Şimdi Ara

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU -- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ombudsmen

Teşekkür ederim, hoşbulduk.

İnternete asus servis yazınca çatlak konusunda gözüm korktu açıkçası.
    Siz hoperlörden temiz ses alabiliyor musunuz. Bir iki değişik şarkıyla orta ve yüksek sesde test edip sonucu söylerseniz çok sevinirim.

Kardes baya gec o oldu ama sorundevamediyormu bi sonuca vardinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar . goldda 800 kusur a bu tabletten almayı düşünüyorum .
    genellikle oyun ve internet için kullanacağım.

1 most wanted
    2 nova3
    3 gta
    4 modern combat

bu oyunları deneyen var mı . sonuçlar nasıl

ayrıca gpu olarak g-force 12 çekirdekolarak geçiyor . bu nasıldır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

benchmark sonuçları
    http://forum.donanimhaber.com/m_70290600/tm.htm

ayrıca bişey soracam
    bu nfs most wanted oyununun videolarını izledim, phone 4s de oynadım
    yollar ıslaktı ve yansımalar falan vardı
    benim tablette ise kupkuru bir yol, yansımasız falan... deneyen var mı bu oyunu ?

merhaba .

oynadığınız oyunlarda kasma olayı nasıl. mesela bir s3 ile karşılaştırdığınızda.

genel olarak performanstan mennun musunuz.

elimde iternetten indirdiğim sd dosyaları ile oyunlar var .
    alınca baya zorlayacağım çünkü tableti onun için sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

benchmark sonuçları
    http://forum.donanimhaber.com/m_70290600/tm.htm

ayrıca bişey soracam
    bu nfs most wanted oyununun videolarını izledim, phone 4s de oynadım
    yollar ıslaktı ve yansımalar falan vardı
    benim tablette ise kupkuru bir yol, yansımasız falan... deneyen var mı bu oyunu ?

merhaba .

oynadığınız oyunlarda kasma olayı nasıl. mesela bir s3 ile karşılaştırdığınızda.

genel olarak performanstan mennun musunuz.

elimde iternetten indirdiğim sd dosyaları ile oyunlar var .
    alınca baya zorlayacağım çünkü tableti onun için sordum

başka bir APK dosyası denedim... daha önceki apkmania dan alınmıştı. yansımalar geldi yoldaki..
    kasma yok oyunda
    gta 3 kurdum, o da seri oynuyor.. kasma yok... zaten oyunda grafik ayarlarında seçenekler var
    lakin gta vice city kasma yaptı nedense...
    dead trigger kurdum, kasma yok
    modern combat ( 3 mü 4 mü unuttum) iphoen 4s de kasmadan oynuyodu, bu da oynatır heralde...

ayrıcana s3'ün antutu testlerine baktım

asus cpu (işlemci) : 6364, s3:4083
    asus gpu(ekran kartı) : 3632, s3:1249
    asus ram : 2024, s3: 2519

olarak tesbit ettim
    ram puanı yüksek nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 17 Ocak 2013; 20:43:41 >

• quote:

selamlar . goldda 800 kusur a bu tabletten almayı düşünüyorum .

1 most wanted
    2 nova3
    3 gta
    4 modern combat

Nova 3 ile gta vice city i denedim hic bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

quote:

selamlar . goldda 800 kusur a bu tabletten almayı düşünüyorum .

1 most wanted
    2 nova3
    3 gta
    4 modern combat

Nova 3 ile gta vice city i denedim hic bir sorun yok

gta vc kasma yapmıştı
    ama virüs varmış alette o ara
    belki ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Bulabilirsem şu aparattan almayı düşünüyorum:

Gören duyan yazarsa sevinirim.

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU --

Hocam belki hala arıyorsundur ben de bugün rast geldim.biraz pahalı sanki.88 dolara klavyeli dock varken bunun alınabilirliği kalmıyor.

http://www.amazon.com/Asus-CONNECT-DOCKing-station-TF300T/dp/B008OMGT9W/ref=sr_1_62?s=electronics&ie=UTF8&qid=1358764399&sr=1-62&keywords=asus+docking+station

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Bulabilirsem şu aparattan almayı düşünüyorum:

Gören duyan yazarsa sevinirim.

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU --

Hocam belki hala arıyorsundur ben de bugün rast geldim.biraz pahalı sanki.88 dolara klavyeli dock varken bunun alınabilirliği kalmıyor.

http://www.amazon.com/Asus-CONNECT-DOCKing-station-TF300T/dp/B008OMGT9W/ref=sr_1_62?s=electronics&ie=UTF8&qid=1358764399&sr=1-62&keywords=asus+docking+station

Çok teşekkür ederim.
    Ama dediğiniz gibi fiyat çok yüksek. Klavye bile bazen indirimle 50 dolara satılabiliyorken bunun alınabilirlilik seviyesi bence en fazla 40 dolar civarı.

• http://www.asus.com.tr/Tablet/ASUS_Transformer_Pad/ASUS_Transformer_Pad_TF300T/#download
    2013.01.18 tarihde update yayınlanmış
    kursak mı ki ?
    450 mb lık bi dosya

ASUS Transformer Pad TF300T Firmware: V10.4.2.20 Only for WW SKU (Android 4.1)
    Steps of Update:

1. Check SW version of your ASUS Transformer Pad TF300T*
    2. Download ASUS Transformer Pad TF300T Firmware: V10.4.2.20 Only for WW SKU and Update version of SOP (From “Manual” Item)

※Firmware update cannot do *SKU conversion* and downgrade version.
    Wrong SKU may cause update failure, You can only update your SW version on the Same SKU
    *How to check SW version of your ASUS Transformer Pad TF300T?
    Path: [Settings]-->[About tablet]-->Build number
    Example: You should be able to see the build number WW_epad-10.X.X.X_2012xxxx, where “WW” means SKU.

• Arkadaşlar merhaba;

Yukarıda bahsettiğim kasa çatlağı ve hoperlör sorunudan dolayı servise bırakmıştım. Bu gün aradım, değişime karar verilmiş.
    Henüz rapor çıkmamış.

Değişim, aldığım yer olan teknosada olacakmış.

Bu konuda beni aydınlatacak deneyimli biri varmı aramızda.
    Yani, stoklarında ürün yok.
    Ürün bazen stoğa giriyor ama daha yüksek fiyat. Farkını isteme hakları var mı?
    Para iadesini nakit mi, hediye çeki mi verirler. Hediye çeki hiç bir işime yaramaz.
    Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • asus kılıf
    asus kılıf 1
    Bu kılıflar bizim tablete uyarmı acaba. Kullanan varsa bizi bir bilgilendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sade100 -- 30 Ocak 2013; 13:38:10 >

• Selam Arkadaşlar,

Ben bir android tablet hayranıyım, Asus TF 300 ü Kasım-2012 de Vatanbilgisyar dan indirmli almıştım.

Ancak paketi açtığımda ekranın hiçbir şekilde çalışmadığını gördüm. Kurulum yapamadan Vatan Bilgisayar a iade edip paramı geri aldım.

Böle iyi bir firmanın kalite kontrol yapmadan satış yapması beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sırf bu yüzden ipad i sevmediğim halde, yeni ipad almak zorunda kaldım. Üstelik daha fazla para vererek.

Bu yazıyıda bilgilendirmek amacıyla yazdım.

Şimdi yeni bir tablet arıyorum GPS li 10 inch Aninol gibi bir marka.
    Önerebileceğiniz varı ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sade100

asus kılıf
    asus kılıf 1

İkincisi için;
    Bunun 40-50 liraya tf300 uyumlusu var piyasada ama alibaba da toptanı 5 parekendesi 10 dolar civarı. 80 küsür tl'ye yazık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim69

Selam Arkadaşlar,

Ben bir android tablet hayranıyım, Asus TF 300 ü Kasım-2012 de Vatanbilgisyar dan indirmli almıştım.

Ancak paketi açtığımda ekranın hiçbir şekilde çalışmadığını gördüm. Kurulum yapamadan Vatan Bilgisayar a iade edip paramı geri aldım.

Böle iyi bir firmanın kalite kontrol yapmadan satış yapması beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sırf bu yüzden ipad i sevmediğim halde, yeni ipad almak zorunda kaldım. Üstelik daha fazla para vererek.

Bu yazıyıda bilgilendirmek amacıyla yazdım.

Şimdi yeni bir tablet arıyorum GPS li 10 inch Aninol gibi bir marka.
    Önerebileceğiniz varı ?
    Teşekkürler

Açılmamış kutuda satıcının değil ithalatçı yada üreticinin suçu, ürünün arızalı çıkması.

Asus gibi bir dev marka bile olsa işin içine çin'i soktuğunuzda mutlaka kaliteden ödün vermek zorunda kalınıyor, ben onu anladım.

