Şimdi Ara

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU -- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oldsage

selamlar, amerika'dan arkadaşım getirdi tableti. son android güncellemesi (4.1.1) olduktan sonra problem şu: kullanmaya başladıktan bir 10 dakika sonra tabletin üst ve alttaki kısımlar ben dokunmasam bile dokunulmuş gibi tepki veriyor, mesela kendiliğinden klavye çıkıyor, home ekrandayken diğer ekranlara geçiyor, internet tarayıcı açıkken adres kısmını seçip klavye çıkıyor, google varken ha bire sesli arama çalışıyor, oyun da oynanmıyor haliyle, kendi kendine çalışıp duruyor...

bana yardımcı olabilecek var mı????

bende de aynı sorun vardı
    virüslü apk kurmuşum
    esetle taratıp silince düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

Orijinalden alıntı: sade100

asus kılıf
    asus kılıf 1
    Bu kılıflar bizim tablete uyarmı acaba. Kullanan varsa bizi bir bilgilendirsin.

http://www.sanalpazar.com/Asus-Tf300-Standli-Kilif-stylus-Kalem-kargo-Bedava__isp5468182
    ben bunu aldım
    hem kılıf, hem kalem hemde ekran filmi 42 tl kargo dahil

Usta yanlış anlamada bu kılıf tabletin güzelliğini mahveder.bence 360 derece dönebilen kılıflardan al.çok güzel duruyor tableti daha bi güzelleştiriyor.ayrıca içinden çıkarmadan da her ihtiyaçını görebiliyorsun.ayrıyetten daha önce başka bir konuda böyle bir kılıfın tabletin arka yüzünde leke bıraktığı yazılmıştı.

• quote:

Usta yanlış anlamada bu kılıf tabletin güzelliğini mahveder.bence 360 derece dönebilen kılıflardan al.çok güzel duruyor tableti daha bi güzelleştiriyor.ayrıca içinden çıkarmadan da her ihtiyaçını görebiliyorsun.ayrıyetten daha önce başka bir konuda böyle bir kılıfın tabletin arka yüzünde leke bıraktığı yazılmıştı.

Haklısın 360 Derece Dönebilen Kılıf çok daha kullanışlı olur. Ama yurtdışındaki sitelerde 6-7 dolar olan kılıf Türkiye'de 45 TL arkadaş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sade100

quote:

Haklısın 360 Derece Dönebilen Kılıf çok daha kullanışlı olur. Ama yurtdışındaki sitelerde 6-7 dolar olan kılıf Türkiye'de 45 TL arkadaş....

Her şey öyle malesef.örneğin 3 lü paket ekran koruyucu 3-4 dolarken burda 25 tl.kredi kartım olmadığından mecbur yiyoruz bu kazığı.olsa saniye düşünmeden ebaydan verirdim siparişi.

• ölü ozan: avast kurdum, tarattım, bir şey çıkmadı... acaba eset daha mı iyi ki?

hacı 1992: soft reset ve cold boot işe yaramadı... 4.0.3 sürümünde böyle bir problemim yoktu... gerçi son zamanlarda oğlum çokca oyun oynadı: temple run ve fruit ninja... acaba zarar mı verdi dicem... wipe data olayı ise son çarem olsun diyorum...
  • quote:

ölü ozan: avast kurdum, tarattım, bir şey çıkmadı... acaba eset daha mı iyi ki?

hacı 1992: soft reset ve cold boot işe yaramadı... 4.0.3 sürümünde böyle bir problemim yoktu... gerçi son zamanlarda oğlum çokca oyun oynadı: temple run ve fruit ninja... acaba zarar mı verdi dicem... wipe data olayı ise son çarem olsun diyorum...

Zannetmem bir zarar verdiğini.bazen sistem değişikliklerinde olabiliyor diye biliyorum.4.0.3 te olmaması zaten yazlımsal olduğunuu kanıtlar nitelikte ve başka çaren yok gibi.

Wipe data yapmadan önce aletin kendi içerisinde olan uygulama yedekleme programıyla uygulamaları hariçi bir sd karta yedekle ve kart çıkar.(programa girdiğin zaman üstte veri+uygulamayı seç,yedekleme bittiği zaman hariçi sd kartında sonu. abu ile biten bir dosya olduğundan emin ol).diğer resim,video benzeri dosyaları da usb ile bilgisayara bağlayıp yedekle..

