Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

Arkadaş sen ne yaptın böyle? Lütfen mesajınızı düzenle linkine tıklayarak şu ana sayfanın komple alıntısını silin.
    Fabrika imaj dosyasını indirip videolu olarak anlattığım şekilde istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

fabrika imaj dosyasını nerden bulacağım ve anlattığınız video nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sayfaya göz atmanız gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nxus 7 yeni nesil 32 GB modeli tabletim satilik.

Ozel mesaj atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Nxus 7 yeni nesil 32 GB modeli tabletim satilik.

Ozel mesaj atabilirsiniz
    Nexus 7 2. versiyonun LTE modeli ülkemize ne zaman gelir bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Nexus7 2 ülkemize resmi olarak gelmedi ki. LTE versiyonu da gelmedi tabi. Bu saatten sonra da gelme ihtimali sıfır. Belki yeni tanıtılacak Nexus gelebilir. Onun hakkında da henüz hiç bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Nexus7 2 ülkemize resmi olarak gelmedi ki. LTE versiyonu da gelmedi tabi. Bu saatten sonra da gelme ihtimali sıfır. Belki yeni tanıtılacak Nexus gelebilir. Onun hakkında da henüz hiç bilgi yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar TR den faturalı ve garantili ASUS Nexus 7C-1B039A nVidia Tegra 3 32GB 7" Wi-Fi 3G IPS Android 4.4.4 almak üzereyim. Bu seride wifi haricinde sim kart üzerinden nete girilebiliyormuş. Birkaç sitede de bayağı tavsiye edildi, ne dersiniz alayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Arkadaşlar TR den faturalı ve garantili ASUS Nexus 7C-1B039A nVidia Tegra 3 32GB 7" Wi-Fi 3G IPS Android 4.4.4 almak üzereyim. Bu seride wifi haricinde sim kart üzerinden nete girilebiliyormuş. Birkaç sitede de bayağı tavsiye edildi, ne dersiniz alayım mı?

Eğer ikinci el alacaksanız , çok az daha ekleyip yeni versiyonunu alın. Eğer güncelleme, oyun, performans vs kriterleri önemliyse sizin için tabi ki. Ara sıra elime alır, ufak tefek işler yaparım derseniz tabi ki düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

Eğer ikinci el alacaksanız , çok az daha ekleyip yeni versiyonunu alın. Eğer güncelleme, oyun, performans vs kriterleri önemliyse sizin için tabi ki. Ara sıra elime alır, ufak tefek işler yaparım derseniz tabi ki düşünebilirsiniz.

Evet 2. El ama hic kullanilmamis olani 500 tl ye alacagim ancak sizin bahsettiginiz model hangisi ve fiyati ne kadar?

• someone74 kullanıcısına yanıt
    Yeni versiyon 3g'li modeli ülkemizde yok. Bu yüzden 3g kullanacaksanız eski versiyon almalısınız veya beklemelisiniz. Eğer 3g kullanmayacaksanız yenisini alın, eskide 1gb, yenide 2gb ram var, çok fark eder.
  • quote:

Yeni versiyon 3g'li modeli ülkemizde yok. Bu yüzden 3g kullanacaksanız eski versiyon almalısınız veya beklemelisiniz. Eğer 3g kullanmayacaksanız yenisini alın, eskide 1gb, yenide 2gb ram var, çok fark eder.

Bahsettiğim modeli aldım. Bir önceki modelin kullanım ve performansta ciddi avantajları var. Şimdi buna uygun kılıf bakıyorum

edit: Temiz bir Nillkin kılıf bakıyorum. Uygun fiyattan satmayı düşünen varsa pm den irtibata geebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 2 Ağustos 2014; 21:55:39 >
  • Ben sırf 2 ay beklemek için ucuz bir tablet aldım. Tablette 2cpu ve 1 gb ram var.

Bazı oyunlarda kasar demişlerdi ben oyun için almadım, bakalım sizde 1Gb ram ile yeni oyunlar kasıyormu?

• Nilkinn kilit hala ariyorum ancak bu tablette whatssup kullanacagimi düşünüyordum ama uyumlu değilmiş s :( nasil asacagiz bu durumu ???

