evet arkadaşlar bu önümüzdeki hafta babama italyadan bu 2 cihazdan birini aldırıcam.. Nexus 7 16 gb 249 eur oluyor ki buraya gelince de daha ucuz alınabilecegini düsünmüyorum Tf300t ise 349 eur
Benim için bu fiyatlarda sorun yok ama aldıgım cihazdada pişman olmak istemem siz hangisini tavsiye edersiniz ve neden..? Ve bir başka soru olarak ta birinde flash destegi var digerinde yok bu ne kadar önemli bir olay teşekkürler şimdiden..
Öncelikle iki cihaz arasında kalmanız, cihazdan ne beklediğiniz konusunda karar vermemiş olmanızı gösteriyor. Biri 10" biri 7" cihazlar. Büyük ekranın artıları ve eksiler var, küçüğün de öyle.. Görüntülerin keskinliği açısından nexus 7 bir adım önde aynı çözünürlükte daha küçük bir ekrana sahip olduğu için. Fakat TF300'de depolama probleminiz olmayacak sd kart yuvasına sahip olduğu için. Nexus 7'de ise OTG kablo ile flash disk bağlamak ile uğraşacaksınız eğer 16gb yeterli gelmez ise. Hız olarak ikisi de yeterli düzeyde cihazlar. Flash desteğine gelirsek; TF300 yakında Android 4.1 versiyon update'i alacak ve dolayısı ile onda da flash desteği olmayacak. Flash desteği Android 4.1 sürümünden sonra kalkıyor. Aslına bakarsanız buna fazla takılmayın. Flash yüklemek oldukça kolay. Sonuçta Android işletim sisteminden bahsediyoruz. İmkansız diye birşey yok :) Son olarak, önce siz büyük ekran ve taşıma açızından daha zor olanı mı, küçük ekran fakat taşıma, portatiflik olarak daha kullanışlı bir cihaza mı ihtiyaç duyduğunuza karar verin. Bana kalırsa Nexus 7. Yok ben büyük ekran olsun istiyorum derseniz de TF300 değil TF700 almalısınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme