Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfaya Custom Rom yükleme videosu eklenmiştir. Bu videoda MIUI Rom yüklenmiştir.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78490490
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

İlk sayfaya Custom Rom yükleme videosu eklenmiştir. Bu videoda MIUI Rom yüklenmiştir.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78490490
    Arkadaşlar 2013 nexus 7'nin simcard'lı versiyonu Ülkemizde hiç yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

Ülkemizde resmi satışı yok cihazın benim bildiğim. Bir istanbul bilişim getiriyor. Belki bir iki firma daha vardır, simkartlı versiyonu gelmeyecektir büyük olasılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Ülkemizde resmi satışı yok cihazın benim bildiğim. Bir istanbul bilişim getiriyor. Belki bir iki firma daha vardır, simkartlı versiyonu gelmeyecektir büyük olasılık.

Tamam dostum çok sağol bilgi için ancak "chati_62" nickli arkadaş arama yapılamayacağını söyledi sadece internete girilebilirmiş, ben telefon olarak kullanmayı düşünüyordum ancak anlamadığım madem veri aktarımı söz konusu oluyor bluetooth kulaklıkla arama yapıp konuşma şansı hiç mi yok acaba. Çünkü ifyatı uygun büyük ekranlı telefonlara bakıyorum fiyatları öğrenci olduğum için pahalı geliyor. Lumia 1320 var ona da güvenemiyorum ihtiyaçlarımı karşılamaz diye.

• quote:

quote:

quote:

Tamam dostum çok sağol bilgi için ancak "chati_62" nickli arkadaş arama yapılamayacağını söyledi sadece internete girilebilirmiş, ben telefon olarak kullanmayı düşünüyordum ancak anlamadığım madem veri aktarımı söz konusu oluyor bluetooth kulaklıkla arama yapıp konuşma şansı hiç mi yok acaba. Çünkü ifyatı uygun büyük ekranlı telefonlara bakıyorum fiyatları öğrenci olduğum için pahalı geliyor. Lumia 1320 var ona da güvenemiyorum ihtiyaçlarımı karşılamaz diye.

Sen bundan umidini kes. Senin dedigin sekilde samsung un tab modeli vardi. Onlarda sonrasini getirmediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bundan umidini kes. Senin dedigin sekilde samsung un tab modeli vardi. Onlarda sonrasini getirmediler.

Dediğin gibi kestim zaten. Samsungun tab modeli de bence tam fiyasko onun yerine gözüm kapalı 1320'yi seçerim. Hem telefon hem tablet (phablet oluyor galiba) olarak 7" tam ayarında bence o yüzden samsungun 8" likleri güzel ama büyük maalesef. L1320 gözüküyor yolun sonunda ancak zorlayabilirsem elite'de kurcalıyor aklımı ama ekranı biraz daha büyük olabilirdi 6" mesela. Aslında sony xperia z ultrada var 10 numara ama ikinci eli bile aşıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motiongeneer -- 22 Temmuz 2014; 19:16:58 >

• Samsung galaxy tab 4 8.0 versiyonu nasıl nexus 7 2'den daha iyi değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Samsung galaxy tab 4 8.0 versiyonu nasıl nexus 7 2'den daha iyi değilmi?

Tab 4 özelliklerini bilmiyorum, bilen varsa cevap verecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Samsung galaxy tab 4 8.0 versiyonu nasıl nexus 7 2'den daha iyi değilmi?

Tab 4 özelliklerini bilmiyorum, bilen varsa cevap verecektir.

Alıntıları Göster
    Asus Google Nexus 7C-1B039A (491 TL)
    http://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-asus-google-nexus-7c-1b039a-fiyati,1066198.html
    Telefon özellikli 3G li (Sim kartlı)
    NVIDIA Tegra3 (Ekran Kartı)
    Hafıza: 32GB
    Pil : 4325 mAh
    Android 4.4 KirKat güncellemesi var biginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasitur -- 23 Temmuz 2014; 22:45:49 >

• hasitur kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz ilk çıkan nexus 7, artık işlemcisi eski kaldı.
    Yeni nexus 7 2 modelini istanbulbilisim getiriyor.
    İlk çıkan nexus daha fazla güncelleme almaz, yenisi ise daha 2 yıl güncelleme alır.
    İlk Nexus anca Galaxy tab 3 ile kıyaslanabilir.
  • quote:

