Şimdi Ara

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU --

Teknik Özellikler
    Bellek (MB): DDR 1GB
    Ekran Boyutu:10,1"
    Ekran Çözünürlüğü:1280x800 Piksel
    İşlemci:NVIDIA Tegra3
    Wireless:802,11 a/b/g/n
    Ağırlık (kg):635

Arka kapak:güçlendirilmiş plastik
    Google play:var
    Dahili 3G:yok (3g li modeli ---> Asus TF300TG)

[size=4]Kutu İçeriği
    - Cihaz
    - 1 x Şarj Aleti
    - 1 x USB Kablosu
    - 1 x Kullanma Kılavuzu

SuperNote – not almaktan daha fazlası için
    SuperNote çok yönlü bir not alma uygulamasıdır. Kullanıcılar, SuperNote ile klavye girişi, dokunmatik ekran, ses kaydı, fotoğraf veya video çekimi gibi farklı seçenekler ile not alabilirler.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TANITIM VİDEOLARI
    Mobilegeeks.deyoutube
    ASUS Transformer Pad TF300T Unboxing and Hands On
    http://www.youtube.com/watch?v=3Dpfa8riKVU

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    KILIF ÖNERİLERİ

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-tf300-tf300t-standli-lux-deri-kilif-film-kh-70678210

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-tf300-tf300t-tf300tg-standli-deri-kilif-72441049

Bu Cihaz ile tabletinize USB bellek,fare,gamepad gibi cihazlar bağlayabilirsiniz

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/asus-tf300-usb-host-otg-veri-aktarim-cihazi-64149942 <---- LİNKTEKİ ÜRÜNÜ ALMADIM SADECE ÖRNEK OLARAK KOYDUM !!!

Konuyu Dahada Geliştireceğim şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespuci -- 7 Ocak 2013; 8:06:04 >

• Teşekkürler takipteyiz..
  • Kılıf ve OTG için dealextreme veya alibabaexprese bakmnızı öneririm. GG'da 40-50 tl olan kılıfları 13-14 dolara bulabilirsiniz. OTG de 13-15 dolar civarında.
  • Kardeşim cihazın geldi herhalde meraklanıyordun geçenlerde neyse hayırlı uğurlu olsun geniş bir inceleme bekliyiruz senden bu cihaz çok ilgi çekiyor şu anda saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanalba

Kardeşim cihazın geldi herhalde meraklanıyordun geçenlerde neyse hayırlı uğurlu olsun geniş bir inceleme bekliyiruz senden bu cihaz çok ilgi çekiyor şu anda saygılar

Evet geldi cihazim actigim konuyada yazdim geldigini yakinda kendi cektigim bir video koyacagim

• merhaba arkadaşalr Asus TF300T-1A157A 32 GB ürünü almayı düşünüyorum.
    Bu üründe SuperNote özelliği var mı? SuperNote nasıl iyi mi?
  • iyi tablettir kendisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetarda34

merhaba arkadaşalr Asus TF300T-1A157A 32 GB ürünü almayı düşünüyorum.
    Bu üründe SuperNote özelliği var mı? SuperNote nasıl iyi mi?

Emin olmamakla birlikte olması gerektigini dusunuyorum
  • 3g modemi cihaza baglayabilir miyim arladaslar

• evet baglayabilirsin sorun cikarmaz

• konuyu actigin icin tesekurler takipteyim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali.A

evet baglayabilirsin sorun cikarmaz

işte nasıl hocam. o kabloyu nerden bulabilirim
  • yalvarırım birisi yardımcı olsun. Cihazın linkini atsın bende alayım tabi gerçekten varsa böyle bir kablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

yalvarırım birisi yardımcı olsun. Cihazın linkini atsın bende alayım tabi gerçekten varsa böyle bir kablo

Ozur dilerim oncelikle foruma girmedigim icin gormemisim bir kac defa yazmissin googleden ''asus tf2300 otg'' veya ''asus t300 usb dock'' yazarsan bulabilirsin aradigin seyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

quote:

yalvarırım birisi yardımcı olsun. Cihazın linkini atsın bende alayım tabi gerçekten varsa böyle bir kablo

Ozur dilerim oncelikle foruma girmedigim icin gormemisim bir kac defa yazmissin googleden ''asus tf2300 otg'' veya ''asus t300 usb dock'' yazarsan bulabilirsin aradigin seyi

hocam türkiyede ürünü satan yok (online olarak)
    yabancı sitelerde buldum onlarda türkiyeye gönderim yapmıyorlar

• quote:

quote:

quote:

gittigidiyorda olması gerek baktın mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

gittigidiyorda olması gerek baktın mı ?

Baktim satis kapanmis

• Arkadaşlar dün aksam ortamı falan ahzıradım bir tanıtım videosu çekicektim fakat profesyonel bir kameram olmadığından kamerayı ekrana tuttugumda görüntüde tireme oluyordu bende oyuzden vaz geçtim onun bir çözümünü bilen var mı çözümü yoksa öle bir sorun yaşanmayan kamera bulmaya valısacağım
  • Arkadaşlar şunu not düşeyim;

Tabletler genel olarak yeterli voltaj, amper olmadığı için USB den şarj olmazlar.
    Keza TF300T de USB den bağlı iken not charging-şarj olmuyor yazıyor ama prize göre oldukça yavaş da olsa şarj oluyor.
    Yarım saat kadar önce %93 te taktım, şu an %99 u görüyorum. Teker teker artışına şahid oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Arkadaşlar şunu not düşeyim;

Tabletler genel olarak yeterli voltaj, amper olmadığı için USB den şarj olmazlar.
    Keza TF300T de USB den bağlı iken not charging-şarj olmuyor yazıyor ama prize göre oldukça yavaş da olsa şarj oluyor.
    Yarım saat kadar önce %93 te taktım, şu an %99 u görüyorum. Teker teker artışına şahid oldum.

Bilgi için teşekkürler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.