Arkdaslar ben win7 64 bit işkletim sitemi kullanıyorum gogle ilk kez acıyorum kapattıktan sonra bidaha acacacagımda ise tıkladıfgımda acılmıyor bende görev yöneticisinden durdurup anca acıyorum çözumu nasıldır ?
bu sorun yeni mi başladı daha öncede varmıydı chromedan ayarlara gelin en altta gelişmiş ayarları göster deyin dedikten sonra en alttada tarayıcı ayarlarını sıfırlayın var tarayıcınızı sıfırlayın birde gereksiz bilmediğiniz eklentiler var ise kaldırın
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
yoktu da yeni asladı acaba işletim 64 oldugundan olabilirmi tmm bide acılın sole diyor
64 ile alakası yok bu resimdeki hatayı alıyorsan bunun çözümü farklı yeni ben sadece açılmıyor sandım eğer dediğim yöntem işe yaramazsa şunu deneyin chromeu tamaman kapatın görev yöneticisinden tamaman kapatın bilgisayarım yerel disk c ye girin ilk önce gizli dosyaları görünür yapın sonra sırasıyla cye girdikten sonra kullanıcılar oradan şu an ki kullandığın kullanıcıyı seç appdata=local=google=chrome=userdata bu klasörü ulaştıktan sonra default klasörü var bu klasörün adını Default-Yedek olarak değiştir chrome aç bu işlemden sonra chrome size yeni bir chrome profili oluşturacak