Şimdi Ara

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU -- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu tabletin garantisi 3 yıl değil mi, eğer 3 se 2.5 yıl garantisi vardır.
    Benim garanti kağıdında 3 yıl yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Bu tabletin garantisi 3 yıl değil mi, eğer 3 se 2.5 yıl garantisi vardır.
    Benim garanti kağıdında 3 yıl yazıyor.

benimi iki yıl
  • merhaba,

daha önce paylaştığım sorunumun adı sanırım ghost touch imiş. kullanmaya başladıktan bir süre sonra tablet başka biri dokunuyormuş gibi hareket ediyor, google açıyor, sağa sola kayıyor vs vs. burda paylaştığım durumdan sonra bir yazılım güncellemesi oldu ve düzelmişti ancak android 4.2.1 yazılımıyla yeniden başladı. uzuuun zamandır da ek bir güncelleme olmadı. izmir'de asus servis tabletle ilgilenmiyormuş istanbul'a yönlendiriyor diye duydum. sorum şu: acaba rom değiştirme gibi işlemler işe yarar mı??? sonuçta amerika'dan geldi tr'de garantisi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsage

merhaba,

daha önce paylaştığım sorunumun adı sanırım ghost touch imiş. kullanmaya başladıktan bir süre sonra tablet başka biri dokunuyormuş gibi hareket ediyor, google açıyor, sağa sola kayıyor vs vs. burda paylaştığım durumdan sonra bir yazılım güncellemesi oldu ve düzelmişti ancak android 4.2.1 yazılımıyla yeniden başladı. uzuuun zamandır da ek bir güncelleme olmadı. izmir'de asus servis tabletle ilgilenmiyormuş istanbul'a yönlendiriyor diye duydum. sorum şu: acaba rom değiştirme gibi işlemler işe yarar mı??? sonuçta amerika'dan geldi tr'de garantisi yok...

Evet dostum o sorun bende de var hatta yazismistik senle sanki.sakın servise gönderme!ben 2 kere gönderdim yarın 3. Olacak diğer bir kaç arkadaşta da var yine bu sorun onlar da yine cok defa gönderdi cozum bulamadı.sorun bir kere kesinlikle ekranda değil çünkü hepimizin defalarca ekranı değişti ama sorun devam etti.bizimkisi yazilimsal da değil çünkü her yazilimda aynı sorun vardı.eğer sen yazilimsal olduğunu dusunuyorsan sorunsuz bir şekilde 4.1 e dusurebiliyorsun.ana konuda emre 1393 dü galiba o anlatmıştı.
    Ya da bu konudan bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_76656811/f_//tm.htm#76656811

• hacı1992, versiyonu düşürme fikrini uygulamaya karar verdim ancak asusun sayfasında yoktu, aşağıdaki adresteki forumda buldum:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1697227

ancak iki tane 4.1 var, hatta yazayım:
    ASUS Transformer Pad TF300T Firmware: V10.4.2.18 Only for US SKU (Android 4.1) - 2012.12.06 update
    ASUS Transformer Pad TF300T Firmware: V10.4.2.20 Only for US SKU (Android 4.1) - 2013.01.18 update

bunlardan hangisini kullanacağım önemli mi, yayınlanma tarihine göre ilk olan mı ikinci mi?
  • ürünü aldım kullanıcı yorumlarını merak ediyorum ? performansından memnunmusunuz? en son 4.2 resmi güncelleme aldı sanırım.
    genel olarak artıları eksileri nedir. Kullanan arkadaşlardan özetleyecek olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

ürünü aldım kullanıcı yorumlarını merak ediyorum ? performansından memnunmusunuz? en son 4.2 resmi güncelleme aldı sanırım.
    genel olarak artıları eksileri nedir. Kullanan arkadaşlardan özetleyecek olan varmıdır?

Ben almadım ama almayı düşünüyorum
    Kullanıcı yorumları çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

ürünü aldım kullanıcı yorumlarını merak ediyorum ? performansından memnunmusunuz? en son 4.2 resmi güncelleme aldı sanırım.

Ben almadım ama almayı düşünüyorum
    Kullanıcı yorumları çok iyi olacak

Almayı düşünüyorsanız bekleyip TF701 almanızı öneririm. İndirimden 1150TL'ye bile alanlar var.
    Artıları
    -Tegra 4
    -Ekran çözünürlüğünün 2560*1600 oluşu
    -Gorilla Glass Ekranlı Oluşu
    -TF201/300/700'de olan I/O yavaşlık sorununun olmaması
    -Yeni cihaz olduğu için güncelleme desteğinin olması

Eksileri
    -Fiyatının TF300'e göre biraz daha yüksek oluşu

Not:TF300 en fazla 4.3 sürüm desteği alacaktır. Bunu da dikkate alın

• Aslında fiyat olarak 500-700 civarı arası tabletleri araştırıyorum daha yukarı çıkmayacağım

artes q1003
    asus tf300t
    samsung p5210

bu 3lü arasında kaldım
  • ASUS TF300TG-1A142A

Şuan gittigidiyorda günün fırsatı olarak 649tl - 50tl worldpuan ile 599 a geliyor

Fiyatı iyimi tavsiye edermisiniz tableti ? Bu model piyasadan kalkmış sanırım diğer hiçbir mağazada göremedim.
  • Docklu ise al kacirma, degilse pahali ben gecen sene dock luyu 830 a aldim, 10 ay kullanip ayni fiyata sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.