösterilmesini sağlayabilirsiniz.
  • kargo elinize ulaştı mı istanbulbilişimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tennozer -- 27 Ağustos 2013; 8:42:25 >
  • quote:

hmm anladım, peki sağ olasınız
    takılmadan gelmesi için yapılması gerekenler diye bir başlık mı açsak ne yapsak, deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyoruz
    bir de merak ettiğim bizim bu yurt dışından alacağımız tabletin uluslar arası garantisi oluyor mu, olanlarda problemler nasıl çözülüyor, yani bir sorun çıkınca biz kargoyla yine aldığımız yere mi göndereceğiz yoksa Türkiye'de de geçerli olacak mı garantisi, daha önce hiç kullanmadım kusura bakmayın.

Takılmaması için, dua etmekten başka fazla yapacak birşeyiniz yok. Zaten satıcılar paketlere hiçbir zaman gerçek değerleri yazmıyorlar. 1$'a aldığım paketlerin üzerlerinde çoook 5$ v.s. gördüm. Yada 10$'a aldığım paketlerin üzerinde 2$.
    Burada satın aldığınız kişi veya site önemli. Ödemeyi Paypal benzeri yöntemlerle yaparsanız kendinizi bir nebze de olsa emniyete almış olursunuz. Herhangi bir sıkıntıda Paypal ile iletişime geçip (İstanbul ofisleri var ve Türkçe hizmet verebiliyorlar) ödemeyi geri alabilirsiniz.
    Ebay gibi yerlerden satın alırken de, satıcının geçmişine bakıp özellikle bol yıldızlı, TOP SELLER olan satıcılardan ürün almanızı tavsiye ederim. Belki birkaç cent yada dolar ucuza da bulabilirsiniz ama birkaç ürün satmış kişilerden güvenemiyorsanız asla birşey almayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

tegra 3 ten iyimidir içindeki işlemci peki ?

Elbetteki daha iyidir. Bakın 1. mesajdaki ürün tanıtımında ne yazılmış:

quote:

Google-Asus ortaklığının yeni ürünü olan New Nexus 7, ilk nesle göre işlemci bazında yüzde 80 daha hızlı, 4 kat daha fazla grafik performansına sahip. Renk yelpazesi de yüzde 30 daha geniş.

• Edit : gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inzu -- 27 Ağustos 2013; 10:10:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.