Bu dediğiniz ilk çıkan nexus 7, artık işlemcisi eski kaldı.
    Yeni nexus 7 2 modelini istanbulbilisim getiriyor.
    İlk çıkan nexus daha fazla güncelleme almaz, yenisi ise daha 2 yıl güncelleme alır.
    İlk Nexus anca Galaxy tab 3 ile kıyaslanabilir.
    Asus memopad hd7 kullanıyorum acayip kasmaya başladı ve yeni tablet almak istiyorum şuanda aklımda sadece nexus7 2013 var.İstanbul bilişimdi fiyat uygun gibi bende nexus5 te var ve sizce nexus7 2013 mü almalıyım yoksa yeni nexus tabletmi bekliyeyim bide en fazla 650falan vereceğim için tavsiyeler varsa alabilirim.Bu arada nexus7 2013 daha ne kadar güncelleme alır.
  • Kural yok ama genelde iki üst versiyonu çıkana kadar güncelleme alıyor. İlk nexus 7 2012 eylülde çıktı. Eylül 2014'te yeni nexus çıkana kadar güncelleme alıyor. Nexus 2 2013 eylülde çıktı, 2015 eylüle kadar devam eder. Ama satışlar kötüyse yeni çıkartmayıp hattı kapatırlar.

• hmenn kullanıcısına yanıt
    Şu anda wifi yeterliyse nexus 2 işlemcisi iyi. Android'te RAM çok önemli kasma genelde ram yetersizliğinden oluyor. Oyun oynuyorsanız 1 gb ram tablet sakın almayın. Galaxy tab 4 1.5gb veya nexus 2 versiyonu 2gb arasında tercih yapın. Ben 3g'de olsun istiyorum.
    Aslında ipad retina minide gözüm ama fiyatları abartı derece fahiş.

• quote:

Şu anda wifi yeterliyse nexus 2 işlemcisi iyi. Android'te RAM çok önemli kasma genelde ram yetersizliğinden oluyor. Oyun oynuyorsanız 1 gb ram tablet sakın almayın. Galaxy tab 4 1.5gb veya nexus 2 versiyonu 2gb arasında tercih yapın. Ben 3g'de olsun istiyorum.
    Aslında ipad retina minide gözüm ama fiyatları abartı derece fahiş.
    merhaba
    7-8 inç boyutunda seçim için galaxy tab s çoklu pencere ve cözünürlüğün dışında ve 1gb ram artışı mucizevi bir özellik sağlıyormu? fiyat resmen 2 katına çıkıyor. Gönlüm nexus 7 32gb den yana malum fiyat performans şimdiden teşekkürler.
    link:http://www.microcenter.com/search/search_results.aspx?Ntk=all&N=4294954920+4294912184+4294888816+4294936587+4294926698+4294955231+4294887183&sortby=pricelow&cat=0021%3C%3E%3C%3E8.4%22-%3a-7%22-%3a-1920x1080-%3a-1920x1200-%3a-2160x1440-%3a-2560x1600-%3a-Tablets-%3a-iPads-%26-Tablets-%3a-Computers-%3a-Micro-Center

• hmenn kullanıcısına yanıt
    sakın hataya düşüp de i.b. den almayın. ben aldım cihazda arıza çıktı, ilk hafta yolladım bişe yok deyip geri almadılar. yakın tarihte bir daha yolladım dokunmatikte sorun var diye, bu sefer de benim ürünüm diye kullanılmış ürün yolladılar. bir de anakartı değişti diye yalan söylediler. bu da yetmedi, asus servisinden cihazımın onlarda olduğunu öğrendim, ib servisini geri aradım yüzüme telefonu kapattılar. 1 haftanın sonunda ki totalde 1 aya yakın cihazım bende yoktu, kendi cihazımı geri alabildim.

paranızı çöpe atmayın, çok rica ediyorum.
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim orayı eledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmenn

çok teşekkür ederim orayı eledim.
    Bu arada orj. garanti olmadan almamaya karar verdim.Nedeni açık lg tr nexus5 aldım tuşu arızalandı 2 gün içinde yapıp yolladılar.Üstelik eylülde yeni modeller çıkacak beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmenn

Bu arada orj. garanti olmadan almamaya karar verdim.Nedeni açık lg tr nexus5 aldım tuşu arızalandı 2 gün içinde yapıp yolladılar.Üstelik eylülde yeni modeller çıkacak beklemekte fayda var.

Alıntıları Göster
    nexus7 2013 16gb modeli satiliktir ilgilenenler pm atabilir
  • nexus 7 2012 cihazımın androıd sürümünü 4.4.2 den 4.1 e düşürmek istiyorum yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavgala -- 26 Temmuz 2014; 11:49:22 >
  • kavgala kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sen ne yaptın böyle? Lütfen mesajınızı düzenle linkine tıklayarak şu ana sayfanın komple alıntısını silin.
    Fabrika imaj dosyasını indirip videolu olarak anlattığım şekilde istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.