Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi google chrome web browserini kullanmaktayım. Küçük gibi görünen ama bi o kadar sinir bozucu bi sorunum var . Adres çubuğuna birşeyler yazıyorum chrome'un tamamlama ve tahmin etme sistemi çalışıyor ancak 2 saniye sonra adres çubuğunda aşağı doğru dizili sitelerin olduğu kısım yok oluveriyor. Kısa bir örnekle anlatmam gerekirse mesela "ay" yazıyorum ay takvimi, ayı veya ay....com diye geçmişte girdiğim siteleri göstermesi gerekli aşağıya doğru ki gösteriyor ancak sadece 1-1.5 saniye sonra yok oluyorlar. Çok garibime gitti çünkü son zamanlarda olmaya başladı bu olay ve hiç çıkmasa belki sorunun kaynağını bulur ona göre araştırırım ancak anlatması da güç bir sorun gördüğünüz gibi. Çözüm aşaması olarak chrome'u sildim tekrar yükledim tahmin etme özelliğini kapattım açtım ama sonuç yok. Neyden kaynaklı olabilir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Eğer ilgilenen olursa daha net anlatmak açısından ekranın videosunu çekip youtube aracılığıyla konuya ekleyebilirim teşekkürler.
Programı kaldır geri kur herşey düzelir
Ama yer imlerini senkronize etmeyi unutma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme