Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletin Türkiye satışı yok. Bu en büyük etken. Tablet sahibi kişi sayısı kısıtlı.
    Tablette bir sıkıntı yaşanmıyor. Rom, Root, Custom Rom konularıyla ilgili rehberler 1.sayfada sunulmuş. İşlemleri yapmak çok basit. Sıkıntı olmuyor. Böyle olunca konu da sessiz kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef dediğiniz gibi. Ben aldığımdan bu yana neredeyse elimden düşürmüyorum. Siz de bilirsiniz rom,root işleri biyerden sonra hastalık oluyor. Cihazı devamlı daha iyi hale getirmeye çalışıyorum :) Devamlı, bakayım batarya şimdi nasıl gidecek diye test eder haldeyim :)

Bir de bendeki LTE versiyonu olduğu için custom rom olayı wifi olanına göre epey kısıtlı. Çok daha az rom mevcut. Android L'yi de deneyemedik bir türlü.

Sanırım en ideal kurulumu Aicp + elemental x kerneli ile aldım. Nette gezerken parlaklık kısık olmak kaydıyla 1saat 15 dakikada %10 gidiyor batarya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 18 Ağustos 2014; 22:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Maalesef dediğiniz gibi. Ben aldığımdan bu yana neredeyse elimden düşürmüyorum. Siz de bilirsiniz rom,root işleri biyerden sonra hastalık oluyor. Cihazı devamlı daha iyi hale getirmeye çalışıyorum :) Devamlı, bakayım batarya şimdi nasıl gidecek diye test eder haldeyim :)

Bir de bendeki LTE versiyonu olduğu için custom rom olayı wifi olanına göre epey kısıtlı. Çok daha az rom mevcut. Android L'yi de deneyemedik bir türlü.

Sanırım en ideal kurulumu Aicp + elemental x kerneli ile aldım. Nette gezerken parlaklık kısık olmak kaydıyla 1saat 15 dakikada %10 gidiyor batarya.

Dediğiniz gibi Wifi modeli en azından paralel İthalat v.s. ile az da olsa satılıyor. LTE modelini burada hiç görmedim.
    Ben fazla uğraşmıyorum artık. Uzun zamandır stok rom kullanıyordum, birkaç aydan beri de MIUI ile devam ediyorum. Batarya testleri falan bana boş geliyor. Hiçbir zaman aynı şartlarda tablet kullanmıyorum. Yine de her akşam yatarken tableti şarja takıyorum. Yani birşey değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 19 Ağustos 2014; 18:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Maalesef dediğiniz gibi. Ben aldığımdan bu yana neredeyse elimden düşürmüyorum. Siz de bilirsiniz rom,root işleri biyerden sonra hastalık oluyor. Cihazı devamlı daha iyi hale getirmeye çalışıyorum :) Devamlı, bakayım batarya şimdi nasıl gidecek diye test eder haldeyim :)

Dediğiniz gibi Wifi modeli en azından paralel İthalat v.s. ile az da olsa satılıyor. LTE modelini burada hiç görmedim.
    Ben fazla uğraşmıyorum artık. Uzun zamandır stok rom kullanıyordum, birkaç aydan beri de MIUI ile devam ediyorum. Batarya testleri falan bana boş geliyor. Hiçbir zaman aynı şartlarda tablet kullanmıyorum. Yine de her akşam yatarken tableti şarja takıyorum. Yani birşey değişmiyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nexus 7 2013 üm için ali expressden aldığım 2 kılıfdan biri (nilkin kılıf) boşta olup hiç kullanılmamıştır.
    35 tl den satıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/2013-New-For-Google-Nexus-7-II-Stylish-Leather-Cover-original-Nillkin-New-Leather-Case-Series/1244554352.html

ilgilenen pm atabilir.

edit: siyah renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmelburak -- 21 Ağustos 2014; 13:59:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

arkadaşlar nexus 7 2013 üm için ali expressden aldığım 2 kılıfdan biri (nilkin kılıf) boşta olup hiç kullanılmamıştır.
    35 tl den satıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/2013-New-For-Google-Nexus-7-II-Stylish-Leather-Cover-original-Nillkin-New-Leather-Case-Series/1244554352.html

ilgilenen pm atabilir.

edit: siyah renk

Alıntıları Göster
    Tabletim Ankara'dan satılıktır :

http://forum.donanimhaber.com/m_96235745/f_//tm.htm#96235745

• quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Ben de Amazon'dan sipariş vermek üzereyim. Kargosu, vergisi dahil $309.67 yaklaşık 630 TL. "AmazonGlobal Priority Shipping" seçince DHL ile gönderim yapılıyor ve yurtiçi dağıtımını Aras Kargo yapıyor. Ben böyle almayı düşünüyorum. 19 Eylül Perşembe günü de teslimat garantisi var. Ayrıca Amazon'a paralelcilerden çok daha fazla güveniyorum.

tek slip olmasa olur da direk karttan 600tl çekmesi sıkıntı oluyor taksti problemi olmayan ve kargoda risklerini göze aldıktan sonra neden olmasın sipariş verilebilir tabi

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar Daha önce Nexus 7 2012'im vardı Gidip sattım şimdi Pişmanım temiz garantili faturalı çiziksiz Nexus 7 2013 satan varsa ilgilenebilirim uygun fiyat olsun diye 16 gb olanla ilgileniyorum pm atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

Merhaba arkadaşlar Daha önce Nexus 7 2012'im vardı Gidip sattım şimdi Pişmanım temiz garantili faturalı çiziksiz Nexus 7 2013 satan varsa ilgilenebilirim uygun fiyat olsun diye 16 gb olanla ilgileniyorum pm atabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Tableti (32GB) Amazon üzerinden alabiliyorum. Kargo (40TL) ve Import Fees Deposit (104TL) ile beraber 688 TL tutuyor. Fiyat için fikrinizi alabilir miyim?

Birde Import Fees Deposit ücretinin geri alınıp alınamadığına dair bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk-s

Tableti (32GB) Amazon üzerinden alabiliyorum. Kargo (40TL) ve Import Fees Deposit (104TL) ile beraber 688 TL tutuyor. Fiyat için fikrinizi alabilir miyim?

Birde Import Fees Deposit ücretinin geri alınıp alınamadığına dair bilgisi olan var mıdır?

Türkiye'de kaçtan satıldığı hakkında bir araştırma yapın. Sonra aldığınız fiyatla kendi değerlendirmenizi yapın.
  • quote:

quote:

Türkiye'de kaçtan satıldığı hakkında bir araştırma yapın. Sonra aldığınız fiyatla kendi değerlendirmenizi yapın.

Alıntıları Göster
    3 aylık nexus 7 2013 32gb cihazım biri nilkin olmak üzere 3 adet kılıfı ile beraber 700 tl den satılıktır. istanbul bilişimden alınmış olup 21 ay daha garantisi vardır.
    ilgilenenler pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

3 aylık nexus 7 2013 32gb cihazım biri nilkin olmak üzere 3 adet kılıfı ile beraber 700 tl den satılıktır. istanbul bilişimden alınmış olup 21 ay daha garantisi vardır.
    ilgilenenler pm atabilir.

Alıntıları Göster
    yaa nexus 7'yi kullanalı 3-5 gün oluyor ilk başlarda gayet akıcı ve hızlıydı.. fakat 3 güncelleme geldikten sonra ve bir kaç program (facebook, meesenger, skype,radyo vs..) biraz yavaşlama oldu . Bu normal mi ? yoksa yapabileceğim bir şey var mı ?

ha bir de battery doctor programını kullanıyorum gerekli mi ? iyi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: destek2

yaa nexus 7'yi kullanalı 3-5 gün oluyor ilk başlarda gayet akıcı ve hızlıydı.. fakat 3 güncelleme geldikten sonra ve bir kaç program (facebook, meesenger, skype,radyo vs..) biraz yavaşlama oldu . Bu normal mi ? yoksa yapabileceğim bir şey var mı ?

ha bir de battery doctor programını kullanıyorum gerekli mi ? iyi mi ?

Birkaç güncelleme sonrası Wipe işlemlerini yapmak yani fabrika ayarlarına almak gerekebiliyor. Tabi herşey gideceği için önemli şeylerin yedeğini almanız gerekiyor. Ayrıca tableti yoğun kullanıyorsunuz bir-iki ayda bir fabrika ayarlarına almak iyi geliyor. Android çok fazla şişiyor ve zamanla yavaşlıyor.

Batarya uygulamalarını pek tutmuyorum. Ben Gsam kullanıyorum. Ancak sadece bilgi amaçlı. Pile bir faydaları yok. Eğer bir anormallik varsa hangi uygulamadan kaynaklandığını görmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Ekim 2014; 3:01:24 >

• Nexus 9 güzel bir cihaz olmuş ama fiyatı 400$. Son seri Nexus'lar fiyat olarak amacını aştı bence. Acaba Google ne zaman güncellemeyi verecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

Nexus 9 güzel bir cihaz olmuş ama fiyatı 400$. Son seri Nexus'lar fiyat olarak amacını aştı bence. Acaba Google ne zaman güncellemeyi verecek.
    herkese iyi forumlar ben de tablet alma arefesindeyim ancak nexus 7 2013 ile tab pro 8.4 arasında kaldım siz ne dersiniz iki cihazı da eline alıp kullanmış arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverinemre

herkese iyi forumlar ben de tablet alma arefesindeyim ancak nexus 7 2013 ile tab pro 8.4 arasında kaldım siz ne dersiniz iki cihazı da eline alıp kullanmış arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim

Alıntıları Göster
    herkese iyi forumlar. ben nexus 7 2013 kullanıcısı olarak bazen değişik özelliklerine erişmeye çalışıyorum ama problem yaşıyorum. usb modem ile kullanmak istedim fakat bir türlü çalıştıramadım cihazı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı ? rootsuz fabrika çıkışlı bir cihazım vardı eğer işe yarayacaksa root yapabilirim ama nasıl yapacağımı tam olarak öğrenmden bu işlere girişmek istemedim aslında yardımlarınızı bekliyoırum

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

herkese iyi forumlar. ben nexus 7 2013 kullanıcısı olarak bazen değişik özelliklerine erişmeye çalışıyorum ama problem yaşıyorum. usb modem ile kullanmak istedim fakat bir türlü çalıştıramadım cihazı bunun için ne yapabilirim fikri olan var mı ? rootsuz fabrika çıkışlı bir cihazım vardı eğer işe yarayacaksa root yapabilirim ama nasıl yapacağımı tam olarak öğrenmden bu işlere girişmek istemedim aslında yardımlarınızı bekliyoırum

Alıntıları Göster
    ilgilenen olursa,http://forum.donanimhaber.com/m_98528988/tm.htm fiyatı 339TL

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

ilgilenen olursa,http://forum.donanimhaber.com/m_98528988/tm.htm fiyatı 339TL

Alıntıları Göster
    Türkiye'e gelcekmi yoksa nexus 9 u mu beklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordakin

Türkiye'e gelcekmi yoksa nexus 9 u mu beklemeliyim?

Hocam bir yılı geçti, henüz resmi olarak gelmedi. Paralel İthalat olarak geldi. Bundan sonra da geleceğini sanmam.

• quote:

Aldiniz mi ? Ben de böyle almayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Amazon bildiğim kadarıyla, hızlı kargo seçeneği ile alınırsa, taahhüt edilen tarihte elinize ulaşmazsa kargo ücretini geri ödüyor. Ücret pek cazip değil gibi. Daha uygun bulunabilir mi ona bir bakın. Arkadaş daha sonra cevap yazmadı. Şimdiye kadar eline geçmiş olması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 22 Ekim 2014; 19:15:14 >

• quote:

quote:

quote:

Amazon bildiğim kadarıyla, hızlı kargo seçeneği ile alınırsa, taahhüt edilen tarihte elinize ulaşmazsa kargo ücretini geri ödüyor. Ücret pek cazip değil gibi. Daha uygun bulunabilir mi ona bir bakın. Arkadaş daha sonra cevap yazmadı. Şimdiye kadar eline geçmiş olması gerekirdi.

Alıntıları Göster
    Sipariş vermekten vazgeçtim.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.