• Arkadaşlar bu tablete usb otg ile fare klavye bağladım tanıdı ama joystick (eski joystick) tanımadı joystick takip çalıştırabilen varsa bilgilendirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XDA forumlarında kablolu olarak sixaxis ve ds3 falan çalıştırmışlardı, kablosuz olarak da çalıştılıyor bir araştırın derim.
  • quote:

ölü ozan: avast kurdum, tarattım, bir şey çıkmadı... acaba eset daha mı iyi ki?

bir de eset dene
    teb fortis bankasında hesabın varsa 6 ay bedava eset veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 11 Şubat 2013; 9:23:34 >
  • Bu tableti en uygun ne kadara alabilirim ve nerden?Ayrıca tavsiye edermisiniz.Uzun bir süre için Yurtdışında olucam acil bir tablet almam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cburut

Bu tableti en uygun ne kadara alabilirim ve nerden?Ayrıca tavsiye edermisiniz.Uzun bir süre için Yurtdışında olucam acil bir tablet almam gerek?

Tavsiye ederim bir sorununa rastlamadım hiç istedigim şeyleri yapabiliyorum 950 lirada felan bulabilirsin ben teknosa indirimyle dahada dusuk fiyata almıstım indirimleri takip edersen belki indirime giren yerdden daha ucuza alırsın
  • arkadaşlar asus tf300 tabletim var rom yüklerken hata oldu açılışta asus ekranında donuyor ne yapabilirim ses kısma ve power işe yaramıyor sanırım sildim rom u ne yapabilirim
  • bi kaç cihazın benchmark sonuçları
    aralarında 4gb ram ve ci3 370 işlemcili acer 5742 de var

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU --

memory bandwidth ( hafıza bant genişliği ) performansı neden böyle düşük bu tabletin ?

ASUS TF300T 10,1'' (tegra 3) jellybean tablet -- ANA KONU --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 11 Şubat 2013; 21:26:33 >

• ölüozan bende benchmark sonuçlarını tuhaf karşılıyorum. quadrant ta tf201 in bile ı/o değeri benimkinin 4 katı. uyuz oluyorum feci bi şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: emrulll

ölüozan bende benchmark sonuçlarını tuhaf karşılıyorum. quadrant ta tf201 in bile ı/o değeri benimkinin 4 katı. uyuz oluyorum feci bi şekilde

kısmıştır asus efendi bi yerlerden...
  • işletim sistemiymiş o :D aandroidimiz yavaşşş :D rom değiştirince sonuçlar feci değişiyomuş ama yemiyorrrrrr garanti nedeniyle

• quote:

ölüozan bende benchmark sonuçlarını tuhaf karşılıyorum. quadrant ta tf201 in bile ı/o değeri benimkinin 4 katı. uyuz oluyorum feci bi şekilde

http://www.teknoseyir.com/54967/asus-transformer-pad-tf300-tablet-incelemesi/

aslında bu işi bilenlerin dedikleri bu tür benchmark programlarına pek de kulak asılmaması...
    en güzel kanıtı da ekran çöznürlüğü yüksek bir tabletin aynı donanım ve marka, ama ekran çözünürlüğü düşük olan tabletten daha yüksek puan alması...
    teknoseyir'de diğer asusların da incelemesi var... izleyin mutlaka derim...

aslında başka bişey sormak için girdim başlığa
    şu aralar bi güncelleme mevcutmuş, güncellemeleri kontrol et deyince çıktı. zaten kendi sitesinde de geçen ay çıkan bi firmware mevcut
    bunu yapan var mı
    çekiniyorum yeşil kamera problemi falan olur diye. güncelleme indi bekliyo öyle . bi türlü kuramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

http://www.teknoseyir.com/54967/asus-transformer-pad-tf300-tablet-incelemesi/

aslında bu işi bilenlerin dedikleri bu tür benchmark programlarına pek de kulak asılmaması...
    en güzel kanıtı da ekran çöznürlüğü yüksek bir tabletin aynı donanım ve marka, ama ekran çözünürlüğü düşük olan tabletten daha yüksek puan alması...
    teknoseyir'de diğer asusların da incelemesi var... izleyin mutlaka derim...

aslında başka bişey sormak için girdim başlığa
    şu aralar bi güncelleme mevcutmuş, güncellemeleri kontrol et deyince çıktı. zaten kendi sitesinde de geçen ay çıkan bi firmware mevcut
    bunu yapan var mı
    çekiniyorum yeşil kamera problemi falan olur diye. güncelleme indi bekliyo öyle . bi türlü kuramıyorum

10.4.2.20 surumu ise gecen ay ben kurdum hicbir problem yok. Bende suan yok baska guncelleme

• ARKADAŞLAR ELİMDE BU TABLETTEN VAR .GARANTİ KONTROLU YAPMAK İSTİYORUM SERİ NO İLE .

hangi firmalardan yapmam gerekli çizgi ve boğaziçinden yaptım bu serino ile eşleşen ürün bulunamadı diyor

bu tableti getiren başka ithalatçı firmalar nerelerdir acil yardım
  • Arkadaşlar tabletimi satıyorum almak isteyen pm atsın tablette hiç bir sorun yok sadece telefon almak için satıyorum ilgilenenler pm atsın resimlerini gönderiyim fiyat konuşlaım 1,5 yıl garantisi var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.