Chrome'nin hızından çok memnunum ama bir yönü çok kötü, acaba bir çözümü yok mudur.
Hani en üstte beyaz bir şerit var ya. Orada belli internet sayfaları kaydediliyordu ve bir tıkla ulaşabiliyordunuz. Chrome'de ise bu yok maalesef.
Sağ üstteki yıldıza tıkladığımda kayıtlı adreslerin alt alta sıralandığı o menüyü görmek istiyorum ama çıkmıyor o menü. Yer İmi diye küçük bir kare çıkıyor.
Lütfen bana en sade anlatımla bunun çözümünü söyleyebilir misiniz? (Varsa tabi) Youtube, facebook vb. sitelere googleye yazmadan bir tıkla girmek istiyorum.
anahtara tıkla > temel bilgiler > Yer işaretleri çubuğunu her zaman göster
Bu konuda da sordum, sanırım konuyu açan arkadaşında anlatak istediği bu. Bu değilse de ben buradan da sormuş olayım
quote:
Orijinalden alıntı: Gaara34
Bi sorum olacak google chrome'da şu sayfaların olduğu çitayı nereden aktif edebilirim.
Mozilla'da yıldızın yanındaki şey işte Arka plandaki Chrome
İE ve Mozillada olan bu sayfaların alt alta listelendiği yeri Chrome'da nasıl aktif edebilirim.Yada böyle bi seçenek varmı diye sorayim ilk
Gaara34, sana çok teşekkür ederim. Evet , tam da bunu soruyorum işte. Sadece benim belirlediğim adreslerin alt alta listelenmesi olayı. Ya biz başaramadık ya da bu işin Chrome'de bir yolu yok.
Sanırım Chrome'da olmuyor bu olay. Olsa favori tarayıcım olurdu kesinlikle. Gerçekten hızlı tarayıcı
Mozilla Firefox da var bu olay ama ona dönemiyorum. Şu sebepten dolayı:
Mozilla'ya bir toolbar (üzerinde youtube, facebook bulunan) kurmak istedim ve facetr.gen denen bir program indirdim. Toolbar kuruldu. Ama mozillayı her açtığımda sinir bozucu bir uyarıyla karşılaşmaya başladım. go2mobilecom.conduit adresinden gelen, "type error..." şeklindeki bir uyarı. Mozilla'yı silip tekrar kurdum ama o uyarı bir türlü gitmedi.
Valla benim içim hız önemli tarayıcıda, bu yüzden Chrome'a geçmek istiyorum ama bu problem yüzünden Mozillaya devam.Toolbar tarzı şeyleride pek sevmiyorum açıkcası, sadelikten yanayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme