Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nexus 7 cihazımda orjinal 4.4.4 yüklü slimkat 4.4 romunu nasıl yükleyebilirim arkadaşlar

@Kotaless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih591 -- 30 Ekim 2015; 16:26:08 >
  • Nexus 7 alacağım, Satıcı "Tabletin pili bazen sıfıra inince açılamıyor. 4,4 android ile öyle değildi 5 android ile oluyor." Demiş. Şimdi bunun sorunu ne. 5 sürümünden mi kaynaklanıyor. 4.4 e Dönme imkanı var mı. Androidden hiç anlamayan biri olarak soruyorum. Haberdar et veya Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sys123 S kullanıcısına yanıt
    Açılmasının android sürümüyle alakası yok. Bootloader sürümleri farklı ama yine de bununla alakası olacağını sanmıyorum. 4.4'e dönülebilir ama bence bataryada bir sorun var.
  • Aynı kanaatte misiniz? Pil haricinde başka problem yoksa almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 1 Kasım 2015; 0:18:04 >
  • Bilgi verebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 1 Kasım 2015; 0:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys123

Bilgi verebilecek var mı

Ne amaçlı alacaksınız bilmiyorum ama bu saatten sonra ben olsam almam bu cihazı oyunu geçtim internet performansı bile yetersiz kalıyor artık 2 el nexus 7 2012 alınacağına amazonun 50 dolarlık tableti var sıfıra onu alabilirsiniz. Benzer performans sunacaktır. İlla nexus diyorsanız nexus 7 2013 almaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 1 Kasım 2015; 1:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Bilgi verebilecek var mı

Ne amaçlı alacaksınız bilmiyorum ama bu saatten sonra ben olsam almam bu cihazı oyunu geçtim internet performansı bile yetersiz kalıyor artık 2 el nexus 7 2012 alınacağına amazonun 50 dolarlık tableti var sıfıra onu alabilirsiniz. Benzer performans sunacaktır. İlla nexus diyorsanız nexus 7 2013 almaya çalışın

Varmı 50 dolara Amazon tablet alabileceğimiz site. Amazonda 50 dolar olan tr ye kargosu yok.

• quote:

quote:

quote:

Bilgi verebilecek var mı

Varmı 50 dolara Amazon tablet alabileceğimiz site. Amazonda 50 dolar olan tr ye kargosu yok.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TSUGXKE/ref=ods_gw_m_h1_tab_ford_dark?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=mobile-hero-1&pf_rd_r=0GQRZM4XK690RHFB44CH&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2239908642&pf_rd_i=mobile

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi verebilecek var mı

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TSUGXKE/ref=ods_gw_m_h1_tab_ford_dark?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=mobile-hero-1&pf_rd_r=0GQRZM4XK690RHFB44CH&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2239908642&pf_rd_i=mobile

Bunun Türkiye'ye kargosu yok.

• merhaba
    elimde nexus 7 first edition bir dokunmatik ekran iki tane de LCD+dokunmatik+çerçeve var. benim LCD kırılınca sipariş verdim, gelen üründen ses geliyordu (dokunmatik çalışıyor) ama ekranda görüntü yoktu. ben de yenisini sipariş verdim. o da bugün geldi. aynısı onda da oldu. muhtemelen sorun benim LCD flex kabloda. ihtiyacı olan varsa gönderebilirim. çalışırsa da aldığım parayı vermeleri yeterli. (120 tl) elimde sadece dokunmatik ekran var onu da değiştirebilirim diyen varsa 40 liraya verebilirim ama değişimi çoook zor. ben değiştirmeye çalışırken LCD mi de çatlatmıştım. (herşey böyle başladı :) ) artık sıkıldım isteyen olursa diğer parçalarını da uygun fiyata satabilirim.( arka kapak,pil, anakart vs)
  • arkadaşlar elimde nexus7 var 5.1.1 rootlu usb baglıyorum ama görmüyor es dosya yöneticisinden baktıgımda fat32 desteklediğini söylüyor bilgisi olan yardım edermi
  • snopy28 S kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla girişte enerji olmadığından rootlu olsa da görmez.
  • Nexus 7 5.1.1 dan 4.4.4 autodroid 1.2 romun gecis yapabilirim dogru bi bilgi bulamadim yani linkdeki romu yulemek istiyorum ama nasil basarabilirim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2789993
  • Dostlar vodem baglayan oldumu cihaza? Oluyor mu acaba?

• snopy28 S kullanıcısına yanıt
    Aslında flash belleği görmesi lazım rotlu cihazin,ben nexus media importer uygulamasıni kullanıyorum, tabi ücretli,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün hala alınabilirmi ?

http://www.amazon.com/Nexus-Google-7-Inch-Black-Tablet/dp/B00DVFLJDS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1447862699&sr=1-1&keywords=nexus+7

türkiyedeki sitelerde fiyat farkları var. farklı farklı modellerimi var tabletin. bir yerde 300 bir yerde 500-600 vatanda 1000 filan ?

alırsam amazondan alacağım, ama şu an için 2013 üretimi tablet alınasımı sormak istedim ?

ek olarak nexus7 android güncellemesi almaya devam ediyormu-edecekmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 18 Kasım 2015; 18:08:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Ürün hala alınabilirmi ?

http://www.amazon.com/Nexus-Google-7-Inch-Black-Tablet/dp/B00DVFLJDS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1447862699&sr=1-1&keywords=nexus+7

türkiyedeki sitelerde fiyat farkları var. farklı farklı modellerimi var tabletin. bir yerde 300 bir yerde 500-600 vatanda 1000 filan ?

alırsam amazondan alacağım, ama şu an için 2013 üretimi tablet alınasımı sormak istedim ?

ek olarak nexus7 android güncellemesi almaya devam ediyormu-edecekmi ?

2013 modeli şu anda alınabilir bence ama kullanım amacına bağlı internet film vs için çok rahat yeter donanımı çoğu oyunda da sorun çıkarmaz. Android 6 ın tüm sürümlerini kesin alır ama android 7 alır mı belli değil

• 2012 yılında çıkmış 3g li Nexus 7c modelini tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Bataryası iyi gitsin, tarayıcıda sorun çıkarmasın yeterli. Şu an bu tabletin sürümü kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

2012 yılında çıkmış 3g li Nexus 7c modelini tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Bataryası iyi gitsin, tarayıcıda sorun çıkarmasın yeterli. Şu an bu tabletin sürümü kaç?

Etmem web performansı, beklentinizi karşılamayacak büyük ihtimalle. 5.1.1 sürümü var. Alacaksanız nexus 7 2013 alın çok daha iyi bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

2012 yılında çıkmış 3g li Nexus 7c modelini tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Bataryası iyi gitsin, tarayıcıda sorun çıkarmasın yeterli. Şu an bu tabletin sürümü kaç?

Ram yetersiz kalıyor, memnun kalmanız zor.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.