Benim yaşadığım;;; Montajlarken kasayı çatlamak veya çatlak kasalı ürünü paketleyip satışa yollamak ciddiyettten uzak bir durum.

• arkadaşlar Asus TF300T internet olmadan google haritaları açıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • selamlar, amerika'dan arkadaşım getirdi tableti. son android güncellemesi (4.1.1) olduktan sonra problem şu: kullanmaya başladıktan bir 10 dakika sonra tabletin üst ve alttaki kısımlar ben dokunmasam bile dokunulmuş gibi tepki veriyor, mesela kendiliğinden klavye çıkıyor, home ekrandayken diğer ekranlara geçiyor, internet tarayıcı açıkken adres kısmını seçip klavye çıkıyor, google varken ha bire sesli arama çalışıyor, oyun da oynanmıyor haliyle, kendi kendine çalışıp duruyor...

bana yardımcı olabilecek var mı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsage

selamlar, amerika'dan arkadaşım getirdi tableti. son android güncellemesi (4.1.1) olduktan sonra problem şu: kullanmaya başladıktan bir 10 dakika sonra tabletin üst ve alttaki kısımlar ben dokunmasam bile dokunulmuş gibi tepki veriyor, mesela kendiliğinden klavye çıkıyor, home ekrandayken diğer ekranlara geçiyor, internet tarayıcı açıkken adres kısmını seçip klavye çıkıyor, google varken ha bire sesli arama çalışıyor, oyun da oynanmıyor haliyle, kendi kendine çalışıp duruyor...

bana yardımcı olabilecek var mı????

Bu problem sürekli mi oluyor?eğer öyleyse wipe data yapmak son çareniz gibi görünüyor.ama daha öncesinde cold boot ve soft reset atmayı deneyip problem düzelmezse wipe data yaparsınız.bu arada 4.0.3 sürümünde hiç böyle bir şey ile karşılaştınız mı?

Terimleri bilmiyorsanız açıklayabilirim.

• hacı1992 teşekkürler... kullanmaya başlıyorum, 10 dakika sonra başlıyor sapıtmaya, kapatıyorum bir yarım saat sonra açıyorum, yine bi 10 dakika kullanıyorum ve sapıtıyor... ve evet terimler hakkında hiçbir fikrim yok... açıklarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsage

hacı1992 teşekkürler... kullanmaya başlıyorum, 10 dakika sonra başlıyor sapıtmaya, kapatıyorum bir yarım saat sonra açıyorum, yine bi 10 dakika kullanıyorum ve sapıtıyor... ve evet terimler hakkında hiçbir fikrim yok... açıklarsanız sevinirim...

İlk önce bi soft reset atın.
    Soft reset:tabletiniz açıkken kapanana kadar power tuşuna basıyorsunuz.yani elinizi tablet kapana kadar power tuşunda tutuyorsunuz ve başka hiç bir şeye basmıyorsunuz.kapandığı zaman power tuşunu bırakın tablt kendini yeniden başlatacaktır.

Sonra da cold boot etmeyi deneyin.

Cold boot:tabletiniz normal olarak kapatın.tabletiniz kapandıktan sonra ilk önce ses kısma tuşuna sonra power tuşuna basılı tutun.tabletin sol üst köşesinde yazılar çıkıncaya kadar bu iki tuşa basılı tutun.yazılar çıktığı zaman tuşları bırakın ve hiç bir şeye dokunmadan bekleyin.10 saniye sonra tablet kendini başlatacaktır.

Bunların hiçbiri işinize yaramadı diyelim.son olarak da wipe data yapmayı deneyin.bu seçenek tabletinizdeki herşeyi silecektir.

Wipe data:yine tabletinizi normal olarak kapatın.power ve ses kısma tuşuna cold boot seçeniğinde olduğu gibi beyaz yazılar çıkıncaya kadar basılı tutun.yine aynı menü gelecektir.ses kısma tuşuna basarak wipe data nın üstüne gelin.iki kere ses açma tuşuna basın.böylece wipe data işlemi başlayacak.işlem bitene kadar bekleyin.tablet kendini başlatacaktır.başlama süresi normalden uzun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sade100

asus kılıf
    asus kılıf 1

http://www.sanalpazar.com/Asus-Tf300-Standli-Kilif-stylus-Kalem-kargo-Bedava__isp5468182
    ben bunu aldım
    hem kılıf, hem kalem hemde ekran filmi 42 tl kargo dahil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.