Şimdi Ara

Google bunu nasıl beceriyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

hirsizlik yapmak.

android, iphone isletim sistemi ios'tan calinti.
    chrome, opera'nin bir suru ozelligini caldi
    google+ facebook'tan calinti
    google play, app store'dan calinti

ornekler cogaltilabilir.

Linuxta findowzlardan çalıntıyı eklemeyi unutmuşun.
  • Tamamen alışkanlık.
  • quote:

hirsizlik yapmak.

ornekler cogaltilabilir.

-Bunlar hortumu kendilerine bağladılar!
    +Ne hortumu; kanalizasyon borusu bağladılar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Banzai!

hirsizlik yapmak.

ornekler cogaltilabilir.

"google play, app store'dan calinti"

Hahaha Çok güldüm. Sizin mantığınıza göre ne bileyim Kipa Carrefour'dan.. A-101'de BİM'den falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noctis in dies -- 29 Aralık 2012; 10:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

en çok kullanılmıyor en çok kullanılıyormuş gibi gösteriliyor ve bu sayede insanlara daha çok güven veriyor,bu yollada en çok kullanılan olabilir.tabi arama motoru tartışmasız ama diğerleri dediğim gibi,şahsen firefox kullanıyorum chrome daha çok bellek kullanıyor ve kasıyordu,hata mesajı verip perte çıkıyordu 3-4 sekmede,firefoxdan gayet memnunum 3 senedir.

İlk çıktığı günden beri Chrome kullanırım bir kere hata mesajı verip kapanmadı. Ama senin dediğinin aynısını Firefox'ta yapsam anında hata verip kapanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

hirsizlik yapmak.

ornekler cogaltilabilir.

kesinlikle katılıyorum.
    ayrıca hangi internet sayfasına girsen "daha iyi performans için, en iyi hız için chromu indirin, biz bir numarıyız, yemin ediyom bak hacı" gibisinden bi uyarıyı insanın gözüne gözüne sokuyorlar.
    bazende bilgisayarınıza program yüklerken arada chromu da kaynatıyor. bi bakmışsınız chromu da indirmişsiniz/yüklemişsiniz.

opera 1000 kat daha iyi chromedan. yalnız operada çok bozdu son zamanlarda. ufak tefek bir kaç sorunu var.

Diğer hizmetlerine birşey diyemem ama Chrome konusunda katılmıyorum. Tarayıcı pazarında artık belli standartlar var. Artık her özellik, her tarayıcı da mevcut. Chrome, Opera'dan şunu çaldı, Firefox Chrome'dan şunu çaldı diyemeyiz.

tarayıcı konusunda opera ilkleri yapar diğerleri çalar
    (sadece eklenti özelliği hariç)

Her kullandığın şey mucidinin malı mı kardeşim ? İlk bulandan çok şuan onu en çok geliştirmiş olan önemlidir.O da chrome

• Android linux tabanli. MacOS da linux tabanli. Olaya sadece telefon tarafindan bakmamak lazim. Ha Linux'u google yapti demiyorum, demek salaklik olur. Sadece Linux'u telefonlara uyarladi.

Ayrica, IOS'ta PC'den jailbreak vb yaparken, android sistemlere Ubuntu vb gibi linux sistemlerle sadece adb shell ile zitrilyon islem yapiyorsun.

Android gorundugu kadar basit degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 29 Aralık 2012; 10:32:51 >
  • Bana sorarsanız çok daha iyi olabilir
  • Ücretsiz ve hızlı olması rakiplerinden çok daha hızlı gelişmesini sağlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

hirsizlik yapmak.

ornekler cogaltilabilir.

kesinlikle katılıyorum.
    ayrıca hangi internet sayfasına girsen "daha iyi performans için, en iyi hız için chromu indirin, biz bir numarıyız, yemin ediyom bak hacı" gibisinden bi uyarıyı insanın gözüne gözüne sokuyorlar.
    bazende bilgisayarınıza program yüklerken arada chromu da kaynatıyor. bi bakmışsınız chromu da indirmişsiniz/yüklemişsiniz.

opera 1000 kat daha iyi chromedan. yalnız operada çok bozdu son zamanlarda. ufak tefek bir kaç sorunu var.

