Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheWalking

Tableti önümüzdeki ay almayı planlıyorum. Ucuz olması ve google adını taşıması bunun belli başlı nedenlerinden . Max 500 bütçeye alınabilecek en sağlam tablet gibi görünüyor. Şu an alınması mantıklı mıdır ? Oyunlarda kasma oluyor mu ? ( Temel arayüz olduğu için arayüzde kasma olacağını sanmıyorum ) . Max 500 tlye eğer en iyisi bu değil diyorsanız önerebileceğiniz tablet nedir.

2013 modelini diyorsanız bence hala alınabilir güzel bir tablet ama 2012 model ile modern oyunları oynamayı aklınızdan geçirmeyin. Kısaca nexus 7 2013 alınabilir o fiyat aralığında ama 2012 alınmaz zaten sıfırının da bulunacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bence de 2013 modeli sağlam görünüyor incelemelerde. Fakat tasarım olarak hangisinin 2013 olduğunu bilmiyorum. Arkası tırtıklı olan mı ? Varsa bildiğiniz bir mağaza oraya bakarım
  • quote:

Teşekkürler bence de 2013 modeli sağlam görünüyor incelemelerde. Fakat tasarım olarak hangisinin 2013 olduğunu bilmiyorum. Arkası tırtıklı olan mı ? Varsa bildiğiniz bir mağaza oraya bakarım

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2lo8d3qho1LqbS1y5Lx8av18DpqFJff_bOpxVkeKQZvfYUkzycVP1aFKW

Sağdaki 2013 arka kamerası var 2012 de arka kamera yok. Bir ara İstanbul bilişim de vardı ama şuan stoklarında yok. Sahibinden.com da 2. el olanları var birkaç sayfa önce forumdan birisi sattığını söylemişti sıfır ve ikinci el ona ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Tableti önümüzdeki ay almayı planlıyorum. Ucuz olması ve google adını taşıması bunun belli başlı nedenlerinden . Max 500 bütçeye alınabilecek en sağlam tablet gibi görünüyor. Şu an alınması mantıklı mıdır ? Oyunlarda kasma oluyor mu ? ( Temel arayüz olduğu için arayüzde kasma olacağını sanmıyorum ) . Max 500 tlye eğer en iyisi bu değil diyorsanız önerebileceğiniz tablet nedir.

2013 modelini diyorsanız bence hala alınabilir güzel bir tablet ama 2012 model ile modern oyunları oynamayı aklınızdan geçirmeyin. Kısaca nexus 7 2013 alınabilir o fiyat aralığında ama 2012 alınmaz zaten sıfırının da bulunacağını sanmıyorum

2012 modeline sahibim.

Android 5.1.1 ile biraz yavaşlayınca cm12.1 kurdum. Bu fiyatta nexusdan daha akıcı tablet bulamazsınız.

Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum.

2013 modeli çok daha iyidir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

quote:

quote:

2012 modeline sahibim.

Android 5.1.1 ile biraz yavaşlayınca cm12.1 kurdum. Bu fiyatta nexusdan daha akıcı tablet bulamazsınız.

Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum.

2013 modeli çok daha iyidir diye tahmin ediyorum.

Bende şu anda 4.4 slimkat ile kullanıyorum. Zamanına göre çok iyi tabletti ama artık alınmaz oyun performansını geçtim internet performansı bile ortalamanın altında. Nexus 7 2012 yerine amazonun 50 dolarlık tableti bile tercih edilebilir .http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TSUGXKE/ref=s9_al_gw_g424_i5?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=mobile-3&pf_rd_r=03STG23P5EW5F7EN8ZAY&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2218255162&pf_rd_i=mobile

• TheWalking T kullanıcısına yanıt
    2012 almayın.
    2013 modelini 32Gb bulursanız alınabilir.

Ve hatta 585 TL'ye Note 10.1 2014 edition var.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-samsung-galaxy-note-10.1-2014-edition-sm-p600-16gb-10.1-wi-fi-bl-234984458/detay

Tamir görmemiş, ve ekranda dokunma sorunu olmasın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korteks

2012 almayın.

Ve hatta 585 TL'ye Note 10.1 2014 edition var.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-samsung-galaxy-note-10.1-2014-edition-sm-p600-16gb-10.1-wi-fi-bl-234984458/detay

En iyi samsung en kötü nexus a tercih edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 6 Ekim 2015; 18:10:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korteks

2012 almayın.

