Şimdi Ara

google chrome de sürekli bilmediğim bi hata çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı film sitelerinde film izlerken veya video oyunlara girerken google chreme üzerinden hata gelmiyor fakat mutsuz bi surat çıkıyor ve sayfayı birkaç defa yenileyice düzeliyor nedir bu yardım edermisiniz

Not: resim yükleyemedim böyle bir hata aldım şuan 404 - File or directory not found.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

resmi böyle yükle ye bildim arkdaşlar amcak

https://plus.google.com/u/0/112747959727155202392/posts/gcAFZ54sXJ5?pid=6139107968457905042&oid=112747959727155202392

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali5107 -- 18 Nisan 2015; 18:55:59 >

• Resim görünmüyor, yeniden yükler misiniz.
  • ali5107 A kullanıcısına yanıt
    googla da birden fazla sayfa açtıysan işlemci daha çok meşgul olduğundan dolayı oluyor olabilir. yetersiz ram miktarı da bu soruna yol açabilir. o sayfayı açtığında boştaki ram ve işlemci % yüzdesini söylersen yardımcı olabiliriz.
  • melo06 kullanıcısına yanıt
    8 gb ram ve i7 işlemci var nekadar sorun oluştura bilir ki
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    hata bu şekilde
     google chrome de sürekli bilmediğim bi hata çıkıyor
    Son zamanlar da chrom iyice yolunu şaşırdı. Dünyada tekel olmanın verdiği akla sığmayan güveniyle pek çok uygulamaya restini bir bir çekiyor. Sanıyorum sıkıntının kaynağı bu. Genelde en sık flash player ve java problemi nedeni ile çökme meydana geliyor.

Chrome sayfasına "chrome:plugins" yazıp ayrıntılar kısmından flash player ve javanın yüklü versiyonlarını kontrol edin. Sanıyorum en güncel Adobe Flash Player sürümü 17.0.0.169 , Shockwave Flash 17.0 r0, Java(TM) 11.45.2.14 ve Java(TM) Platform SE 8 U45 sürümleri olmalı. Sizdeki sürümlerin doğru olup olmadığını kontrol ediniz, flash player için güncelleme yapamazsınız (chrom buna izin vermiyor) ancak java için güncelleme yapma imkanınız var (var ama chrom desteği kaldırdığı için bunu yapmak biraz çetrefilli oluyor. Java update sayfasında verilen talimatlara uyunuz, bir sıkıntı çıkmayacaktır). Sıkıntı flash playerden kaynaklı ise google chromu uninstall tool (full sürüm gerektirir) veya benzeri bir kalıntıları da kaldırabilen kaldırma aracısı ile kaldırıp yeniden yükleyin.

• internet kesilmeleri ve dns sorunları neden olur bu hataya.

muhtemelen hata ;
    sunucu ile bağlantı kesildi veya bağlantı sıfırlandı hatasıdır.

internetinizi kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyw beyler dediklerinizi kontrol edeceğim ve şimdi modemi sıfırladım bakalım tekrar olursa size döneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali5107

eyw beyler dediklerinizi kontrol edeceğim ve şimdi modemi sıfırladım bakalım tekrar olursa size döneceğim

Dns değiştirdiysen onuda varsayılan yap.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yok dns ayarları normalda bu google chrome ye benim kanım ısımadı kendi kendine hata veriyor sayfa çarken falan olmadı hafta içi bilgisayara format atarım
    gördüğün gibi oluşturuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali5107

Yok dns ayarları normalda bu google chrome ye benim kanım ısımadı kendi kendine hata veriyor sayfa çarken falan olmadı hafta içi bilgisayara format atarım

Kardeş onla ne alakası var bizde neden sorun olmuyor :)
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    diyorum ya işte olmadı hafta içi format atacağım size dönerim ozman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.