Diğer hizmetlerine birşey diyemem ama Chrome konusunda katılmıyorum. Tarayıcı pazarında artık belli standartlar var. Artık her özellik, her tarayıcı da mevcut. Chrome, Opera'dan şunu çaldı, Firefox Chrome'dan şunu çaldı diyemeyiz.

tarayıcı konusunda opera ilkleri yapar diğerleri çalar
    (sadece eklenti özelliği hariç)

Her kullandığın şey mucidinin malı mı kardeşim ? İlk bulandan çok şuan onu en çok geliştirmiş olan önemlidir.O da chrome

Ben her kullandığım şey mucidinin malı demedim
    İsteyende istediği tarayıcıyı kullanır
    bana göre opera hala açık ara 1 numaralı tarayıcı alışan bırakamıyor

yazımda demek istediğim operanın getirdiği devrimsel yeniliklerdi

http://img259.imageshack.us/img259/425/2lned04.jpg

Seklemer
    Speed-Dial
    Opera Link

sadece bu 3ü bile yeterde artar

• Başarılı, insanların beklentilerini çok iyi biliyorlar. Mesela apple da ücretsiz hiçbirşey yok ama android de tonla.. artı android telefonlara sahip olmak çok basit ama apple 1000 lira
  • Herşeyden önce stabil ve sade olması.Akıllı hamleler yapıyorlar.YouTube'da bunlardan biri.Gmail olsun Google + olsun başarılı oldular hep.Böylede devam edeceklerini düşünüyorum.
  • google kadar hızlı ve kullanılabilir arama motoru zor gelir bu dünyaya.Şu apple fanlarında bazen beyin olamdığını düşünüyorum.
  • büyük balık küçükleri yutuyor.
    ancak ben tarayıcı olarak halen mozilla firefox kullanıyorum.
  • Arama motorlari bir numara,
    Gmail cikarttilar kisa surede piyasada ki diger mail adresleri azaldi, herkes gmaile dondu,
    Translate diye bir olaylari var ki onceden program ara, crack ara vs bi suru dertti,
    Chrome dandik diyenlere sasiriyorum. Neredeyse ciktigindan beri kullaniyorum hala daha iyisi yok...

Velhasili kelam google demek internet demektir.

• Google sadece en iyilerle çalışıyor
  • Siz hiç sordunuz mu bilgisayarı bilmeyen birine ya da kızların çoğunluğuna internet nedir diye alacağınız cevap ''Google'' dır muhtemelen, internetin sadece Google olduğunu zannedenlerin sayısı hiç de az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Siz hiç sordunuz mu bilgisayarı bilmeyen birine ya da kızların çoğunluğuna internet nedir diye alacağınız cevap ''Google'' dır muhtemelen, internetin sadece Google olduğunu zannedenlerin sayısı hiç de az değil.

+9898989565
  • Her kullanıcıya göre telefonu var

Açık kaynak kodlu root edip rom yükleyebilmek çok kolay

Fiyatları Düşük (Aynı görevleri hatta daha fazlasını yapabilen bir telefonu diğerine göre yarı fiyatına almak bana daha mantıklı geliyor.)

Gerçi Chrome kullanmıyorum ama çok sade ve hızlı (apple fanboylarındaki fanlık bende de var Firefox için geçerli)

En iyi harita programına sahip olması Googlemaps

En büyük etken Apple kullananların bile Google'a muhtaç olması YOUTUBE !

• quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

bayadir arama motoru kullanmiyorum girdigim tum siteleri bookmarks menusuna aldim kafam raad

Muhtemelen o sitelere direkt olarak girdiğinizde bile Google'u kullanıyorsunuz ya da o sizi kullanıyor diyeyim.

Google'un bir sürü servisi var.

Ben Google'u seviyorum. Hayatımı kolaylaştıran çok şeyi bana ücretsiz sunuyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.