En iyi samsung en kötü nexus a tercih edilmez

Takım tutar gibi marka tutuyorsunuz maşallah.
    Ama tavsiye isteyen arkadaş bu şakanızı anlamaz ciddi zanneder.

• arkadaşlar acil bir site veya yapım aşamalarını gösteren mesaj atın bu nexus 7 2012 5.1.1 den kitkat'a çevirmek istiyorum ama nasıl yapıldığını bulamadım hep samsung telefonlar için var uyar mı uymaz mı bilemedim bide hangi kitkat sürümü daha iyiydi hatırlayan varmı 4.4.4 yükleyecem yoksa
  • Marshmallow olayına giren var mı xda ad iki tane rom dolaşıyor ben birini denedim googleplay hata verdi ..
    http://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/rom-6-0-android-marshmallow-pure-aosp-t3226012
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

Marshmallow olayına giren var mı xda ad iki tane rom dolaşıyor ben birini denedim googleplay hata verdi ..
    http://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/rom-6-0-android-marshmallow-pure-aosp-t3226012

sorun twrp versiyonu ile ilgiliymiş en son versiyona güncellemeden romu yüklememek lazım yoksa sorun çıkarıyor .....
    şimdi halledip yükledim sanki 5.1 den daha hızlı ve akıcı wifi de sanki performansı daha artmış gibi geldi ...

• vay be bu nexus 7 tabletler hala yasıyormu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

vay be bu nexus 7 tabletler hala yasıyormu :)

aletler taş gibi çatır çatır Marshmallow .....:)))
  • bende de suan nexus 4 var fakat ekranı kırık 6 aydır kenarda onada geldi değil mi :)

• Bu cihazın hakkını veren Rom 4.4.4 Slimkat bence. Tabi dpi ayarını build.prob ile tekrar stock yapınca(213), düşük dpi güzel olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

bende de suan nexus 4 var fakat ekranı kırık 6 aydır kenarda onada geldi değil mi :)

nexus 4 ve nexus 7 ye de gelmedi ama AOSP sağolsun rom hackleyerek uygun hale getirdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu cihazın hakkını veren Rom 4.4.4 Slimkat bence. Tabi dpi ayarını build.prob ile tekrar stock yapınca(213), düşük dpi güzel olmuyor.

dpi ayarını custom romlarla istediğin gibi oynayabilirsin tabi çok dert etmeye gerek yok bana göre :)))
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    Slim Romlarda dpi ayarı düşük oluyor beğenmiyorum o yüzden değiştirdim dpi değerini. Bence en göze hoş gelen stock olan 213 dpi
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    Biliyordum Küheylanın son 100'de geçmişine döneceğini... Bold Pilot resmen... :)

Dostum şu an 5.1.1 kullanıyorum ve memnunum... M'e alışkanlıklardan dolayı geçmek de istiyorum... Bir süre daha kullanımın sonrası +/- 'leri özellikle eksileri yazarsan ona göre bende vurayım kırbacı...

Sanırım bu tabletle işim bittiğinde ortada tablet kalmayacak... Değiştirmektende vazgeçtim... Son zerresine, partikülüne kadar kullanacağım...
  • Android 6.0 MarshMallow Deneyimleri ( 2 günlük )
    Öncelikle sistem ilk kuruluş ve açılma 8-10 dakika sürüyor ilk yükleme ve program ayarları sorunu yaşadım .
    Gappps 6.0 olan programlar ve google play yüklemez iseniz google play e giririyorsıunuz program indirmede sorun yaşıyorsunuz .
    İkinci yüklemede sorun kalmadı tüm programlar ve google play çalışıyordu . wifi hızı sanki 5.1.1 e göre daha çabuk bağlanıyor ve gücü bir miktar daha iyi evin aynı noktasında 2 çzik ile bağlandığım yerde MM ile 3 çizik bağlandı. 3. parti uygulamalarda titanium backup tan kurduğum bazı uygulamalar ( flipboard - bundle vb. ) verimli çalışmadı sıfırdan google play üzerinden kurmak daha uygun oldu. sistem kullanım ve tepkiler ilk gün sanki daha iyiydi kullandıkça sistemde şişmeler başladı bazı programlar geç açılmaya başladı muhtemelen arka plan uygulama ayarları tam oturmamış . kapatıp açtığım zaman yine akıcı olarak kullanabildim .
    kurduğum romlar ;
    http://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/freak97-slimkat-t2897163

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.