• quote:

Nilkinn kilit hala ariyorum ancak bu tablette whatssup kullanacagimi düşünüyordum ama uyumlu değilmiş s :( nasil asacagiz bu durumu ???
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665832

Yeni GPU Driver'ı yayınlanmış Qualcomm tarafından. Ne getiriyor deneme fırsatım olmadı, bilgilendirme yapmak istedim.
  • Arkadaşlar tabletlerinizin batarya performansı nasıl acaba? 2012 model Nexus'um beklemedeyken neredeyse hiç şarj yemezken, 2013 model olani yüzde 3-5 de olsa azalıyor. Birçok farklı rom denedim fakat pek değişen birşey olmadı. Wifi açık şekilde 1 günlük kullanımda 4-5 saat ekran süresi alabiliyorum. Eski Nexus'umda benzer kullanımla 7-8 saat ekran süresi rahat görürdüm.

Siz de verilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• quote:

Nilkinn kilit hala ariyorum ancak bu tablette whatssup kullanacagimi düşünüyordum ama uyumlu değilmiş s :( nasil asacagiz bu durumu ???

merhaba hocam ben nexus tabletimde whatsapp kullanıyorum. İlk once whatsappın son sürümünü apk olarak indirip kurun ardından telefon numaranızı girin. 5 dakikalık bir geri sayım başlayacak(Bu arada numaranızı girdiğiniz hatta sms gelecek orada 6 haneli bir kod olacak onu 5 dakikalık beklemenin ardından gireceksiniz.) Whatsappı bu yöntemle ben kullanıyorum tabletimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

quote:

merhaba hocam ben nexus tabletimde whatsapp kullanıyorum. İlk once whatsappın son sürümünü apk olarak indirip kurun ardından telefon numaranızı girin. 5 dakikalık bir geri sayım başlayacak(Bu arada numaranızı girdiğiniz hatta sms gelecek orada 6 haneli bir kod olacak onu 5 dakikalık beklemenin ardından gireceksiniz.) Whatsappı bu yöntemle ben kullanıyorum tabletimde.

Bu aşamada 2 sorum olacak;

1) googleplay den yükleme yapılmadığından son sürüm (ve güvenilir) apk yı nereden bulacağım ve tablete hangi yöntemle atacağım?

2) Telefon listemin whatsup a aktarılması için telefon kartımın bu işlem sırasında tablette takılı olması gerekmiyor mu?

• quote:

quote:

quote:

1) googleplay den yükleme yapılmadığından son sürüm (ve güvenilir) apk yı nereden bulacağım ve tablete hangi yöntemle atacağım?

2) Telefon listemin whatsup a aktarılması için telefon kartımın bu işlem sırasında tablette takılı olması gerekmiyor mu?

En güvenilir yer Google Play'dir.
    Bunun haricinde cihazların içlerinde kendi marka yada operatörlerine göre özel marketler yüklü olabilir. LG'nin World'ü, Samsung'un tam adı aklımda değil ama Apps diye hatırlıyorum, Turkcell'in kendi Marketi, Amazon market v.s. Ancak anlamadığım niçin Play'den yükleme yapılamıyor?
    2. olarak elbetteki rehberiniz olmadan kimi görebilirsiniz? Rehberinizi de aktarmanız gerekir. Bunun da onlarca yöntemi var. En basit yöntem, telefondan Rehberi açıp ayarlarda içe/dışa aktar yani import/export seçeneği ile rehberin yedeğini almanız ve bu dosyayı Bluetooth, mail, bulut servisler ile yada harici kart varsa harici karta yoksa bilgisayara bağlayıp onun üzerinden tablete kopyalayabilir, tabletten de içe aktar yani import ile alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

merhabalar, googlede arastirdiginiz zaman bircok sitede whatsappin son surumunu bulabilirsiniz.Eger bulamazsaniz size email olarak bende bulunan surumu atabilirim. Ben rehberimi aktarmak icin hali hazirda bulunan rehberimi google hesabima yedekledim.Tabletimde de ayni google hesabi kurulu oldugu icin otomatik olarak senkronize etti.Eger bu yontemi kullanmak istemiyorsaniz suanda kullandiginiz telefondan rehberini .vcf formatinda yedek alip tekrar nexusa contact importer kullanarak kisilerinizi kurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Nxus 7 yeni nesil 32 GB modeli tabletim satilik.

Ozel mesaj atabilirsiniz

Merhaba nexus tablet için istediğiniz fiyat nedir

• Bu konu neden bu kadar hareketsiz yahu, canım sıkılıyor :)

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.